* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (111) *
Raspunsuri - Pagina 10
danonique spune:
Irlandeza felicitari pt Patricia.Sa ai parte de o refacere rapida si de o fetita cuminte si mancacioasa.Va pup.
Dana mamica lui Albert Aaron 20.12.2007
Tinna S. spune:
Diana, te-am trecut pe listutza! Si tu esti zuzica de-a noastra de-acum!
Tina
33+ cu
si mami de Andrei
(7 ani)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 7 saptamani !!!
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by grati.ela
mai Iry, noi am inceput cu apa fiarta si racita si la o saptamana a venit mama cu descoperirea...apa fiarta cu ierburi...35+ Tudor Gabriel
AMR 22 de zile
Eu mama denaturata i-am pus direct de la robinet iar pe Andrei il clatesc chiar si cu dusul

Auzisem si eu vatrianta cu ceaiul, o foloseasea cumnata mea dar am considerat ca nu ma tin nervii mai ales cand in maternitate l-a bagat asistenta pe Boda in chiuveta si la sapunit bine cu sapunul meu

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
irinouka spune:
grati...ce poveste...e incredibil cum pot lupta bebelusii. se spune despre puiul de om ca este cel mai neadaptat pt viata si ca, fata de puii animalutelor, de pilda, e absolut neajutorat si n-are puterea sa faca nimic. e clar insa ca are o putere enorma de a se agata de viata.
irina
39
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
irinouka spune:
grati, apa fiarta si racita...ok, am mai auzit de asta, nu mi se pare o exagerare. dar sa folsoesc apa plata...ar fi culmea!
ven, mama cea denaturata cu dushul, hahaaaaaaaaaa!!! ce tare a fost asta!
irina
39
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
grati.ela spune:
toate-s exagerari...in maternitate i-a tras o sapuneala in chiuveta si a spalat-o cu apa de canal de nu s-a vazut...dormea Ozi dusa! Mie-mi era frica sa nu scape fata!
35+ Tudor Gabriel
AMR 22 de zile
grati.ela spune:
Iry, oficial mai ai 11 zile si nasti? esti din ce in ce mai smechera!!!
35+ Tudor Gabriel
AMR 22 de zile
docdecap spune:
ellenuta!! deci maine e atunci!! bafta multa la fata!!
va multumesc de aprecieri pentru nepoti, evident ca n-am nici un merit, da' mandrie cat incape!! irinouka, destept o sa fie ca ma-sa si inginer ca tat-su
-era pe vremuri bancul cu are mama doua fete: una desteapta si una la politehnica... sau una frumoasa si una la matematica.
fetelor, eu tot am niste contractii puternice, nedureroase, dar puternice. adica mi se stramba burtica, pot sa vad cum sta copilul in burta. am si crampe, da' alea sunt de la mate, le recunosc. sunt pe la 15-10 minute, adica deja am numarat 4. daca mai vine inca una in urmatoarele 5 minute incep sa fie ingrasamant de morcov!!
deja intra morcovelu' adaaaaanc.
Monica 39s cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
grati.ela spune:
Monica, cascai niste ochi cand am citit ca ai contractii de la mate (ma gandeam ca studiezi...) in loc de matze!!!
35+ Tudor Gabriel
AMR 21 de zile
Gina M spune:
***Hop si eu la raport in ceea ce priveste alaptatul!![]()
Avem 2-a saptamani si 1 zi de la nastere iar pana acum, tazatele mele lesinate de alta data au produs lapte suficient incat tot necesarul micutului a fost/este acoperit.
De data aceasta am privit si am potrnit in aceasta directie cu mult optimism iar primul pas a fost sa-i tin suzeta departe de el pana cand v-a invata sa suga suficinet de bine la san.(A incercat sotul sa i-o dea intruna din zile mai apoi insa, a scuipat-o de nu s-a vazut
).
2. L-am pus sa suga la scurt timp dupa ce s-a nascut si desi parea ca nu am prea mult colostru, diaper'ele erau pline si asa au continuat sa fie dupa fiecare alaptat de cate 10, 15 min' la fiecare san.(timpul variaza adesea - uneori mai mult, alteori mai putin chiar cate 7-8 min' la fiecare san.Cand este infometat goleste mai repede sanii).
De obicei il las sa suga la un san pana cand observ ca incepe sa leneveasca iar apoi il schimb la celalalt si tot asa pana cand adoarme satisfacut.Durata somnului variaza intre 2-a si 4 ore.
A inceput sa faca falcute si se vede ca ii merge bine!
V-am citit din urma si m-am bucurat sa vad ca ati atins cateva puncte importante!
Ma rog ca Dumnezeu sa ne ajute pe fiecare in parte sa o scoatem cu bine la capat in ceea ce priveste alimentatia micutilor.Intr-un fel sau altul, vor creste ei insa este bine sa incercam tot ceea ce se poate ca ei sa primeasca cat mai mult laptic de la noi.
* Personal, sunt fripta si invatata de la prima fetita.La recomandarea unui medic am renuntat la alaptat nu dupa mult timp de la nastere. Am trecut pe formula insa cum v-am mai spus, am sa regret toata viata ca l-am ascultat...Se imbolnaveste f' usor, si am probleme cu ea la mancare si in ziua de astazi...
Pe Jessica am reusit s-o alaptez pana la 5 luni jumate iar diferenta se vede ca de la cer la pamant.Este plina de sanatate si foarte greu se prinde boala de ea.Sistemul imunitar ii este unul puternic.
De aceea si acum, voi face tot ce-mi va sta in putinta sa alaptez micutul, pana la ultima picatura de lapte pe care o voi avea.
Va
.
Poze-David Jonathan!