*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (178)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Pai Noki daca vrei o noua graviduta baga-te la munca si gata....s-a indeplinit dorinta. Promit ca ma duc sa iti cumpar ce ai tu pofta, merg cu tine la doctor si stau cu Sarah cand nasti. Numai sa ramai tu gravida ca de restul am eu grija, mai putin de copil, desigur. Asta ramane placerea ta.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Pai nu-i problema de rochie la mine..alta e problema...ma primeste si cu patul din dotare in biserica si la carciuma? .

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Nu am citit nimic din urma, asta-noapte nu am inchis un oki, la noi s-a complicat rau treaba, am dormit cu rachie si nici la buda nu m-am putut duce, vine dupa mine, ii este frica de ceva/cineva.

Are cineva batista bebelusului, ati folosit-o, sinteti multumite, pina la ce varsta se poate folosi?

Ma bate gandul s-o comand sau sa-i pun pe-ai mei sa mi-o trimita din tara. S-o gasi si pe aici dar nu am timp de cautari acum.

Dimineata am vorbit cu o cunostinta care mi-a spus ca a patit exact la fel cu baietelul ei, era putin mai mare decit fata mea si dintr-o data nu a mai vrut sa doarma dupa-amiaza, seara, a inceput sa tipe si urle, noaptea se trezea din ora in ora. A fost pe la n docotri care au asigurat-o ca este doar un "moft" de copli rasfatat care vrea sa doarma cu unul dintre parinti, dar ea, fiindca isi cunostea copilul bine, nu s-a lasat si a insistat sa-i faca investigatii. Intr-un final au descoperit ca baiatul, in urma multor raceli avute, nu putea sa respire corespunzator asa ca avea atacuri de panica, de aici nevoia de a fi cu cineva in permanenta, i-au dat antibiotic si totul s-a rezolvat cu bine.
S-ar putea sa fie si la noi aceeasi problema, nu stiu, nici ea nu respira bine noaptea si are somn agitat, dintr-un copil care dormea cca 13-15 ore acum daca doarme 5,nu mi se pare normal, este undeva o problema si nu cred ca tine de rasfat.

o zi buna!

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Ina,noi avem batista bebelusului ,am folosit-o cind era mai mic ,desfunda bine ,am fost multumita dar cind a mai crescut n-a mai fost chip s-o folosim ,parea ca facem sedinte de exorcizare nu de desfundare iar cind mucisorii erau fluizi ,abundenti se refaceau imediat ,respira bine doar 10-15 minute .Daca ai vreo banuiala ca Rachel are probleme cu respiratia mergeti la ORL desi eu cred ca masesele sint de vina ,asa am patit noi vreo 2 nopti pina au iesit colturile ,se trezea urlind de parca-l stringea cineva de gat .

Mada dar de unde stii ca vei pati la fel si la a doua sarcina ??E o regula ??Nu ma pricep ...

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Revelion

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Madau, sa stii ca Daria se joaca cuu lego-ferma cu animale, nu foarte mult, e drept, dar se joaca! Ma gandesc sa mai iau unul ... dar la banii astia ! (deocamdata am banii rezevati pentru LR)

Multumim tuturor pentru aprecieri!

Dragelor se Corap, Bic mai stiti ceva ???

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Ina, si noi folosim cu ceva succes batista bebelusului, dar n-o conectam la aspirator, ci aspiram noi. Se poate folosi oricat, in principiu pana invata copilul sa-si sufle singur nasul.
Am vazut ca modele similare au scos majoritatea filmelor, inclusiv Chicco, dar nu se foloseste aspiratorul ci trebuie sa aspiri tu, ceea ce mi se pare un avantaj. Ti-as recomanda sa cauti ceva de www.chicco.com/scheda_prodotto.asp?menu=on&art=00.067869.000.000&idFascia=21&idSezione=49" target="_blank">genul asta, sigur se gaseste si pe la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Madutza si Maria +

Maria, ideea ta este buna, multumesc, am dat pe google la aspirator nazal si am gaist o serie de firme, o sa caut intai loco sa vad daca pot rezolva zilele astea , daca nu, o sa comand de aici, este mai rapid decit din tara. O incercam si pe asta, poate asa se linisteste.

va pup,

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ina- prietena ta are dreptate. Claire a mea se trezeste noapte si se plange ca nu poate respira,o aud cum se chinuie, sa respire pe nas dar nu poate ,aerul e foarte uscat.banuiesc ca deja folosesti chestia aia pt a tine aerul umed in camera. ( imi scapa cum se zice acum).
bafta si imi vine sa-mi dau palme ,ca nu m-am gandit la asta pana acum.
ripley- ai doua fete frumoase foc.ai de ce sa fii mandra!
cu masa m-ai omorat
cami- cel mai mult imi place poza unde Daria e putin incruntata,e o scumpa.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Eu pentru aerul uscat folosesc ceva mai primitiv si auzit de la babe (soacra adica),tin o barcuta de inox cu apa mareu pe calorifer ,cind se evapora ,mai pun nitel sau mai pun cite un prosop ud pe ...

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Revelion

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ripley- am vazut ca ai bamboo,unde il tii , cata apa ii pui si cat de des. am si eu un 5 fire de bamboo si nu prea stiu cata apa sa le pun si cat de des.pe net am gasit ca trebuie schimbata apa saptamanal si atat.
pt maini crapate va recomand sa folositi zatul de cafea,rezultate super ok.
noki-uite ,ca am fost si la Viena de revelion, multumiri multe pt plimbare.
dar de dordia ce mai stiti? anda ?

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput