Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (47)
Raspunsuri - Pagina 7
Marunzika spune:
quote:
Originally posted by luy
[green] Ati chemat-o din nou pe tanti aia sa-i faca poze ?
Nu am mai chemat-o insa ne-am gasit intr-un magazin cand era o tanti Loredana de 50 ani care tragea copii in poze si ne-am bagat si noi cu Yannisa, dar scumput, adica 8 pozitii pe CD doar 69€. Dar cand am vazut-o asa cu aripioarele de ingeras si cu tichiuta de mosulica n-am rezistat tentatiei. Rstul le-am facut noi!
Multumim pt aprecieri!
Yannisa Milena
24.08.2007
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Carpatina, scumpa foc Ioana ta, e asa dulcica de iti vine sa o smotocesti. Nu mi se pare mica, nu mai stiu daca tu te-ai plans de greutate sau doar ca nu mananca cat ar trebui. Arata foarte bine, e haioasa foc. Este minunata la baita de mir si adorabila in pozicile de Craciun, mai ales cu bentita. Unde i-ai pus cerceii pana la urma? Scuze daca ai mai povestit, dar cred ca mi-a scapat.
Eu ziceam ca mananca putin..si apoi am schimbat laptele la Humana, cu care i-a mers tare bine.
N-am povestit de cercei, i-am pus la un bijutier de pe langa Budimex.. o intreaga istorie.. care s-a terminat cu bine (adica cu gauri facute cu pistolul)
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
sim_stoian spune:
Maria, la ce sa imi ceara ajutorul: la teava sau la frigider?
Marunzika, tare frumoasa Yannisa, iar pozele deghizata in ingeras imi plac mult.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
sim_stoian spune:
Ma duc sa ii fac baie si sa il bag la somn pe print, revin mai tarziu.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
carpatina spune:
Maruntiko, sanate multa.. sa te faci bine cat mai repede! . Tare scumpa craciunita ta.. si grasunaaa... ai dat cantarul inapoi?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Roxana_G spune:
Maria, si eu am pus ceva kile, mi-e frica sa ma cantaresc, dar se vede.
Ana, mai bine ca disparut, macar sa nu mai apara deloc.
Luy, si la noi e par peste tot, asta este. Cat despre baia de mir, noua ne-a zis preotul in mod expres sa nu punem nimic in cadita. Deci sotul sta cu pletoasa si tu repari teava?
Maruntzika, este o dulceata si o scumpica de Craciunita! Sanatate multa.
Carpatina, sa ii fie de bine gaurile pentru cercei, e tare draguta cu ei. Vrei sa ii schimbi?
Iar tre sa va las, musiu a dormit doar juma de ora. Of! Azi e in greva de somn, sper sa recupereze la noapte ca sa pot citi. Cica am de fapt 3 materii in una, deci nu ma mai agit sa citesc decat niste rezumate ca oricum e misiune imposibila. Nu mai zic mai devreme, al meu sforaia in living, Andrei bazaia si Alex canta in gura mare si eu cica studiam. Ei ash, acum ma odihnesc!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
ramonaiani spune:
quote:
Originally posted by Marunzika
Si i-am pus cercelusi pe 27.12.07 si am plans si eu cu ea!
Yannisa Milena
24.08.2007
Sanatate multa Marunzika . Unde ai fost cu Yannisa sa ii pui cercei? Sunt interesata si eu de asta...
Eliza (06.09.07)
Marunzika spune:
quote:
Originally posted by carpatina
[b]ai dat cantarul inapoi?
L-am dat de cca 3 saptamani si sufar rau, dar azi am luat unul electronik pt persoane sa ma pot cat de cat orienta.
Dulcica foc printesa ta!
Yannisa Milena
24.08.2007
luy spune:
Am revenit, am papat supitza de vita ( 2 portii ), a venit si preotul intre timp ( asta ca sa raspund la intrebarea ta, Teo ), am pus si diagnostic pt teava ( are vreun dop din ceva mizerie/rugina la apometru), o sa sun maine un instalator ca n-avem ce-i face. Acu' l-am trimis si pe sot sa manance. Musafirii inca n-au sosit ( raman la noi peste noapte ) asa ca mai stau un pic pe DC.
I-am zis sotului ca am citit ca se pun fulgi in baita de mir, la care el intreaba : "de care fulgi, de gaina sau de porumb ?"
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts