Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (47)
Raspunsuri - Pagina 5
bikmaria spune:
quote:nici eu nu aveam cantar ,dar mi-a adus mos craciun unul electronic ,care spune si cata grasime ai ,cred ca a fost un apropo din partea mosului
Originally posted by luy
Maria, uite-o si pe www.flickr.com/photos/11799927@N07/2168332971/" target="_blank">pletoasa mea !
Si mai da-le incolo de kg ! Eu n-am cantar, asa ca nu ma stresez absolut deloc. Astept doar sa intru in hainele vechi ( si usor, usor, incep sa ma incapa ). Dupa ce termin cu alaptarea o sa-mi fac griji, daca va fi cazul.
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
quote:
Originally posted by bikmaria
LUY la noi in cadita se pune :fulgi sa -i fie viata usoara ,aur ,bani -sa fie norocoasa ,flori ,un pic de zahar ,cateva boabe de orez ...
BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi
Fulgi ? De unde sa iau eu ? Ca n-am nici o gaina pe balcon ( desi am avut o vecina care a tinut vreo 2 saptamani niste pui pe balconul care e lipit de-al nostru ). Iar cu banii... eu vreau sa aiba bani in viata, da' cum ii bag in cadita, monede pe care le spal bine inainte ? ( ca vorba aia, toti microbii pe banii astia ).
Altceva mai trebuie pus ? ( in afara de ce a zis Maria ) - sambata noi avem botezul ! Si uite ce frig este, am nimerit-o f.prost, sper sa se mai incalzeasca pana atunci.
myral spune:
Eu sunt invidioasa pe pletoasele voastre noi avem par putin si mai e si blondin abia se vede. A si moale ca de pisicuta.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
tomasa spune:
Luy, fulgi din perne, ban din aur sau argint . Iar fata ta ce sa mai spun si eu ca este o frumusete recunoscuta deja!
Carpatina, ei o fata foarte frumoasa! A avut asa o rochita dulce si ea este scumpa tare si cu niste trasaturi superbe. Dar nu am vazut nici o poza cu tine. Nu ai? Sau n-am observat eu.
Slippers, nu ma mir . Am ochiul format, ti-am spus eu de atunci ca suntem cam de aceeasi statura.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
myral spune:
La multi ani pt MARIA TEODORA, MIRUNA, ANA MARIA , RARES FABIAN, MARIA DIANA, ANTONIA THEODORA!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
luy spune:
quote:
daca te uiti in pozele mele de la semnatura ai sa vezi ca a mea mai are par doar de o baie
BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi
de-aia i-ai pus tu tot felul de caciulite pe cap, sa nu se vada cheliuta ? Eeeei, dar Teuta ta asa a fost mereu
Acum si Mariei mele ii cade parul intr-o veselie, dar are de unde asa ca nu se vede foarte tare.
Rox, voiam sa zic ca tot timpul "culeg" parul care-mi pica pe scutecelul ala de finet pe care o tin pe canapea, sau pe paturica ei, etc. Si in permanenta ma uit la manutele ei, sa vad ce a mai "colectat" printre degetzele si sa indepartez ce e in plus si n-are ce cauta in guritza.
tomasa spune:
La mir eu ii voi pune asa: petale (ca sa fie frumoasa), fulg (ca sa fie slaba...hi, hi, hi glumesc se zice ca sa aiba somnul usor), ban de argint (ca sa fie bogata ), ou (galbenusul doar, ca sa fie fertila ), verigheta (ca sa se marite), miere (ca sa fie dulce) si orez sau grau tot pt. belsug si bogatie. Si cam atata cred... Se mai picura cateva picaturi din ceara de la lumanarea de botez.
Dar astea sunt babisme, traditii ce nu au de-a face cu biserica si ca urmare sunt asa, pt. hazul nostru. Sunt facultative asa ca va puteti folosi imaginatia.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
luy spune:
Maria, Mosul asta al tau a fost cam obraznic ! Pai asa cadou meriti tu dupa ce ai nascut o asemenea mandrete de fata ???? Hm... Mos rau !
tomasa, multumesc ! Pentru complimente si pentru raspunsul in legatura cu mirul
Nu ma gandisem la fulgi din perne, pt ca eu dorm pe perne de-alea umplute cu nu stiu ce materiale. Dar am undeva o perna sau doua cu fulgi ( din zestre, hihihi )