* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (115) *

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

LA MULTI ANI, FRANCESKA IOANA! Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si tot ce-ti doresti tu! pt. bebe Benji.

Miri-mik, incepem galeria, da?

Ce-i cu jelimoni? Eu nu prea citesc din urma tot, marturisesc. Sper ca e ok si ea si bebe. O felicitam si noi si o pupam cu drag.

Si pe miki la fel.

Noi am avut o noapte putin mai calma. Adica crizele de colici s-au manifestat mai mult ziua si seara. Noaptea a dormit intre 11:30 si 4! Asta e recordul pana acum. Mi s-a parut o vesnicie de somn Bineinteles ca la 2, cand trebuia normal sa se trezeasca m-am trezit, i-am facut laptele, si apoi am facut inca 2 h nani. A papat la 4, apoi la 7, acum asteptam sa se trezeasca gaza.
Ah, am uitat sa zic ca de 4 zile ne-a cazut buricul. Bineinteles ca Markus a fost cel care a observat.
Si ieri am fost prima data afara. Asa, vreo 10-15 minute, in brate la tati. Sapt. asta facem rost de landou si vom iesi de acuma zilnic, ca subsemnata o ia razna daca mai sta mult in casa....
Mie dr. mi-a zis sa-l cantaresc o data pe luna numai. Mi se pare cam rar. Vroiam sa-mi iau cantar digital, ea a zis ca nu merita investitia pt. cateva luni. Asa ca voi primi unul de ala clasic peste cateva zile, sper.....

Ah, si mersi de urari Ma cheama cica si Ioana, pe langa Venera (apropos de alaturari de nume, Ceska, cum ar suna pt. profa ta Venera Ioana Roth-Gross?). Dar nu stie nimeni, asa ca de obicei, ma felicit eu singura de Sf. Ion :))

Va pupez si tinem pumnii zuzelor care urmeaza sa faca cunostinta cu bebe in curand!

Venera mama lui Markus si Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hai ca daca nu am mai intrat de ieri de pe la 4 am umplut aproape o pagina!

am fost ieri la cea mai buna prietena a mea, a fost ziua ei de nastere! am papat, ne-am distrat si am ajuns acasa pe la 1 noaptea .. si m-a pus sotu sa si conduc .. dar a fost ok, n-am facut nazbatii pe alunecus ..

noi suntem bine dar am avut niste mici arsuri dimineata .. au trecut acum .. bebe nu da semne ca vrea sa iasa.

miri esti sigura de faza aia cu raceala .. io sunt asa de pe 3 ianuarie si bebe vad ca nu apare .. si nici buza nu mi s-a umflat ..

40+ EVA MARIA
AMR .. CAND VA VREA BITZI SA IASA!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
Am ajuns la termen dar nu prea vreau sa ies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

miri, din al meu morcov mai sunt decat cateva varfuri de frunza, nici nu stiu ce culoare mai are.

APROPO FETELOR, S-A TREZIT ZUZA EU CA NU ARE NICI UN NR DE TELEFON CINE IMI TRIMITE SI MIE UN PM CU UN NR, MAI CER EU SI MAI TARZIU DACA E

Louiza 38s + Yasmin - Elena
mai avem putin

AMR PANA PE 09 IANUARIE

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Neata si de la noi!!

Ceska, Cat despre profa ta aia tuta, ce sa mai spun... mie chiar mi se pare ca se potriveste Ioana Franceska!

De asemenea tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor de astazi!

Miky, felicitari din tot sufletul, mamico, sa iti traiasca printesa perfecta si sa va bucurati de ea!!

Pupi doarme de la 9 si eu m-am apucat sa mai traduc ceva in timp ce trag cu ochiul la voi. Azi noapte am dormit bine, in reprize de doua ore. AZi vreau sa sun la pediatru sa ne facem programare ca sa ne ia in evidenta.

Miri, ma gandesc intr-una la tine, crede-ma. Mai mult nu spun desi am pe buze (in varful degetelor mai degrama) o avalansa de cuvinte ca sa iti arat cat de mult tin la tine si cat de aproape as vrea sa fiu de tine.

E ceva fantastic cum putem sa ne legam unele de altele, fara sa tinem cont de spatiu, fara sa ne fi vazut fata in fata... e o experienta grozava. Ca s a nu mai spun ca in felul acesta avem si o viata sociala de invidiat! Altminteri o luam razna in conditiile in care sunt o plimbareata fara pereche si acum sunt nevoita sa stau numai in casa pe motiv de troiene de zapada si polei.

Va puuuuuuup!!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Venera la multi ani !

Si al meu pisoi doarme acum , recupereaza saracul ziua de ieri cred. Noaptea nu a mai urlat in schimb a suspinat de numa si s-a foit de zor. Acum de la 6 doarme linistit, l-am trezit eu sa ii dau sa pape la 9 ca nu mancase de pe la 5 si a mancat in somn .

Sper sa ne fie mai bine azi .
Si eu il scot afara de 2 zile, azi il voi scoate dupa masa de la pranz , pe la 2 .

Miri nastere usoara , un bebe sanatos si voinic, un fratior care sa se adapteze rapid la rolul de frate mai mare si tie recuperare grabnica si mult laptic !

Miki felicitari pentru fetita !

