*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (178)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Am revenit....

Lavi , ce face tatal tau? Cum se simte? Eu sper ca e bine, te asteptam cu vesti bune

Delia , am vazut pozele voastre, sunt super fetele tale asa drag i-mi e de ele iar bucatele de pe masa chiar arata foarte bine. Am vazut ca ai facut "poenita cu ciuperci" e buna? Eu am vazut reteta pe forum dar nu am incercat-o inca. Poate de Pasti

Camy , e o scumpa Daria voastra, a-ti avut casa plina de musafiri. Sa ne mai arati poze cand le primesti.

Noki , ce mi-au placut pozele de la Viena !!!! Mai ales cele din turn si cele cu oraselul in miniatura si cele din piata si cele....toate sunt foarte frumoase si reusite!

Tania , cum se simte Stefan?

Bic , a mea copila sta la pozat dar apoi vine repede sa ii arat pe aparat cum a iesit poza. Iar acasa se duce mereu si scoate albumele din dulap si se uita pe ele, vorbeste cu ele...

Corap , multa sanatate, sa-ti treaca mai repede raceala

Ciocolata , daca ar fi dupa ea ar manca zilnic, dar deocamdata e dupa mine si nu primeste zilnic.La cateva zile o tableta mica de kinder si atat.

www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza!

Deci v-ati plimbat prin Viena, carevasazica... Ma bucur ca v-au placut pozele!

Am vorbit aseara cu Lavi, l-au operat pe taticul ei, operatia a reusit si e in refacere. Cam cu sufletul la gura pentru ce au gasit inauntru, dar asta este..asteapta rezultatul biopsiei.

Sunt ingrijorata pentru Anda77-i-am trimit un SMS si niciun raspuns. O fi bine?????

Inutza- tinem pumnii sa se rezolve cu bine prblema somnului si sa nu fie nimic grav la mijloc.

Bic- si sarah e fascinata de pozele si filmuletele ei. Uite, de exemplu, cand am venit de la Viena, i-am aratat ce am filmat de la ZOO, ca doar special pentru ea am stat cu mana in ger pe camera. I-a placut, insa cand a venit partea de filmari cu ea de la Craciun, ehehehe, nu-si lua ochii de la TV.

Corap- mai, ce seamana copilasii tai. e multe ori zau daca stiu care e unul si care e celalalt. Si e asa de matura Anais. Tare scumpica gasca de micuti!

Ioana- am uitat sa zic ieri ca ti-am admirat micul crestin. Tare frumoase pozele. Sunteti un familion tare vesel si fericit!

Mara- si Sarah e fana PC. Vrea mereu pe Youtube, dar eu incerc s-o tin cat de departe pot de el si incerc ca seara camd ajung eu acasa de la serviciu sa nu-i mai dau drumul. Aseara ne-am uitat a n-a oara la Polar Express pe DVD la televizor, in locul videoclipurilor de pe Youtube.

Ma duc la ceva trebi.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Mi-am luat pauza de cafea inainte sa incep munca pe azi, daca vreti sa va mai povestesc aventuri cu burtica...

Ma innebunesc rau de tot reducerile din perioada asta, asa ca aseara am dat o mega-tura pe la cumparaturi. Suna super, nu?
Numai ca dupa primul magazin deja m-au luat depresiile, stau hainele pe mine ca pe balon . Pantofii la fel, la ce picioare umflate am acum . Dupa vreun ceas deja mergeam schiopatat, ma durea spatele sa mor. Halal distractie .
La coafor iarasi mi-a pierit tot cheful sa merg, la ce fata umflata am numai o tunsoare nu-mi mai trebuie, mai bine stau cu latzele in ochi

Culmea e ca am fix-fix acelasi grafic de crestere in greutate ca si la prima sarcina, am verificat aseara. Desi prima oara eu ma simteam super-bine, eram incantata si de cum arat, de cum creste burtica, mi se parea ca n-am luat mult... Acum mi se pare exact pe dos, sunt ingrozita de kilogramele astea .
Ma duc sa-mi mai desfac o ciocolata, sa ma mai binedispun

Asta poate o sa va ajute sa treceti mai usor anul asta plin de naseli si alte evenimente, libere de gandul la bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

quote:
Originally posted by mirib

Pumba la bambus se pun apa cat de multa, nu-i strica. si trebuie intors cu spatele la soare ca sa obtii spirale. ca el se invarte sa ajunga cu fata.nu se fac in cateva zile, in timp. la mine rezista bambusul cam 3-4 ani.acum tin firele intr-o vaza transparenta plina cu pietricele ornamentale si acoperite tot timpul cu apa.

