*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (178)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
pumba spune:
camelia- nu am observat sa-i cada parul cum zici tu .eu le dau vitamine,o pastila pt Claire SI jumatate pt Ady.
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mara95/mara95.jpg)
mara95 spune:
Salut!
ina, noi folosim cu succes batista bebelusului, de multe ori am crezut ca e cea mai mare inventie;Flavia vrea sa-si aspire singura nasul,e ok;cand aude de aspirat, se duce singura la aspirator.
Folosim batista bb de cand flavia avea 4 luni.
ma intereseaza: Cat timp pe zi stau copiii vostri la calculator?Ca la noi Flavia ar sta non-stop;nu pot deschide calc, fara sa apara si ea, se instaleaza pe raftul cu tastatura si de uita la YouTube,isi alege melodiile pe care le vrea, .....nu mai avem loc deloc.
pumba spune:
mara- celei mici nu i-a intrat microbul asta,nici la tv nu se uita ,cu atat mai putin la calc.
ma duc sa le scot in curte pa.
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/camelia_daniela/camelia_daniela.jpg)
camelia_daniela spune:
Ripley, ai doua minunatii de fete! Frumoase fooc si se vede ca sunt fete "de treaba"!
Si mie mi se pare ca seamana bine intre ele si mi-a placut mult poza cu ele doua in patutz!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
ioana_77 spune:
Noki, super pozele, moama ce plimbare virtuala am facut. Saru' mana pt o seara placuta Poze de la botez sunt la semnatura.
Ripley, absolut SUPERBE fetele. Ana e leit tati, cea mica nu-mi dau seama, inca, cu cine seamana.
Camelia, e o scumpa Daria.
Maria mea e geloasa pe laptop, cand ma vede ca ma asez la el, vine si butoneaza, ca stie ca ma supar. Nu ma lasa pana nu-l inchid.
Ina, recomand cu MARE INCREDERE batista bebelusului, sunt una dintre cele mai aprige fane.
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie
Botez Stefan
pischi2003 spune:
Tania, mi-a stat inima in loc cand am citit. Doamne, bine c-a fost mama ta pe faza. Are pregatire medicala sau a facut cum s-a priceput mai bine? Asteptam vesti bune ca s-a intors Che din spital si ca la investigatii totul este ok. Sunt sigura ca ce a fost mai greu a trecut.
Doamne, ma gandesc cu groaza, de-as fi eu in situatia de-a resuscita pe cineva (nici nu vreau sa ma gandesc c-ar putea fi propriu-mi copil) oare as face fata? Bine, ce-am vazut prin filme, dar realitatea e cam alta. Cred ca si disperarea te "ajuta" putin.
Ina, pup Rachelina cu bubitza si sa-i treaca repede "fitzele".
Noki, bine ai revenit. Exotice pozele. Am cazut in visare, cu ele in fata.
Lavi, tinem pumnii pt. tatal tau.
Ioana, vazut pozele, sa va fie de bine botezul. O frumusica Maria.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/corap/corap.jpg)
corap spune:
io-s p-aci racita cobza si cu monitorul bushit, tre sa-l tin cu mana ca sa se vada si nu mai pot sa tastez. in rest facem bine. cami-mami, un camp de
m-am ingrozit de patania cu stefanel al taniei, magandesc serios sa merg la un curs de prim ajutor, ceva. sper ca e bine, ca n-am curaj sa o sun pe tania, mai ales ca-i si ea bolnava.
am mai pus niste poze noi cu noi . cred ca n-o sa mai intru o veme, ca-mi duc laptopul la doftor.
asa... inca ceva scurt, legat de ce zicea inuta: andrei manaca orez in fiecare zi. de fiecare data, la fiecare masa. sunt disperata, am ajuns maestra orezului. il intrebi ce vrea sa manance si raspunsul e inevitabil "oiez". si e constipat, bineinteles
va pup si imi pare rau ca nu pot sa mai scriu, dar imi e imposibil
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
Bic spune:
Fii-mea se repede la bunica-su imediat ce deschide computerul, asa ca nici el, nici eu nu mai puteam lucra cu ea in preajma.
Si mai nou il freaca la cap ca-i arate Veronica pe computer si cinta si ea f. corect "Veronica, fata buna si cuminte."
Alta interbare am eu: ai vostri sint morti copti sa vada poze cu ei insisi? Ca eu nu o mai pot filma deloc. De cum vede vreo camera indreptata catre ea se repde la ea sa o ia in mina ca sa vada "poze cu Nana." Si alte mamici mi-ai marturisit ca plozii lor au/aveau aceeasi manie la aceeasi virsta. Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
miri__b spune:
Pumba la bambus se pun apa cat de multa, nu-i strica. si trebuie intors cu spatele la soare ca sa obtii spirale. ca el se invarte sa ajunga cu fata.nu se fac in cateva zile, in timp. la mine rezista bambusul cam 3-4 ani.acum tin firele intr-o vaza transparenta plina cu pietricele ornamentale si acoperite tot timpul cu apa.
Madutza cum de nu trage Orlando sa dea jos vasul de pe calorifer?asa tinesm si eu dar de cand a crescut zuzul nu mai e chip.
Bic fi-miu nu are voie sa puna mana pe aparat, dar fff des e cu albumul de poze in brate.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catutza/catutza.jpg)
catutza spune:
Ina , eu am pompita pentru nas exact cum ti-a aratat Maria. E foarte buna ca o "pompam" noi nu aspiratorul si nu se sperie de zgomot.Mie mi-a adus-o o prietena din Elvetia acum un an si ceva dar sigur se gasesc la voi. De Cristina Hornoiu am scris eu acum cateva zile ca sa intors din Franta si ca sunt bine, dar a inceput munca si nu are timp de forum. Cand mai vb cu ea ii spun ca ai intrebat de ei. multe tie sa poti face fata grelei situatii prin care treci acum
Revin.....
www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil