Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (47)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

quote:
Originally posted by luy

[green] Ati chemat-o din nou pe tanti aia sa-i faca poze ?

Nu am mai chemat-o insa ne-am gasit intr-un magazin cand era o tanti Loredana de 50 ani care tragea copii in poze si ne-am bagat si noi cu Yannisa, dar scumput, adica 8 pozitii pe CD doar 69€. Dar cand am vazut-o asa cu aripioarele de ingeras si cu tichiuta de mosulica n-am rezistat tentatiei. Rstul le-am facut noi!
Multumim pt aprecieri!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G
Carpatina, scumpa foc Ioana ta, e asa dulcica de iti vine sa o smotocesti. Nu mi se pare mica, nu mai stiu daca tu te-ai plans de greutate sau doar ca nu mananca cat ar trebui. Arata foarte bine, e haioasa foc. Este minunata la baita de mir si adorabila in pozicile de Craciun, mai ales cu bentita. Unde i-ai pus cerceii pana la urma? Scuze daca ai mai povestit, dar cred ca mi-a scapat.

Eu ziceam ca mananca putin..si apoi am schimbat laptele la Humana, cu care i-a mers tare bine.

N-am povestit de cercei, i-am pus la un bijutier de pe langa Budimex.. o intreaga istorie.. care s-a terminat cu bine (adica cu gauri facute cu pistolul)

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Maria, la ce sa imi ceara ajutorul: la teava sau la frigider?
Marunzika, tare frumoasa Yannisa, iar pozele deghizata in ingeras imi plac mult.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Ma duc sa ii fac baie si sa il bag la somn pe print, revin mai tarziu.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Maruntiko, sanate multa.. sa te faci bine cat mai repede! . Tare scumpa craciunita ta.. si grasunaaa... ai dat cantarul inapoi?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Maria, si eu am pus ceva kile, mi-e frica sa ma cantaresc, dar se vede.

Ana, mai bine ca disparut, macar sa nu mai apara deloc.

Luy, si la noi e par peste tot, asta este. Cat despre baia de mir, noua ne-a zis preotul in mod expres sa nu punem nimic in cadita. Deci sotul sta cu pletoasa si tu repari teava?

Maruntzika, este o dulceata si o scumpica de Craciunita! Sanatate multa.

Carpatina, sa ii fie de bine gaurile pentru cercei, e tare draguta cu ei. Vrei sa ii schimbi?

Iar tre sa va las, musiu a dormit doar juma de ora. Of! Azi e in greva de somn, sper sa recupereze la noapte ca sa pot citi. Cica am de fapt 3 materii in una, deci nu ma mai agit sa citesc decat niste rezumate ca oricum e misiune imposibila. Nu mai zic mai devreme, al meu sforaia in living, Andrei bazaia si Alex canta in gura mare si eu cica studiam. Ei ash, acum ma odihnesc!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

SIM Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

quote:
Originally posted by Marunzika
Si i-am pus cercelusi pe 27.12.07 si am plans si eu cu ea!

Yannisa Milena
24.08.2007

Sanatate multa Marunzika . Unde ai fost cu Yannisa sa ii pui cercei? Sunt interesata si eu de asta...

Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

quote:
Originally posted by carpatina

[b]ai dat cantarul inapoi?

L-am dat de cca 3 saptamani si sufar rau, dar azi am luat unul electronik pt persoane sa ma pot cat de cat orienta.
Dulcica foc printesa ta!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Am revenit, am papat supitza de vita ( 2 portii ), a venit si preotul intre timp ( asta ca sa raspund la intrebarea ta, Teo ), am pus si diagnostic pt teava ( are vreun dop din ceva mizerie/rugina la apometru), o sa sun maine un instalator ca n-avem ce-i face. Acu' l-am trimis si pe sot sa manance. Musafirii inca n-au sosit ( raman la noi peste noapte ) asa ca mai stau un pic pe DC.
I-am zis sotului ca am citit ca se pun fulgi in baita de mir, la care el intreaba : "de care fulgi, de gaina sau de porumb ?"

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput