*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (178)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Ripley mama, astazi am vrut sa ma uit la poze si au ramas doar 3 cu bucatele de Anul Nou. Unde ti-ai ascuns fetele?

Stiti ceva de Che a lui Tania, de Lavi, ?

Am fost ieri la d-rita de familie,mi-a oferit mai multe variante;
- sa o pun pe somnifere - am refuzat categoric, asta imi rezolva temporar problema dar nu si cauza , vreau sa stiu de cine ii este frica
- sa o trimita la o clinica speciala unde sa doarma peste noapte conectata la niste fire - am refuzat again - ca deja stiu cum ii este somnul, agitat, se trezeste de un milion de ori , sau
- sa o trimita la un pediatru ( aici trimiterile la pediatru se fac numai in caz de urgenta, cind exista o problema foarte grava cu copilul) , dureaza cca o saptamina pina mi se face o programare de la cabinetul dritei de familie si poate inca o luna pina ajung la pediatru, deci ne uitam la o lunga asteptare, dar am ales varianta aceasta.
Pina atunci, incercam sa petrecem cit mai mult timp posibil cu ea, ca ultima solutie am ales sa facem cu randul, sa dormim cu ea noaptea fiindca am observat ca asa nu se mai sperie, nu-mi convine fiindca o sa se obisnuiasca asa si o sa o dezvatam cu greu dar macar sa trecem peste hopul cu teama si pe urma mai vedem noi.

Cam astea sint noutatile, eu sint fresh fiindca aseara tati a fost de "garda" , la noapte o sa fiu eu si o sa fie greu, nu pot sa inchid un oki linga ea, imi da cu picioarele in burta in somn, nu pot sa ma duc la buda ca sare ca arsa si urla, este nasol de tot, asa ca o sa stau si-o sa meditez la stele si luna si a doua zi o sa fiu zombie.

va pup, o zi buna!

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Noki daca era si la mine doar problema de refreshuri era altceva...dar am avut treaba nu gluma, mai am de facut o groaza de acte, de facut masuratorile ptr gresie si faianta si taman acu' s-a trezit si maimutza...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

miri,ripley- multam pt raspuns- eu am luat din California 5 buc,pe drum le-am uitat in masina ,cand am stat la hotel si eu cred ca au inghetat, un fir e verde ,restu nu prea ,dar astept si am sperante...

corap- am vazut pozele si mi-a luat o sec sa-mi dau seama ce cum pt ca seamana foarte bine amandoi. poza cu trei iezi e dementiala.

noki- si mie frica de baloane,aceeasi experienta am avut-o si eu

in rest eu sunt fericita nevoie mare,am primit ieri ,un mic pachet de acasa printre care am - halva,seminte cum numai in Romania gasesti,bomboane cu lichior

hilde???????????

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

hi-hi-hi, mai pumba, sa vezi ce soc am avut eu cand am nascut-o pe anais si am crezut ca m-am intors in timp, ca m-au pacalit si mi l-au dat tot pe andrei mic... erau absolut identici

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Corap, sanatate multa-multa! Sper ca esti mai bine si bafta multa cu laptopul!

Tania, sper ca esti mai bine ![ Un special pentru Che scump si drag! Te asteptam cu vesti bune despre amandoi!

Lavi, si pe tine te asteptam cu vesti bune!

Pumba, spor la "consumat" pachetul!

Ina, bafta multa . Stiu ca e greu, dar trebuie sa va odihniti si voi un pic! Vedeti voi cum faceti dupa ce scapati de aceste episoade de teama!

Leea, cum merge invatatul?
Anda, voi ce mai faceti??? Cum e Nik?

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

cami- multam! e delicios.
acum am venit din oras,am plecat dupa mancare la pisica si m-am intors cu ornamente de craciun>daca nu pot rezista ,ce sa fac?
mai ales ca erau la 75% redus.
mama ,ce liniste pe meleagurile din Romania!sa inteleg ca toti copii sunt bine sanatosi,nu dau probleme ,totul e ok!

sa povestim despre noi atunci.
dupa cum stiti, din dec am renuntat la suzeta, iar fata mea a facut un progres remarcabil ,vorbeste de nu se poate - engleza,romaneste precum Miorita "si gura nu-i mai tace",eu zic "vrei lapte" ea zice "da milk"

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Hello fetelor,

Tata e tot la reanimare, isi revine incet-incet. Asteptam rezultatele la biopsie si nu mai intru in detalii sa nu stric atmosfera pe aici.
Ma bucur ca pana una alta ca stare generala e destul de bine.