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna fetele.
LA MULTI ANI !!!!! CESKA
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE SF IOAN .
ISIDORA , nu ai pentru ce sa multumesti , sotul a incercat sa te ajute in dilema pe care o aveai .Sunteti o familie foarte frumoasa iar fetita este frumoasa foc , sa va traiasca si sa ba bucurati de ea.
MIKI ,Adiagrozav felicitari pentru bebelusi .
Noi tot la promotie suntem 2 in 1 inca nu vrea sa iasa , ii place la caldurica .

danybv39Maria
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv
AMR : 1 SAPTAMANA !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ceska, la multi ani!!![/size=4]

[size=4]Miki, felicitari pentru bebel, sa fiti sanatoase!!!!

Miri, iubita, in mod sigur stii dar vreau sa-ti reamintesc si eu ca peste o suta de zuze se vor gandi cu drag la tine si la bebe Sacha si se vor ruga sa va fie cat mai usor. Abia astept sa ne spui cat este de frumos si cuminte si mancacios bebe Sacha Dimitris (ce alegere inspirata!!!). Te imbratisez cu mult mult drag si sa stii ca iti datorez multumiri. Anita mea a implinit ieri o luna si 1060g in plus fata de cu cat a iesit din maternitate. Si asta numai cu lapticul meu. Si asta datorita tie si fetelor la la alaptatul help line. Iti multumesc din suflet!!!

Haide Miri!!!!

Noi suntem bine. Ne ocupam timpul cu comoara mica si cu cea mai mare. Luca se simte bine si am inceput sa ii reintroduc alimente fara regim.
Sa vedeti ce mi-a spus doctora lor. Am intrebat ce sa fac ca sa evit bolile aduse de Luca de la gradi iar ea mi-a spus ca in mod normal cu un nou nascut in casa, copilul cel mare nu merge in colectivitate pana cel mic implineste 6 luni. Tare nu stiu ce sa fac... Ar insemna ca Luca sa nu mai mearga la gradi decat din septembrie (ceea ce parca nu ar fi mare pierdere). Dar oare as face bine sa il tin acasa? Mare dilema...

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica

Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

sssssssssssssssssss....fetelor, voi chiar vreti sa ma loveasca depresia inainte sa plec?:))) inc-un pic si ma pun pe un bociiiiiiiiiiiiiiiit, frate!

tocma s-a dus bruno la gradi. mai ce circ, mai ce crize ca nu l-am lasat sa coloreze si sa se faca precum purceii... plans dintr-ala cu punctishoare de hipoxie pe fata de la urlat pana a ramas fara aer... ori simte el ceva si nu stie ce, ori n-a dormit bine, desi era vesel cand s-a trezit... orishicum, grea dimineata asta...

si daca tot sunt intoarsa... iar ma enervez chestia: i-au dat completare ca nu se satura din rezervele laurei ioana. dati-mi voie sa urasc din tot sufletul sistemul romanesc, comod si negandit:(

pup fetele care sunt cu gandul la mine. azi inca nu e o tragedie... dar maine sigur o sa am nevoie de gandul meu la voi...ca ma duc cam cu inima indoita. nu pt operatie, nu pt sacha, ci pt ca se termina... dar stiu ca cu sacha odata in brate o sa mi se para iar niste porcarii toate gandurile d epe ziua de azi:)

miri_mik 39s en cours bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

alina023 (si tu si angi si fetele cele peste 100...) sunteti niste dragi si scumpe! la naiba, parca n-as naste a doua oara:)))

dar, sa revin, alina023, pt Luca e foarte importanta comunitatea. vezi partea buna a lucrurilor: daca luca iti aduce acasa ceva, anita se imunizeaza d euna singura devreme. e greu, e drept, dar gndeste-te cum va fi cu amandoi in comunitate, cu amandoi deodata care retraiesc la infiniti infectiile virale pana isi temrina toata grupa de copii imunizarea. eu il trimit pe bruno la gradi fara nici o retinere. pediatra chiar mi-a recomandat asta pt ca sa nu se simta rupt din ritmul lui. si cum ii place asa de mult...(tocmai ziceam, ca a facut o criza d eplans, si s-a luminat cu totul cand l-a imbracat taica-sau cu geaca. mi-a zis de vreo 5 ori "au revoir" si facea cu mana tarand sacul de gradi dupa el) si io... sa ma pocneasca plansul.

miri_mik 39s en cours bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Fetelor m-am trezit si eu si parca sunt alt om... Bine ca am ascultat-o pe Miri si m-am dus iar la somnic!

Am intrat pe fuga sa mai scriu cateva randuri, ca sunt tare grabita, trebuie sa ma duc sa-mi iau baiatul de la scoala si nici nu m-am imbracat inca... Si aici ninge tare de pe la 8 dimineata, si oricum erau drumurile pline cu zapada, acum sunt si mai tare... Si eu tb sa plec cu masina, sa vad cum fac, daca se poate circula... De-aia vreau sa plec de acasa un pic mai repede...

Am vazut ca avem vesti de la Miki ! Felicitari Miki!!! Si sa fii fericita langa micuta ta printesa Saara!

Miri, iti mai zic inca o data ca iti pumnii si ma gandesc la tine! Sunt sigura ca totul o sa fie foarte bine, si de-abia astept sa va trec pe tine si pe Sacha pe listutza! Multi multi pupici de la mine!

Eu nu stiu cand o sa mai pot intra pe net, ca ma duc azi cu Andrei la soacra-mea si acolo nu prea merge netul de obicei... Probabil o sa mai apuc sa intru de-abia diseara...

Tina 34+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 6 saptamani !!!

Mergi la inceput