*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (178)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ei lasa, nu va mai plangeti...ca noi nasim de 2 ori anul asta

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Noki ,io la 2 din evenimente sint nasa iar al treilea e tot de fite si cred ca tot la palatu' Snagov ,se discuta inca deci s-ar putea ca planurile mele de concediu cat mai exotic sa se trasforme in niste planuri pentru Mamaia sau bulgari si mor de ciuda ,asta din cauza ca anu' asta ne apucam de renovarea apartamentului cu 3 camere in care tre' sa ne mutam pina la anu':((la credit nici nu ma gandesc ,mai bine string tareee cureaua ...

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Revelion

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Deci Vecina dam noi din creditul nostru ca ce mai cinteaza cateva sute de euro in plus....Asa de la nasu fara numar....
Madau si Madutza bine ati venit in randurile noastre. A se retine ca noi am nasit de 2 ori in 2007, cu 3 petreceri, dupa cum bine stiti. Anul acesta deocamdata botezam doar de 2 ori, o data pe 9 februarie,a doua pe 2 martie. Primul ne rupem in fitze, al doilea mai putin. Asta e ce stiu pana acum. Apoi naste sora-mea, deci botez in septembrie, vreo 4 nunti de prieteni, si sper eu sa nu mai nasim, ca mi-a iesit prin piele.
In ceea ce priveste creditul sa nu ziceti nimic de rau de el ca e prietenul meu cel mai bun, iar cartea de credit ma insoteste in permanenta. Asa ca fara vorbe urate. iar de strans cureaua nu mai zic, am deja talie de viespe de la strans.....Glumesc eu dar nici mult nu mai am.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Bine, bine, Madalinelor-naselor...m-ati luat...[emoticon cu mine facuta mica-mica si ascunsa sub pat]

Vecina, tu nu te mai plange, ca stiu io ce mult iti plac muzica populara si sarmalele reci de la miezul noptii!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Madutza tu te plangi ca nu mai poti pleca in concediu din cauza de nasit, eu ca nu pot ramane gravida. La ce probleme am avut cu Miruna, nu ma risc...ca nunta fara nasa nu merge...si nici nu vreau sa-i dau satisfactie lui Marius sa-si caute vreo "nasa" 90-60-90

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Haida de, ca vrea Madau bebe2 si nu poate. Da ce nasa modelul balena nu ati mai vazut, ca de sirene e plina lumea. Asa a fost subsemnata in vara lui 2005, o nasa balenuta roz bonbon transpirata din cap pana in picioare, jucand sarba la nunta.....A fost amuzant cand m-am uitat la poze, pe moment injuram in gand....Oricum ideea cu rochie roz nu prea fost insirata la cele deja 20 de kg pe care le prinsesem in cununa de kilograme
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Mihaelutat ai fost tare rau cu talia de viespe ,sa vezi ce viespe o sa fiu eu pe la toamna :))))

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Revelion

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

AAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaa....Madutza...io una recunosc ca nu am citit cu amanunt in urma, dar tot asa recunosc ca am tot cautat prima ta postare de dupa revelion sa vedem daca e cu ochi sau fara.
Numa' ca n-ai mia zis nimik sau nu am gasit io..
Deci este CU?????

www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

NU E CU OCHI ,mi-a venit CM a doua zi la munte ,sincer m-am bucurat foarte tare ,nu era momentul ,de fapt gandindu-ma bine nu prea vad cind ar fi momentul....

Cuscra,ce are daca-ai fi nasa gravidutza ,eu am nasit cind eram in 5 luni ,ce-i drept am cam motait pe la masa dar era de inteles....

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Revelion

Mergi la inceput

Aha...ooof..si io care credeam ca avem o noua gravidutza printre noi!

Varsta Sarah

Mergi la inceput