Multumesc celor care v-ati gandit la noi!

Joy eu cred ca Vlad e absolut Ok, doar ca e mai sensibil si trece printr-o perioada grea dpdv psihic. Solutii pe care le vad eu:
-scoateti soacra din peisaj
-dati copilul la cresa (nu e nicio rusine si nicio nenorocire, Silvia a mers de la 2 ani si privind in urma a fost o miscare foarte buna; ne permiteam bona dar eram satula de fitele lor)
-linisteste-te tu si incearca sa fii cu Cristi de aceeasi parte a baricadei.

corap F Dolto zice ca e anormal daca fratele mai mare, cu varsta intre 1 si 5 ani (daca imi amintesc bine) NU e gelos. Bineinteles ca noi trebuie sa-i educam sa se inteleaga dar sa-i intelegem daca sunt gelosi. Eu zic ca e bine ca l-ai pedepsit ca nu e OK s-o loveasca.

Ripley nu-ti vad pozele cu fetele, doar pe cele contraindicate, cu potoale

Ina Silvia a avut o perioada, pe la 2-3 ani, nu mai stiu exact in care ii era foarte frica de umbre; credea ca e ceva negru care vine dupa ea. A durat mult si a fost greu sa-i explic ca e proiectia ei, am tot miscat becuri prin casa, etc; ma apropiam eu de umbra mea (si tipa: nuuu!) sa-i arat ca nu-mi face nimic. Pana la urma, intr-o buna zi a priceput si de atunci n-am mai avut probleme. Pe de o parte ma amuzam ca "i-e frica de umbra ei" pe de alta parte nu stiam cum sa-i explic.

Noki din pacate n-am acuma dispozitie sa ma delectez cu pozele de la Viena dar promit.

Mergi la inceput

Pumba

quote:
banuiesc ca deja folosesti chestia aia pt a tine aerul umed in camera. ( imi scapa cum se zice acum).

Da, Pumbita, avem umidificator , dar degeaba.
Zatul ala da rezultate si la calcaie, ai idée?

Poze cu frumoasa Daria si Cami ei am reusit sa vad, dar nu am apucat sa colind prin Viena astept sa “savurez “ pozele lui Noki la o cafeluta, sa stau linistita, sa-mi pun eventual si-un vals ca sa intru in atmosfera.si o sa ma duc in urma sa vad si pozele lui Corapino.

Cami, noi nu avem probleme cu caderea parului.Ai incercat sa o speli mai rar, o data pe saptamina? Noi ii facem baie in cada zilnic dar numai pe corp si pe par saptaminal, fiindca are par mult si des si ar raci acum, iarna. La vara, zilnic.

Ciocolata, bomboane, nu i-am dat in viata ei, nu inteleg la ce i-ar folosi. Vrea dulce? Ii pun fructe ( avem cca 5-6 feluri in casa intotdeauna, dintre care nu lipsesc mere, pepene, porto, grefe, banana, struguri si in rest, depinde de pofte, capsuni, ananas, kiwi, etc.) sau praji de casa. La cit de agitate este in ultimul timp, numai zaharul din dulciuri nu-i trebuie!

Madutza
quote:
Eu pentru aerul uscat folosesc ceva mai primitiv si auzit de la babe (soacra adica),tin o barcuta de inox cu apa mareu pe calorifer ,cind se evapora ,mai pun nitel sau mai pun cite un prosop ud pe ...

Am inceput sa-i pun si prosop ud in camera, poate ca celelalte nu mai fac fatza, si mie imi plac mai mult chestiile astea primitive, pe care nu trebuie sa le bagi la curent, fiindca sint mai safe.

Mara,Ioana, Cata, Joy, Corap, multumesc pentru raspunsul cu batista bebelusului.

