Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (47)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

hai ca rad singura aici cu loredanele voastre. Nici mie nu imi place sa calc, prefer sa spal vase, de fapt sincer prefer sa nu fac nimic. Asa ca tot universala necsit.

Carpatina, ea si-a solicitat vacanta, trebuia sa vina ieri si a zis ca e bolnava. Pentru examene nu taxez nimic, daca le pic si tre sa dau inapoi?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

E o dulceatza Ioana, parca e o printzesa in caditza cu petale de trandafiri ( chiar asa, ce altceva se mai pune in caditza ? )
Si am remarcat ca si-a luat masa acolo, in biserica
E tare haioasa si poza in care sta pe niste genunchi paroshi ( din albumul din decembrie )

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Seara buna si de la noi!
Noi am fost afara pe la ora 14,30 dar din nefericire s-a dereglat de tot programul de somn.Ea care dormea intotdeauna de la 2 la 5 sau 6,din cauza nenorocitelor de basinute adoarme deabia pe la 5.Acum doarme!
Ce mi-ar placea si mie o Loredana!

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

mai fetelor ,eu sunt tare hotarata sa intru la cura ,pai am scapat ca :vaca in porumb " de aste sarbatori ,pe 28 dec aveam64kg,iar azi am 66,8

Mergi la inceput

LUY la noi in cadita se pune :fulgi sa -i fie viata usoara ,aur ,bani -sa fie norocoasa ,flori ,un pic de zahar ,cateva boabe de orez ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Andrei cred ca baut praf de ras. Dupa ce ca nu a dormit decat 20 min, rade continuu si chiuie, a trezit-o si pe sora-sa. Inca e in mare verva. Dar parca ar da in plans.

Carpatina, scumpa foc Ioana ta, e asa dulcica de iti vine sa o smotocesti. Nu mi se pare mica, nu mai stiu daca tu te-ai plans de greutate sau doar ca nu mananca cat ar trebui. Arata foarte bine, e haioasa foc. Este minunata la baita de mir si adorabila in pozicile de Craciun, mai ales cu bentita. Unde i-ai pus cerceii pana la urma? Scuze daca ai mai povestit, dar cred ca mi-a scapat.

Luy, cum feresti tu fata sa nu ajunga la firele de par care cad? Al meu le smulge singur, mai nou reuseste si din coada.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Carpatino, ptiu, ptiu, sa nu-ti deochi fata! E frumoasa foc! Sa va traiasca!

Io raportez o zi cu munca, munca, munca. Si maine ma relaxez, relaxez, relaxez... Mai ales ca am si TV acum, ca dupa scandalul de ieri, azi s-a rezolvat problema la Dolce. Deci se poate...

Sim, merci frumos pentru joc. N-am reusit sa-l instalez ca nu pot sa rulez crack-urile. Imi lipseste un dll, da' ii dau eu de cap, maine cand ma relaxez.

Tomasa, si eu tot 58.

Rox, dupa ce ieri arata ca naiba eczema lui Vlad, azi e aproape invizibila. Zau daca mai inteleg ceva. Parca vad ca ma duc luni ca o floricica luni si o sa se uite pediatra la mine ca la o ciudatenie. Hmm, eu si parerile mele...

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Maria, uite-o si pe www.flickr.com/photos/11799927@N07/2168332971/" target="_blank">pletoasa mea !

Si mai da-le incolo de kg ! Eu n-am cantar, asa ca nu ma stresez absolut deloc. Astept doar sa intru in hainele vechi ( si usor, usor, incep sa ma incapa ). Dupa ce termin cu alaptarea o sa-mi fac griji, daca va fi cazul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Carpatina, ce frumoasa e Ioana! Parca a cam bazait ea in biserica, dar la baita in cadita roz, printre petale e absolut superba.Noi nu am pus nimic in cadita, doar pe langa eu cu igienaLuy eu n-as fi asa sigura ca nu chelesc Si fire mai prinde aia mica de pe bluza mea, oricat ma pieptan tot mai cadMaria asa e de sarbatori, se mai duc ele dupaMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by luy

Maria, uite-o si pe www.flickr.com/photos/11799927@N07/2168332971/" target="_blank">pletoasa mea !

Si mai da-le incolo de kg ! Eu n-am cantar, asa ca nu ma stresez absolut deloc. Astept doar sa intru in hainele vechi ( si usor, usor, incep sa ma incapa ). Dupa ce termin cu alaptarea o sa-mi fac griji, daca va fi cazul.

si pletoasa si ochioasa ,fata ta este o frumoasa hi,hi am inceput sa scriu versuri ,
daca te uiti in pozele mele de la semnatura ai sa vezi ca a mea mai are par doar de o baie

Mergi la inceput