* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (111) *
Raspunsuri - Pagina 11
irinouka spune:
quote:
Originally posted by grati.ela
Iry, oficial mai ai 11 zile si nasti? esti din ce in ce mai smechera!!!35+ Tudor Gabriel
AMR 22 de zile
hihihi, si ma mai fac! :-) sa vedem cu ce vesti vin de la controlul din 7. problema e ca nu mai stiu ora, nu am notat nicaieri.
irina
39
Rares http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
grati.ela spune:
acush citi tot...bei Moni, cum una frumoasa si una la mate
?!
35+ Tudor Gabriel
AMR 21 de zile
irinouka spune:
aoleu, doc, s-a oparit profa de mate! :-)))
irina
39
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
Tinna S. spune:
Monica, sunt frumosi tare nepotii tai! Mai mult ca sigur si Serban o sa fie la fel!
Hihihi, stiam si eu bancul cu cele 2 fete una frumoasa si alta la matematica
Eu si Grati suntem exceptiile de la bancul asta
Maama ce modesta sunt! ![]()
Tina
33+ cu
si mami de Andrei
(7 ani)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 7 saptamani !!!
IrinaL spune:
Saru-mana, tocmai l-am culcat pe frumusila. Cat despre sora-sa, sper sa-i semene, ca eu tare am mai suferit cu un frate blond si cret cu ochi albastri...![]()
quote:
Originally posted by greta4youquote:
Originally posted by IrinaL
Monica, tare scumpi nepotii tai, sa-ti traiasca si sa capete un var pe masura
Gatta, asa e, ulei de masline, fiert si racit si putin, nu sa imbibe hainutele. vezi ca s-ar putea sa fie cam uscat aerul in camera, daca zici ca e asa cald.
Irina 38+Ileana
Tudor
Craciun 2007
....irinuka....cat de frumos e Tudor...are niste ochisori super.....sa-ti traiasca....cu siguranta bb din burtica e la fel....
AMR 7 zile
Cristina 39+ si bebe Mara Bianca
Eu...in asteptarea ingerasului
Inainte de sarcina
Irina 38+
IleanaTudor
Craciun 2007
Ellenuta spune:
da, zuzele mele, maine ar putea fi "the day" .. acum ma pregatesc sa ma ferchezuiesc .. sa ma vada bebe frumoasa cand vine pe lume, vorba vine ..
maine la 9 tre' sa fim la spital rasi, tunsi si frezati .. lol
dupa cum va spuneam .. nu prea am emotii, sunt relaxata .. poate unde si simt ca bebe nu prea ar vrea sa iasa .. desi in ultima jumatate de ora m-a sutuit drept in col .. simteam impunsaturi la/in fofo ..
nasha mea la fel a patit .. nu tu contractie, nu tu durere, nu tu dop pierdut sau altceva .. cand a facut 40 saptamani s-a dus la control si dr a intrebat-o ... ce spui, nasti azi?? ea .. in nici un caz, nu simt nimic .. a urcat-o pe masa .. avea deja colul deschis .. dupa control, imediat i s-a rupt apa .. si a nascut cateva ore mai tarziu ..
mai intru mai incolo dupa ce termin de dushuit si altele ..cica in noaptea asta tre' sa ma odihnesc .. nu prea cred ca voi avea somn ..
zuzele
40
EVA MARIA
AMR 1 ZI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
APROAPE AM SOSIT
Tinna S. spune:
quote:
Originally posted by grati.ela
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=104234&whichpage=6
fetelor, am facut trimitere la povestea de mai sus...o lectie de viata, un alt miracol al lui Dumnezeu!35+ Tudor Gabriel
AMR 22 de zile
Offf, Grati, ce m-a impresionat povestea asta! Doamne ce poate fi in sufletul unei mame care trece prin asa ceva!
Tina
33+ cu
si mami de Andrei
(7 ani)Bb2 e tot baietel!
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 7 saptamani !!!
isidora spune:
Yes,DOC.'teles!Nu vrei concurenta.Promit sa o leg pana se face Serban mare
.Imi plac mult nepoteii,mai ales ALEX
asa imi doresc sa arate baiatul meu...
Tu chiar vrei sa nasti?M-a luat cu frisoane....urmareste si alte semne,buze de ANGELINA zici ca ai deja de la mama natura,ceva dureri de spate?Dopul,parca nu inca?Dureri menstruale?De spate?Si sun-o pe Belcin daca mai apar semne...
TINNA.S,multumesc!
MIRI,multumesc pt. primire!De ce n-am scris mai devreme?Desi IRINOUKAI i-am zis alta varianta si o sa se prinda
,si mie imi place sa fiu mama dolores!Iar tu te ocupi de asta cu 10+.Te-am admirat din umbra...![]()
Sunt curioasa daca ne raspund fetele:ANGI SI CESKA!
GRATI,ce lectie de viata...si eu vreau ochi negri...Doamne ajuta-ne sa avem toate copilasi sanatosi,ca frumosi sunt toti fara exceptie.Pe bune eu n-am mai vazut atatia bebelusi frumosi....Se spune ca in primele zile sunt mai uratei....nici vorba la zuze...
ELLENUTA,acusica intru pe mail....Doamne ajuta pt. maine!
Adina
Mami de
(Isidora-4ani) si
(33 sapt) cu 
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1199091333079&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=873318329539_7569989000233" target="_blank"> Poze cu noi
miri_mik spune:
deci ashea...
docdecap, daca tot s-a deschis autostrada, poti nashte linishtita. dar eu ca o ignoranta ce ma aflu ma intreb totusi cand e DPN-ul tau, nu ca ar conta... dar nah:)) si s ama exprim: sunt convinsa ca sherban va avea si cap si ochi! cu asa nepoti, el nu poate sa fie mai prejos, eventual cateva etaje mai sus; pupa-l-ar tanti miri pe el!
irinouka, meriti felicitarile pentur glicemie, asta in conditiile in care mos castana ala te freaca cu uns tres inutil la melodie. deci, fara grji,a nu isneamna ca daca e un caz de diabet in familie tre sa sufli in iaurt:)
baie cu apa plata? ceai. ierburi? neah! cu apa d ela robinet si ulei de bebe dupa, cadelao luna ii faceam masaj. la maternitate, in chiuveta, sub jet:) mai comod:)
gina, ma bucur ca le-ai povestit fetelor! hai ca tu esti exemplul cel mai graitor si cu experienta cea mai bogata! pup bebe david mancacios:)
ellenutsa, asta e linistea dinaintea furtunii, dupa cum spuneam. la mine e liniste acum, dar voi dormi o noapte singura in spital. si stiu ca de fapt n-am sa dorm. am s aplang ca o proasta - ceea ce e bine, ca o sa ma descarc, si dimineata o sa fiu fresh c sa merg la "croitor":)))
a, tin minte ca a scris si eliza la un moment dat, nu mais tiu ce, dar vroiam s-o salut. ca prea e rara avis:))
miri_mik
39s en cours
bebe sacha
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png
Tinna S. spune:
Ellenuta bafta multa maine! Sa dea DD sa fie totul perfect! Eu incep deja galeria pt tine...

... si astept sms sau tel in caz ca nu te mai intorci acasa si bebelina ta vine pe lume... Sper ca ai primit PM-ul cu nr meu.
Te pup mult,
Tina
33+ cu
si mami de Andrei
(7 ani)
Bb2 e tot baietel!
AMR 7 saptamani !!!