Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (47)
Raspunsuri - Pagina 6
sim_stoian spune:
Luy, noi am pus in cadita orez, niste lapte, verighetele nasilor, ceva de argint si petale.
Carpatina, tare e frumoasa Ioana ta. Si ce frumos statea printre petale!
Ana, mai vorbim maine daca nu reusesti.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
luy spune:
amironeanu, multumim pt schema de diversificare. Am salvat-o si o s-o studiez cand incep documentarea pe acest subiect. O sa vorbesc cu pediatra la urmatoarea vizita, sa vedem si ea ce parere are. Sim, tu te-ai programat pe 25 ? La ce ora ? Poate ne mai intersectam
O intrebare: diversificarea la 6 luni inseamna ca se incepe dupa ce implineste 6 luni, sau in luna a sasea ( adica dupa ce a implinit 5 ) ? Ca nu mi-e clar
Teo, te inteleg perfect cu masina de spalat. Eu de dinainte de Revelion nu mai am apa la baia in care am masina de spalat si in concluzie nu am avut cum sa o folosesc. Asa ca aseara am spalat de mana vreo 5 pijamalutze pt Maria, ca nu mai aveam decat una curata ! Nu-ti spun ca am 2 munti de rufe si cosul plin... Azi l-am intrebat pe un nene care sta sub noi si a zis ca el are apa, asadar la noi e problema, s-a infundat teava . Mi se pare taaare ciudat sa se infunde asa, deodata. Da' o sa ma duc sa studiez problema ( eu sunt cu partea de mesterit in familia noastra ) si daca nu-i dau de capat sun un instalator. Ca e jaleeeeeee fara masina.
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
Marunzika spune:
Piciulika si de la noi condoleante si lui Radu! Dumnezeu sa-L odihneasca in pace!
Nana sper ca sunteti acasica! Multa sanatate lui Andrei!
Eu nu am scris prea mult in ultimul timp din cauza unor probleme de sanatate ale mele care acum s-au mai ameliorat, insa nu sunt complet disparute si mai am inca de tras, dar Yannisa este ok. La controlul de pe 17.12.07, la aproape 4 luni cantarea 5950g (de la 2870g) si era lunguta de 64cm ( de la 47cm), iar caputul de 39cm (de la 32cm). Am intarcat-o la 15 saptamani si acum e pe Aptamil HA 1 si bea 170-230 ml la fiecare masa, pe zi peste 900ml.
Am vazut o multime de bebei frumosi, craciunite si mosuleti, ochioase si cavaleri, toti sunt stralucitori.
Yannisa a trecut pe 02.01.08 de al treilea vaccin si a fost foarte plangacila dupa, insa s-a rezolvat rapid cu un paracetamol, primul din viata ei. Are un program fantastic, de seara de la 20.30-21.30 pana dimineata la 6.30-7.30 doarme si dupa ce bea rapid lapticul mai doarme pana la 10-11. E o cumintica! E si ea mereu cu degetelele in gurita desi avem 2 inele refri tot manutele-s mai gustoase! Nu se intoarce inca! Se ridica daca te apuca de manute! Si i-am pus cercelusi pe 27.12.07 si am plans si eu cu ea!
Va doresc inca o data un an 2008 mai bun ca toti cei care au trecut!
Yannisa Milena
24.08.2007
luy spune:
S-a intors sotul de la fotbal, acu' face dush si cum termina i-o pasez pe printzesa si dispar de pe DC, ma duc sa mai trebaluiesc un pic si sa vad ce-i cu teava aia infundata. Dar inainte de asta trec in vizita pe la frigider , ca parca simt ca sunt slabita
sim_stoian spune:
Luy, la 12.30 pe 25 ian. Eu inteleg dupa ce implineste 6 luni. Oricum, o sa vb cu dr pe 25, as vrea sa imi dea o schema si ea.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
bikmaria spune:
quote:daca nu te descurci cu teava ,cere ajutor la SIM ,
Originally posted by luy
S-a intors sotul de la fotbal, acu' face dush si cum termina i-o pasez pe printzesa si dispar de pe DC, ma duc sa mai trebaluiesc un pic si sa vad ce-i cu teava aia infundata. Dar inainte de asta trec in vizita pe la frigider , ca parca simt ca sunt slabita
luy spune:
Marunzika, superbe pozele. A fost Yannisa o Craciunita pe cinste ! Ati chemat-o din nou pe tanti aia sa-i faca poze ? Tare as vrea si eu o tanti de-asta ( si-o loredana, da' loredana mea vreau sa fie urata si sa aiba 50 de ani ), sa faca poze "de studio".
Frumoasa si poza cu voi 3, ce bine va sta impreuna !
carpatina spune:
quote:
Originally posted by luy
E tare haioasa si poza in care sta pe niste genunchi paroshi ( din albumul din decembrie )
Jur ca nu sunt ai mei!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
luy spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by luy
E tare haioasa si poza in care sta pe niste genunchi paroshi ( din albumul din decembrie )
Jur ca nu sunt ai mei!
=====================
carpatina spune:
quote:
Originally posted by luy
E o dulceatza Ioana, parca e o printzesa in caditza cu petale de trandafiri ( chiar asa, ce altceva se mai pune in caditza ? )
Ea a mai avut niste cercei de aur (altii decat cei de la botez), un ban de argint, niste miere..
quote:
Originally posted by luy
Si am remarcat ca si-a luat masa acolo, in biserica
Mda.. o eroare de planificare a meselor a dus la suprapunerea ori de masa cu cea a slujbei... Si numai cu biberonul am putut sa-i inchidem gura
=====================