*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (178)
Raspunsuri - Pagina 9
madau spune:
Neata!
M-am demoralizat complet, am intrat pe situl facultatii si am vazut pe 26 incep sesiunea, am predare de proiect sambata si inca alte 3 de facut pana la sfrasitul lui februarie
. Cand oi invata nu stiu, sincer, ca Miruna e calare pe mine non-stop.
Mai nou domnisoara Miruna si-a luat obiceiul foarte bun de a se dezbraca inainte de a pleca afara. Eu o imbrac, ii pun toate cele pe ea, pana sa-mi iau si eu geaca o gasesc fara caiula si geaca. Trebuie sa ma lupt cu ea, i le pun la loc printre tipete, pana iau cheile, iar si le da jos. Si uite asa plec afara cu apele transpirata pana la piele, daca oi raci stiu de la ce mi se trage
Ina si Miruna bea lapte inainte de culcare, eu ceaiul il dadeam cam cu vreo jumatate de ora inainte de nani, nu-i faceam mult, cam 100-150 ml, ii puneam intr-o canuta, cu lamaie mai multa, ca ei asa ii place si cat citeam o poveste sau ne jucam cu plastilina il bea. Apoi o bagam la baitza, laptele si nani.
Cu salatele..le-am tot postat de-a lungul timpului, am sa incerc sa-ti scriu cateva din ele si sa ti le pun pe PM, nu de alta dar ies la pensie daca ma apuc sa caut pe unde am scris
Noki vazut pozele de la Craciun, foart frumoasa, m-a frapat aia cu orasul gol, n-am vazut nici o masina in peisaj...Doamne ce bine ar fi sa fie si la noi asa
, mi-e sila de toata aglomeratia asta. Iubire mare pe Saralina si pisica aia am vazut...mai fa-i draga o surioara, un frate...sa aiba copilul ce plimba cu carutul..pai plimba pisica?![]()
Miha nu te mai plange ca al meu sot e taman invers...nu e deloc adeptul creditelor, ma mir ce-a fost cu el cand mi-a luat masina
. Spor la munca!
Ma duc sa incerc sa invat ceva...
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Noki_Lara spune:
Guten morgen!
Amu lucrez intens la pozele de la Viena, ca trebe sa le explic, sa pricepeti cate ceva.![]()
Vecina Mitza, cu ce-ai inotat pana la serviciu? Io la 9 eram deja la job gratie minunii tehnice numite metrou.
Madau- hi hi hi..ala e centru pietonal! Nu e nici la ei chiar asa de lejer. dar cel mai tare ma amuza cand ei declara ca e ambuteiaj si suuuper trafic - cum de exemplu au zis pe 24 decembrie si ies io pe strazi si vad 100 de masini amarate.. E drept ca inghesuite pe stradutze, dar tot putine comparativ cu ce e prin capitala noastra de suflet.
Ma duc sa mai botez niste poze...
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Mihaelutat spune:
Vecina Noki eu am ajuns gratie minunii tehnice numita "taxi" insotita de indemnul edililor de a isi lasa cetatenii masinile acasa, ceea ce a dus la lipsa masinilor de pe strada, cel putin pe traseul meu. Am plecat la 8.45 la 9.00 eram in birou.
Dupa sedinta de lucru de azi, care asa cum prevedeam, atrage o mie de alte mici reuniuni de lucru informale, eu vreau sa demisionez...Nu imi place la munca, probabil ca va voi asteniza cu vaicareala pe aceasta tema, intru-cat am ajuns la concluzia ca nixci o munca nu imi place, deci mai am de suferit vreo 40 de ani......
Ma duc sa imi inec amarul intr-o tigara si o gura de cafea.
Mihaela
album dn Titi
Noki_Lara spune:
Lasa, draga vecina, ca iti pun io imediat niste poze din Viena sa vezi ce naspa e acolo si s ate bucuri d etara de aur pe care o ai. Asta dupa ce se mai incarca-redenumesc etc.Ca deja am turbat.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
camelia_daniela spune:
Buna!
Noki, asteptam si pozele din Viena!
Sarah e o dulceata!
Acu' ca am vazut pletele ei roscate, hai sa va intreb si eu ceva , ca ma framant de vreo doua - trei zile - copiilor vostri le cade parul??? Dariei ii cam cade parul si m-am cam panicat! Spre exemplu ieri dimineatza cand am pieptanat-o am numarat firele de par ramase in perie sii erau cam 34 sau dupa baita au ramas destule fire de par pe cada. Voi ce parere aveti, trebuie sa ma alarmez, sau sa merg la doctor? Ma gandesc sa nu aiba lipsa de fier sau sa nuu fie cumva urmare a tratamentului cu antibiotic...
Miri, si fi-mea e un mare fan ciocolata! Nu ii dau la cerere insa ii dau cate 2-3 patratele de Milka-kinder sau kinder sau ou ... ma rog, eu nu prea vreau sa-i dau dar nu scap de ea deloc.
Iaca si cateva POZE DE LA PETRECEREA DARIEI! Nu sunt foarte reusite
, da' asta e ! Mai am de adunat si de la invitati cateva...
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Noki_Lara spune:
Ia sa mai si raspund cate ceva:
Miri, Sarah, daca ar putea, ar trai cu ciocolata! Mananca zilnic. Prefer sa-i dau batoane de-alea cu lapte de la Kinder, dar daca nu am, ii dau normala. La mama papa Bounty cu placere. Dar nu-i dau decat dimineata, pana in pranz, dupa-amiaza incerc sa nu. Numai in caz de criza totala primeste.
Cami nu am observat sa-i pice bufnitei parul! E drept ca io o si spal foarte rar, cam la 10 zile-2 saptamani pe cap, ca avem show total la capitolul spalat pe cap si apoi uscat cu foenul.Intreaba doctorita si poate-ti da ceva vitamine.
Ce mumoasa e mezina la party!
Tare delicata si silueta e!Si tortul cu poza ei e tare yummi!
Imi place mult poza in care e incruntata. E taaare figura!
Mai am putin de lucru la poze si revin.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Gata...a dat Domnu':
Poze din VIENA
Si dedicatie speciala pentru colectie: Numai sa nu va ridicati fustele!![]()
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
Varsta Sarah
bianca_mo spune:
noki, super pozele! sa va fie de bine concediul vienez! mi-a placut ca ai dat detalii si ati facut poze frumoase
despre CIOCOLATA si Serban e fan, primeste aproape zilnic cate putin dimineata, in general batonase kinder sau kinder pingui cateodata...
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban 2007
Mihaelutat spune:
Noki superbe poze, inteleg ca si concediul a fost superb.
Eu nu va arat poze de la Caciulata ca va umplu de invidie mai rau ca Vecina Noki si invadati statiunea dupa aia si nu mai au pensionarii unde sa faca Revelionul.
Mihaela
album dn Titi
madau spune:
Am reusit cu chiu cu vai sa scriu minunata suma de 1 pagina la proiect, in ritmul asta pana la vara il termin
, Miruna in acest timp si-a taiat unghiile
, s-a spalat pe maini in tuciul cu ulei si apoi si-a aranjat nitel si parul cu mainile pline de ulei
, a hranit porcul cu portocale (sper sa nu aiba urmari grave asupra lui), mi-a facut "curat" in geanta cu acte (daca oi mai gasi ceva mare minune)...si.. nu va mai zic ca umplu o pagina cred. RESTANTA scrie pe mine
Noki vazut poze de la Viena, eu le-am vazut in timp ce le puneai
, superb, absolut superb. N-am reusit insa sa vad filmuletul, nu-l deschide la mine, nu stiu de ce. Da' chiar asa, trebuia sa pui pozele alea cu papica....vrei sa ma ai pe constiinta, ca n-am baut azi nici un pahar cu apa?
Cami am admirat si pe Dariuca in costumatii redoutiste
, haios tortul, am vazut ca ati primit si un Lego cu animale..se joaca cu el?
Ma reintorc la scris, daca mai reusesc sa dau gata macar 2 pagini, ma imbat
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2