Exact asa e si la noi, in vaza cu apa cam de-o palma langa geam. Apa nu o schimb ci doar completez.

Catutza, eu am improvizat la poienita cu ciuperci, in reteta scrie piept de pui, dar ala e sec si cu morcovi si cartofi nu ar fi fosat asa gustos, ma dedus eu, asa ca am folosit file de peste afumat taiat fte marunt.

Bic, Ana nu sta la poze decat fte rar si cu abureli, fte multe poze sunt in miscare... adica poze cu o ureche sau ce ramane in imagine pana se incarca aparatul. Ea e topita dupa poze, am si scris ieri ca aveam circ imens cu albumele, insa nu conteaza neaparat cine e in poze pt ea.

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Am dat si eu tura de rev' prin Viena, se vede ca v-ati simtit super-bine!

Ripley, absolut superbe pozele, ai niste fete minunate!

Cu ciocolata si calculatorul, fiu-meu e evident dependent, ca doar are pe cine mosteni, nu?
Ciocolata ii dau cand isi aduce aminte sa ceara (=de vreo 2-3 ori pe sapt.), iar cu calculatorul ducem lupte aprige. In general il las scos din priza, altfel nu mai scap de el. Preferatele sunt clipurile de pe youtube cu chip & dale (si donald), de cum se trezeste incepe, "donad, donad, veveitzele...", imi reproduce scene intregi, cum rade donald, cum face baie... doar doar ma indur sa-i "repar" calculatorul . Ceea ce ii cam reuseste, smecherul

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata!!!

Fetelor tusesc de vreo 4 zile super urat ,e o tuse seaca care nu ma lasa sa respir ,simt ca ma sufoc noaptea dar nu am cum sa ajung la dr ,am luat Paxeladine si nu trece ,stiti ceva mai bun pentru tuse seaca ??

Orlando e fan calculator ,,ii place sa se uite pe YOUTUBE la diverse ,videoclipuri, in special cu Crazy Frog ,desene ,niste melodii cu Gummy Bear ,sint tare haioase dar daca-i zic gata ,stie ca nu mai are ce cauta acolo ,isi face de lucru cu altceva .
Bic ,al meu vrea sa-si vada pozele numai in albume acasa si sa-mi explice cine-i acolo ,ce face etc . ,daca-i fac poze sau filmez n-are nici o treaba desi de multe ori imi zice ,,mami ,,gata poze'' ,se satura saracu' ca io's non stop cu aparatul in mana :)
Corap ,mi-au placut mult pozele cu piticii .Ce mare e Anais ,zici ca are cel putin un an ,tare frumusei sint !
Miri ,am jaluzele verticale deci caloriferul e ascuns dar si cind se mai baga pe acolo si da de recipient ii zic sa nu puna mana ,ca n-are ce cauta acolo si pleaca .
Noki ,da ,a fost tare misto plimbarea prin Viena ,m-am simtit atit de bine :)))
Lavi ,slava Domnului ca a reusit operatia si tatal tau se simte bine !!

Mai ce o face Anda ,e ciudat ca nu mai apare deloc pe forum ..
Noki zici ca nu ti-a raspuns la telefon??Cum o fi Nichita ??

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Revelion

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Madutza incearca ACC, sunt efervescente, mie dupa o zi a inceput sa mi se rupa tusea, adica sa expectorez si apoi in 2 zile mi-a trecut de tot. Se ia 1 pe zi.
Noki te faci ca nu vezi faza cu bebe2. Adica instigi pe toata lumea sa il faca dar tu faci doar galerie......
Gata fug la o tigara inainte de sedinta, desigur, principala mea preocupare zilele astea.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Mihaelutza ,tocmai s-a intors sotu' de la farmacie ,mi-a luat Eurespal ,cumparase deja cand l-am sunat sa-i zic de ACC ,mi-am adus aminte ca asa mi-a trecut si mie anul trecut o tuse seaca ,urata exact ca acum,e tare bun ACC-ul dar uitasem de el :(( ,sa vad ce mi-o face Eurespalul ...

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Revelion

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Madutza si Eurespalul am inteles ca e bun, eu nu l-am incercat, dar ii dau acum lui Titi ca se ineaca de la muci si tuseste, el e ok, dar nici nu a tusit cine stie ce. Doar dimineata si seara, dupa lapte, dar la el a fost cu expectoratie de la inceput.Ii dau de sambata si inca mai tuseste asa cam de vreo 5-7 ori/zi, insa repet asa tusea si sambata. Sora-mea e multumita de el, si sora-mea cred ca le-a incercat pe toate din farmacie. De ACC stiu ca l-am incercat de curand pe pielea mea de fumator gripat.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

heloo, heloooo

bag is io repede unu mic:

INA, noi folosim batista bb dar cam cu jumatate de masura. daca numai sta Alex, numai sta nici Vlad. si daca plange Alex, Vlad imi opreste aspiratorul. dar este f buna.

BIC, si al meu baiat, cum ii fac o poza, cum vrea sa o vada RAPID. si se uita la ele...

LAVI, sa fie ok tatal tau.

MIRI, daca nnu am apucat sa ne vedem cand erai acasa....acum cred ca nicio sansa. dar poate poate cand vine vremea de colindat prin parculete.

MADAU, m-am ingrozit de ce-ti poate face MIRUNA tie. adevarat ca Vlad nu face asa prostii, dar pe mine urletele lui ma dispera!

CORAP sanatate multa.

mai aveam de rapsuns, dar am citit pe fuga si am uitat

DAR, sunt cam plina de dracusori, din cauza soacramii. Vlad face crizele astea de istericale rau de tot. inca daca mai este cineva in casa - cristi sau soacramea de ex. - face mai rau. si se arunca pe mine si nu ma mai lasa nici sa respir. aseara de ex, vroia sa-l tin in brate dar sa ma plimb cu el prin casa nu sa stau jos.
cum eu sunt cu spatele varza, dupa cateva ture am renuntat. i-am explicat de mi-am racit gura, am incercat sa-l fac sa uite, ne-am jucat, eu cu el si cu jucarii (dar el statea pe picioarele mele) tot degeaba. cum vroiam sa ma ridic sau isi aducea aminte incepea iara jalea.
soacramea m-a f***t toata ziua la icre ca sigur este bolnav, are ceva. i-am explicat cam ce are - crize, gelozie, dr imi zicea si de senzatia de abandon, faptul ca nu-i mai acord 1005 din timpul meu.
ea cum vb cu cineva ii spune ca are copilul ceva, ca noi nu-l cautam la doctori, ca nu se baga, ca-i decizia noastra, dar nu-i normal sa faca asa...
s-a certat cristi aseara cu ea de credeam ca-i plesneste creierul lui cristi. de fapt nu s-au certat, el s-a incins rau de tot, soacramea nu-i zicea decat ca are ceva Vlad. asta cand auzea, se facea rosu ca racu si ca atare i-a zis sa se duca ea cu copilul la ce dr vrea.

daca o mai aud ca zice ca "are ceva", innebunesc.

a.....s-a trezit Alex, numai ce a dormit 15 minute!!! (Vlad este afara cu soacramea)

si inca ceva: FACE PIPI LA OLITA. dar tinem pampersul pe noi. asa...de control.
are crize cand vreau sa i-l schimb, sau daca-l are pe el nu-l da jos, daca nu-l are si vreau sa i-l pun cand se culca nu-l vera...este exact GICA CONTRA.
fug la Alex

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput