*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (178)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
Madutza10 spune:
Joy ,la fel face si soacramea :,,mama baiatul are ceva'' desi saracu e vioi ,maninca ,nu face crize ba cind il duc la ei e mult mai cuminte ca acasa dar in weekend-uri il duc la ei la prinz in jurul orei de somn cind e frint si are ochii mici etc.,ei i se pare intotdeauna ca al meu copil e bolnav ,o urasc cind imi zice asa ceva ,nu-i de ajuns ca io-s super panicoasa si am trecut prin multecu el ,ea lipseste ...
Eu cred ca Vladutz are o perioada sau e prea rasfatat ,poate faptul ca a venit pe lume Alex te-a facut sa nu mai ai chef ,timp sa faci ,,militarie'' cu el .Al meu incepuse intr-un timp cu crize ,scos limba cind il certam pina am intrat in el tare ,adica l-am cam persecutat vreo 2 zile ,il certam la fiecare greseala daca nu asculta una la fund ,nu-l mai bagam in seama ,ceea ce-l termina ,nu-l mai pupam si-i ziceam ca asa o sa ma port cu el pina secuminteste si vad ca a dat rezultate ,nu mai e asa criminal.
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Revelion
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maria_alexia/maria_alexia.jpg)
maria_alexia spune:
Tot vroiam sa va intreb o chestiune: acum ca toata lumea a terminat cu CIC-ul si indemnizatia aferenta, cum se face cu alocatia care va veni in continuare? Tot postasul o aduce, sau cum?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Noki_Lara/Noki_Lara.jpg)
Noki_Lara spune:
Buna intrebare Maria...io una habar nu am, ca aveam card pe care le primeam pe ambele - alocatie si CIC. Dar e drept ca nu l-am mai verificat d evreo 3 luni. Ia sa fac io asta azi si vad atuncea daca au bagat banii in continuare sau nu, de unde voi deduce ca va trebui completata ceva cerere.
---
Madutza, sa stii ca chiar am observat dn postarile tale de azi ca s-a cumintit mult Orlando. Stiu ca erai tare stresata cu rautatea lui in decembrie. Probabl ca a fost o faza nasoala si acum a trecut, slava cerului.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Mihaelutat spune:
Fetele rugaminte: cunoasteti un doctor reumatolog bun, care sa aiba si program la vreo clinica privata? Am decis sa mai consult un medic pentru problemele mele reumatice sau ce naiba or fi si vreu un medic bun, dar la privat ca nu prea ma tin nervii si timpul sa stau la coada la spital.
Mihaela
album dn Titi
Noki_Lara spune:
Vecina, din pacate nu stiu niciun doctor de acest gen, dar nu pot sa nu remarc ca se pare ca nu si-a facut efectul cura de la Caciulata...Iesi azi cu domnul Tzitzi? Ca deja Sarah mai are putin si va sparge usa!!!!
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Mihaelutat spune:
Noki ca sa isi faca efectul baile termale se zice ca trebuie s fac cure de minim 12 bai, si nu la dus cum am facut eu cat am stat la Caciulata. solutia se pare ca ar fi sa mai fac inca un concediu acolo, prelungit. Consider ca statiunea si localnicii inca nu sunt pregatiti sa ma gazduiasa 2 saptamani. Asa ca raman la Bucale.
In principiu iesim, daca nu, nu va aruncati trupurile splendide spre blocul nostru asa copii se iubesc la caldura iar noi stam la un cozonac? te rog sa nu uiti de Cd cu pozele de la ziua lui Titi!In tine imi e baza ca eu stii bine ca am uitat aparatul acasa ca o mama exemplara ce ma aflu
Mihaela
album dn Titi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/corap/corap.jpg)
corap spune:
asa... m-am mutat pe compu' lu' gabi, care nu-mi place da' macar nu sunt nevoita sa-l tin sa nu se dezintegreze.
una bucata copil mic doarme
una bucata copil mare e pedepsita.
andrei a inceput sa faca cate o prostie pe zi:
ieri s-a fript la 2 degete - pe care le-a pus pe ochiul de la aragaz imediat ce dadusem cafeaua la o parte , are acu 2 basici ca n-a stat la cremuit/ spreyat
azi a dat-o pe sora-sa cu capul de mobila. si nu stiu ce sa fac, ca a dat-o intentionat. l-am pedepsit si azi nu mai are voie sa iasa din camera lui, l-am lasat cu usa deschisa, acum vad ca a inchis-o singur. de atunci e foarte cumintel si au trecut vreo 3 ore. se joaca singur cu trenulete, a vrut sa ma duc si eu la el in camera - i-am zis ca nu se poate. sper ca o sa-l lamuresc sa n-o mai loveasca. e prima data cand e pedepsit , dar nu stiam cum sa-l fac sa inteleaga ca ce a facut el e foarte rau si periculos. ma mai duc la el si-i mai explic, il intreb daca are nevoie de ceva. sper ca am procedat bine... uf, si s-au inteles pena acum atat de bine, se jucau deja impreuna.
noki - frumoasa viena, imi fac iar un car de nervi ca n-am fost in toamna lui 2006 din cauza de idiot care ne-a bushit masina
joy, parerea mea e sa incerci sa-l dai pe vladut la cresa, ca nu mai poti continua asa, te distrugi pe tine, ii faci niste razgaiati pe ei, iti distrugi si casnicia fiind tot timpul nervoasa si obosita. ma rog, eu as zice sa-l dai si pe pitic cand o fi de vo 6 luni si sa te intorci la servici, ca se cere o schimbare radicala in viata ta. in plus, asa iese si soacra din peisaj. daca nu rupi pisica-n doua acum, mai tarziu s-ar putea sa fie prea tarziu. (nu te supara pe mine , eu sunt adepta taiatului raului de la radacina, adica mai brutal, asa, dar sa stii ca imi esti tare draga)
ina, eu in reincarnare nu cred, dar cred ca exista niste legaturi pe care nu pot sa le inteleg, intre cei in viata si cei plecati. mi-e greu sa explic, pentru ca nu o inetleg prea bine.
despre somn agitat si batista bb, eu batista am folosit-o cu oaresce succes, doar ca plozii mei fug de ea de cum o vad. eu am fost multumita de rezultate. acum cu somnul, nu poti sa o "descosi" pe rachel sa-ti spuna de ce nu doarme? sor-mea cand era mica nu dormea de teama sa nu piarda ceva, sa nu se intample ceva si ea sadoarma. era lesinata de somn si alba la fata ca un zombie, dar ai mei nu puteau sa o adoarma. i-a trecut pana la urma, dar a durat ceva.
sau poate asociaza ceva din camera cu ceva ce a speriat-o, sau poate vede umbre si isi imagineaza cine-stie-ce. sau poate se simte singura si straina in dormitorul nou... nu stiu ce sa spun, dar daca se prelungeste prea mult situatia si nu-i aflati nici macar cauza, sfatul meu ar fi sa o duceti la un psiholog
asa andrei are teama de baloane... nu le suporta, nu poate sa le vada, fuge din camera daca sora-sa se joaca cu baloane. mi-a spus pana la urma ca s-a spart un balon langa el si s-a speriat, dar mi-a luat ceva timp sa-i scot marturisirea. si leacul nu l-am gasit inca.
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
Noki_Lara spune:
Vedetzi? De-aia-mi place mie de Corapino! Ca e o persoana echilibrata cum io nu sunt! Nota 10 pentru cum ai heldaluit treaba cu piticul!
Cu baloanele..ehehe...frica nu-i va trece ever. De la mine citire - mie mi-e frica de ele si acuma, la 28 de ani, din acelasi motiv...mi s-a spart unul in fata cand eram mica si-l umflam si de atunci fug de ele si mai ales de umflatul lor. Dar cu timpul isi va da seama rational ca nu ii fac nimik decat o eventuala ciupitura si nu-l vor mai deranja asa de tare ca acuma. Timpul le rezolva pe toate. Macar patial.
Varsta Sarah
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madau/madau.jpg)
madau spune:
Ce credeati ca invat? Da' de unde....am fost la Real, am facut cumparaturi, acum am pus o supa de rosii la facut, niste fasole la fiert, am culcat copilul, am spalat teancul mostruos de mare de vase din chiuveta, am bagat rufele la masina....acu' mi-am facut niste cartofi prajiti cu o salata si stau la comp, dracu' mai are chef de invatat
Joy e adevarat, Miruna face tone de prostii, deja nu ma mai enervez, am invatat s-o accept asa cum e, o las sa faca ce vrea si seara ma apuc de strans de prin casa, si de remediat ce e de remediat. Asta trebuie sa faci si tu. Ia pune mana si da-o pe socrela afara pe usa, din cate vad eu mai mult creaza tensiuni, trimite-l pe Cristi afara cu copii, sau lasa-i cu el in casa si du-te undeva, in parc pe banca, plimba-te pe strada, fa-ti ordine in ganduri, vezi unde grestesti, fa-ti planul "de atac" si mergi cu el inainte. Ai intrat intr-un cerc vicios si sicer nu vei iesi din el decat daca schimbi situatia 180 grade. Du-l pe Vlad la gradi, n-a murit nimeni din mers la gradi..poate o sa planga la inceput, dar repet..nu moare nimeni din plans, pot sa pun pariu ca va plange maxim inca 10 min dupa ce pleci si apoi gata. Trebuie sa faci ceva, ce se intampla cu voi si cu copii daca vei cadea tu? Te-ai gandit la asta?Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Noki_Lara spune:
Ha ha ha...io tac si fac!!!
Madaule, io intre 5 refreshuri, am reusit sa citesc de la ora 13 pana acuma 18 pagini la dreptul comertului international...ca mama lui de drept, nici la ASE nu scap de el!!!!
Varsta Sarah