Pischi , Nokisor, Cami,

Acum am vazut ca si Corapino vrea curs de prim ajutor; eu m-am inscris astazi ( am fost marcata de necazul Taniei )si voi inceoe simbata. Am mai fost inscrisa la inceputul lui decembrie in 2005 , dar nu m-am putut duce fiindca Rachie s-a grabit sa se nasca mai repede iar apoi am tot aminat,acum insa sint hotarita sa-l fac, las orice la o parte.

Corapino, nu poti sa-i arunci in orezul ala si niste fructe, sa-l aranjeze/deranjeze putinel la stomac, sau nu-l poti pacali?
In alta ordine de idei, as vrea sa ajung si eu la gradul acela de intelepciune/maturitate la care esti tu; spuneai ca dezordinea si haos-ul create de copiii tai iti dau o libertate de care te bucuri . Mie imi dau frustrare si nemultumire, dar incerc sa ma autoeduc, fara prea mare succes, insa. Sper sa reusesc sa devin si eu o femeie "libera" ca sint lucruri mai importante pe pamintul asta decit sa stai la smotruiala ( Joy, stiu ca si tu esti in aceeasi oala cu mine!)

Bicule, si Rachie vrea sa-mi ia camera din mana cind o filmez. Am invatat-o sa fie cuminte si-i arat dupa, asa ca acum am ajuns la performanta de a sta la filmat/pozat (dar se cam maimutareste ) si apoi ii arat ce-a iesit.

Maria
quote:
La coafor iarasi mi-a pierit tot cheful sa merg, la ce fata umflata am numai o tunsoare nu-mi mai trebuie, mai bine stau cu latzele in ochi

Joy si noi am trecut prin crizele cu pampersul , vor trece repejor, ai sa vezi. Felicitari ptr. progresul cu olitza!

Mada spor la invatat!

Lavi, sa auzim numai de bine despre tatal tau si recuperare rapida ! Hai ca de un hop mare ati scapat, mai ramin rezultatele biopsiei si va linistiti si voi!

Corapino, Lavi, am incercat s-o descos, ii este frica de umbre, de orice fel de zgomot ( de ploaie, tunet, de crengile copacilor care fosnaie, cind stranuta cineva mai tare) este traumatizata nasol de tot, mi-este mila de ea fiindca nu stiu ce gandeste. Intr-unul din dvd-urile cu BE apare o floare la orizont, cand o vedea o lua la goana si urla “ nu floareeeea , nu floareeeea, !!” de zici ca o impusca cineva. Evident, acel dvd este ascuns si nu o sa-l mai vada pina la majorat. Dar mai avem altul cu BE si o broscuta care pleaca sa se culce; aceeasi faza. Si tot asa, ciudatenii din astea.

In orice caz, de cind dormim cu ea ( astazi tati e de garda! ) se trezeste peste noapte mai putin, verifica daca este cineva linga ea si adoarme la loc. Numai ca tati se trezeste pe la ora 4:30 dimineata si cum il simte ca pleca se scoala si ea! Iar el o sa inceapa in curind o lucrare la citeva ore de noi si decit sa conduca 5-6 ore pe zi, i-am spus sa stea la hotel si sa vina la sf. de saptamina, atunci sa te tii ce-o sa fie pe capul meu!

Va pup ca astazi sint de “garda” si cum fiica-mea se va trezi dimineata, nici nu stiu cite cafele sa mai beau ca sa resist.

Mergi la inceput

aoleu! a iesit alt roman!
o sa fiu prin zona sa citesc, dar de scris nu mai scriu ca mi-am facut norma pentru toata saptamina, asa ca iesiti, doamnelor sfioase la scris!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza!!!!

Inutza, atata de draga imi esti! Nu stiu cum ai tu atata putere sa infrunti asemenea probleme fara sa te vaicaresti. Io nu stiu cum as fi rezistat, zau, daca eram in locul tau. Trebuie musai sa ma mobilizez sa citesc in urma d eunde a inceptu buba, ca atunci cand am plecat io la Bistrita stiu ca erati ok.

Lavi- in cat timp v-a zis ca va da rezultatul la biopsie? La buni a mea a durat 2 luni.

Pumba- ce figura e fii-ta cu "da, milk". Tare de tot!

Gata pauza..inapoi la treaba. Adica la invatat.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput