Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (47)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

LUY sa-ti fie de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

quote:
Originally posted by ramonaiani

quote:
Originally posted by Marunzika
Si i-am pus cercelusi pe 27.12.07 si am plans si eu cu ea!

Unde ai fost cu Yannisa sa ii pui cercei? Sunt interesata si eu de asta...

La un salon de cosmetica. A fost cea mai tanara clienta . De obicei poti inceraca si la bijutier dar in De nu prea fac mai devreme de 6 luni.

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sim_stoian

Maria, la ce sa imi ceara ajutorul: la teava sau la frigider?
Marunzika, tare frumoasa Yannisa, iar pozele deghizata in ingeras imi plac mult.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

daca ii reparai teava ,cred ca te servea si cu o ciorbica de vacuta ,asa ..a papat ea 2 portii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Salutare si La multi ani mamici si bebici.Eu nu am mai avut timp sa intru pe net ca suntem in casa noua,fac scoala de soferi,iar papanasul meu creste si cere tot mai multa atentie.Va pup pe toate si mai intru pe la voi sa mai vorbim

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Multam de raspuns. Am vazut intre timp pozele cu printesa ta. Frumoasa foc .

Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Mai fetelor, nu e vorba de steamer-ul Teodorei, ci de un aparat de curatat cu aburi, caruia ii fac reclama la teleshoping. Zicea cineva dintre noi ca l-a comandat inainte de Craciun, dar nu mai stiu cine.
Teo, si noi avem parchet aproape peste tot, inclusiv in bucatarie (cu exceptia zonei aragazului si a chiuvetei), dar tot m-ar tenta, i-au facut reclama buna .

Marunzika, dulce foc ingerasul tau! superbe fotografii!

Carpatina, am vazut-o si pe Ioana, e foarte frumoasa!

Referitor la cura de slabire, ai dreptate Tomasa, oricum, de mine-i numai gura, caci sunt dulciuri-addicted .
Dar oare creme anticelulitice avem voie sa folosim? eu am una de la Elancyl, care am auzit ca ar fi super buna, dar mi-a fost teama s-o folosesc. Voi ce spuneti?

Roxana, eu chiar sper sa-mi revin ca la 25 de ani, ca dupa al doilea copil sa-mi permit sa sper sa arat ca pe la 28 . Tie ce-ti pasa, ca-i ai de-acu' pe amandoi

Amironeanu, eu foloseam Pampers, dar azi am cumparat primul box de Libero si imi plac mai mult, cred ca o sa raman la marca asta pt ca se fixeaza mai bine (la pampers cam iesea kk afara), nu au plasticul ala care jeneaza la bulanase si nu au nicio solutie, in caz ca pielea bebelusului e mai alergica. Noi am avut ceva probleme cu iritatiile si de atunci dam strat gros de cutaden, dar nu prea e in regula sa dai cu atata crema-medicament. Cred ca totusi facea alergie la ceva, pt ca uda nu o lasam deloc!

Poze

Mergi la inceput

LA MULTI ANI -MOLDOVEANCA -felicitari pentru mutarea la casa noua ,mult succes la scoala de soferi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Luy si noi am pus in baita la mir: fulgi, cateva boabe de orez, zahar(in loc de miere) aur, petale de trandafir si un banut.

Eu am scos baiatul afara azi, adica am fost cu el in vizita la nasi( am papat un peste la cuptor, cum a dat cu nasul de aerul rece a dormit si la dus si la intor( am fost cu masina, dar pana in parcare 100m, l-a rapus somnul).

Vreau si eu o Loredana la pachet....hihi. A venit popa azi si m-a gasit cu patul nefacut si in pijamale, doar se trezise baiatul si eu bineinteles, era ora 10, l-am primit, asta este.....

Tomasa si eu tot 58kg am, asa am de la 2 sapt dupa nastere....parca as fi o balena, si am niste sunci, dupa ce fac baie nici nu ma mai uit in oglinda ca ma apuca plansul.

Gata, ma cheama datoria....

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze de revelion
http://good-times.webshots.com/album/561966588wHHbHq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Si bv, cred ca Rodica sau Gabriela comandase steamer. Si eu as fi curioasa daca e eficient

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

mai CECILIA, CUM DRAGUTA BALENA LA 58KG???????????

Mergi la inceput