*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (178)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am uitat sa si raspund la poll-ul cu ciocolata - Miruna papa doar din aia alba, sau maxim o tableta de la Milka, din aia mica, cu lapte. Face urat de la ea, e agitata, nu doarme, asa ca evit.

Cami n-avem probleme cu cazutul parului, poate ar trebui sa intrebi dr, o fi vreo lispa de vitamine, ceva

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Am pus si eu poze noi cu noi :)
primul album din stanga
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Ripley m-am indragostit definitiv de fetele tale, sunt superbe si seamana asa de bine una cu alta....Irisuca mi se pare foarte mare.
In ceea ce priveste poza cu mancare si masa mi se pare un gest de mare cruzime sa le pui sa le vedem la ora asta, dupa ce unii, ca mine, am incercat sa gasim ceva comestibil la cantina unitatii, da?!!!!!Poze ca astea se pun cand toata lumea este cu burta plina de bunatati.....Asa m-ai facut sa imi mai pun o gura de cafea ca sa imi inghit saliva.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

DELIA, sunt superbe fetele! ce draguta e si Irisuca! Ana e foarte frumoasa cu buclele ei! sa va bucurati de ele! cum mai merge treaba la birou?
vazut si pe DARIA cea scumpa, la party de 2 ani!
de STEFAN al TANIEI mai stii noutati, DELIA?

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Chiar acum am vorbit cu cuscra la telefon, e si ea fte racita, ragusita, obosita, Stefan e marait si confuz datorita medicatiei, nu mananca... e acasa pentru cateva zile, apoi vor continua cu diverse investigatii.

Mihaeluto, Iris pare maricica insa ma indoiesc ca la cantarirea lunara din 10 va avea max. 5 kg la 3 luni :)) insa papa ca disperata la cate o masa, e vesela non-stop, doarme de rupe.... asa ca eu sunt fte multumita. Buclele Anei s-au dus partial, din cauza unei coafeze de copii cretina care i-a taiat odata cu bretonul si parte din varful capului acum vreo 3 luni, am dus-o sapt trecuta sa i-l fileze putin pe tot. II sta fte bine, nu i-a luat mult si i se fac bulce si mai dragute, insa pas codite inca vreo 2 luni.

Am citit de problemele voastre la culcarea copiilor, stiti ca si noi am avut mari probleme si ne apuca si 12 noaptea, la noi scuza a fost schimbarea din casa, faptul ca s-a culcat tati cu ea in camera ca sa nu se simta parasita cand am venit cu Iris acasa, faptul ca i se faceau toate mofturile: statea in varfu' patului ca generalul si incepea: super-bebe vreau, lala vreau, cartea aia ba nu aia, ba totusi ailalta... ada pozele, albumul mic, albumul mare...si prostu de tati se conforma. S-a potolit singura in timp. Si "ajutata" de noi: pozele au plecat in urlete si lacrimi intr-o seara cand n-am ami putut eu, le-am luat si le-am dus in biblioteca, nu le-a mai vazut, de-abia le mai pomeneste. Fetita (cleopatra si cutiutele) nu canta seara ca fac nani, super-bebe (revista) a plecat sa ajute pozele....
Apoi s-a calmat de tot si de peste 1 luna mai cere doar diverse insa fara mai proteste si adoarme fte cuminte, si daca mai sta si 1 ora dupa ce o punem in pat are ea treburile ei si e fte linistita, nu mai are agitatia aia si refuzul de a dormi...
pana cand de 2 seri avem un soc total: mami, stinge amina sa doarma ana, da? Mai povesteste vo juma de ora cu luna (adica perna ei cu luna) cu Bolo (baloo), cu minnie si cu miau, insa ca prin farmec e liniste si pace.

Miha vecina, eu ma cam picat de proasta cu masa de Craciun, era randul vara-mii sa o faca, ca eu tot fac de 3 ani, insa am zis: facem masa sus la noi, sa n-o las pe Iris cuc doar cu monitorul, si evident ca era fte comod sa se inteleaga: masa se face sus la Delia, adica o face bucatareasa sefa Delia, ca tot ii place sa gateasca. Doar ca a fost extrem de obositor cu 2 fete in fundu' meu sa fac sute de sarmale, sa strecor raciturile.... noah, nu se mai repeta prea repede. Adica probabil pana anul viitor

Bianca, sunt la birou, e prima zi si nu va pot descrie ce dor mi-e de casa si de fete si cu cat efort ma abtin sa n-o jignesc pe mama s-o tot sun sa vad ce face floricica.

Maria_alexia, pt tine pt postarea trecuta.

Joy, tu cum mai esti, mama?

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Nu stiu de ce eu asa traiam cu impresia, atunci mea culpa imi pare rau sincer, am sa il sterg, si stiu ca Joy nu il bate s-a intamplat o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Ripley draga mea uite de aia eu am raspandit vestea printre cunostinte si rude ca eu nu stiu si nici nu vreu sa invat sa gatesc; din cauza neamurilor si prietenilor care daca au chef de o ciorba calda se proptesc in usa mea. Eu nu am facut in viata mea sarmale, racitura, carnati etc. Masa nu am facut acasa niciodata, avem ceva de serbat ori in oras ori la noi cu produse de patiserie, regula de aur dupa mine, este sa nu ii inveti cu narav. Bine asta merge la mine ca eu sunt o anti-gospodina si etc. Insa mama care "pune dragoste in mancare", spre deosebire de mine care nu folosesc decat alimente, are casa plina de musafiri la toate evenimentele, ca toti, inclusiv eu si familia mea, ne infiintam la ea la masa.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ce faza...chiar citeam mai devreme postarea Deliei de la inceputul scutecului astuia. Si asa de dor mi s-a facut de floricele... Cand...poc! poze noi..Asa ca Delia, nici ca puteai nimeri mai bine! Ti-am admirat frumoasele!TAre seamana si stii parerea mea sustinuta sus si tare ca seamana mult cu tine, mai ales! Poza asta insa m-a terminat...

Lavi, ce face taticul tau? Sa stii ca m-am gandit intens la voi si sper ca sunteti bine! Doanme ajuta!

---

Am uitat ceva: Delia, Mara ce grad de rudenie e cu voi? ca si ea mi s epare ca seamana leit cu tine.

Vecina - ai uitat sa mentionezi la capitolulul mancare si cozonacul stil Bauli de Craciun. Ca nu e produs de patiseriei si nici mancare gatita. Vezi, deja, ca se extinde meniul????

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Delia ,ai doua frumuseti de fete si seamana foarte mult intre ele ,sa-ti traiasca!!!

Tocmai au inceput sa ,,curga'' evenimentele pe anu asta ,credeam ca va fi mai linistit,incepem cam asa:9 februarie turta ,19 aprilie luam motu' finutului ,5 iulie cununam ,august inca o nunta si vor mai fi dar nu stim inca exact datele ,off off ,mai mai....

Piticu' face nani ,ma duc la o cafeluta ....

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Revelion

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ehehehe...io am un singur eveniment anuntat si probabil va fi si singurul, dar face cat inca vreo 4: nunta nasei lui Sarah, Gabriela, prietena mea cea mai buna. Nunta de fitze maxime, of course, la palatul Snagov. Si uite asa trebe sa ma apuc sa strang letzcaie cu letzcaie ca sa nu fac credit, dupa ideea vecinului George.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput