* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (111) *
Raspunsuri - Pagina 12
docdecap spune:
aoleo, fetele, bine ca nu sunteti si inginere pe aici, ca nu ma vedeam bine!!
evident ca nu e cu nici o trimitere cu fata la matematica,am avut colege la mate si erau mistooooo.
eu am vrut sa dau la fizica prin clasa a 11-a (nu la mate, e adevarat) si daca nu se dadea din anul ala admitere la algebra la psihologie, nu intram, cu biologia nici o sansa! in anul ala au fost subiecte crima si pedeapsa la admitere la mate, o inegalitate cu un parametru naspa rau, am luat nota cea mai mare (9,50), si asa m-am facut psiholog.
inca imi aduc aminte fetzele colegelor, absolvente de liceu uman, cand la statistica ma luam de profesor sa ne dea demonstratia si explicatia, nu doar formula, eu nu pot sa invat formule asa, pe de rost!!
iar prin anul 1 ma relaxam in sesiune cu determinanti, si asa imi placeau problemele de mate, la care ai un raspuns si o rezolvare, nu parerile a t-spe autori, fiecare cu ideea lui 
deci eu+mate=love
eu+matze(intestine)=razboi
adica contractii nu am mai avut puternice, am luat un no-spa, dar parca nu e ok.
as incerca o baita de relaxare, asta ca sa nu ma gandesc ce ar mai trebui inca sa pun in bagaj...
daca e de galerie, va anunt, sa-mi trimiteti energie telepatic!!
Monica 39s cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
miri_mik spune:
docdecap, rectific... pai esti foarte aproape de termen:) da io traiam asa intr-o dulce visare ca tue sti acolo pana la ultima scriitura, ca tu inchei seria, si esti consilierul de servici. nah, ca acu e cazul totusi sa... te bucuri de "concediu" de maternitate! muuuuah!
isidora, mama dolores zici? nu prea am stofa. io zic, da ma si enervez, nu pot zice si zice si sa fiu si convinsa si sa vaz ca nu iese. vorba lui doc, pt asta trebuie pregatire speciala de "luare de distanta" da io... sunt adaaaaaaaaaaaanc infipta in pb despre car emis e cere parerea. o vreme, ca la un moment dat simt si eu ca tre sa iau distanta (nu e vba numa de subiectele d eaici, ci asa, in viata)
miki_baby?
cati_magureanu?
ce fac feteleeeeeeeeeeeeeeeee?
vesti d ela Laura_ioana? de la irlandeza?
miri_mik
39s en cours
bebe sacha
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png
Tinna S. spune:
Gina
, chiar ca tu esti cea mai in masura sa dai sfaturi in privinta alaptatului, cu 3 copilasi! Viata ti-a oferit 3 experiente diferite, si stii prea bine ca poate fi f. dificil la inceput, si o mama (mai ales prost sfatuita de unii medici) poate f. usor sa faca greseli care sa duca la renuntarea la alaptat... Ma bucur ca esti si tu aici pe baricade sa le sustinem pe fete sa nu renunte... E greu, dar e pentru binele bebelusilor nostri...
Tina
33+ cu
si mami de Andrei
(7 ani)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 7 saptamani !!!
docdecap spune:
fetel, mi=-am umplut cada, ma duc sa vad daca se linistesc matzele sau uteru' sau serban, ca toate in acelasi timp in acelasi loc e cam mult pentru mine la ora asta.
semnatura ar trebui sa fie cu amr pana duminica =2,3 zile??
Monica 39s cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
Tinna S. spune:
Ma duc si eu la o baitza caldutza si revin mai tarziu! Va pupicesc!
Tina
33+ cu
si mami de Andrei
(7 ani)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 7 saptamani !!!
irinouka spune:
monica-doc, sa-ti fie baia sfetnic bun, ca sa zic asa.
virgo nu mai zice nimic?
irina
39
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
miri_mik spune:
ha ha ha:)) epidemie de facut baie la noi in odisee? ar trebui sa fac si eu, numa pt ca-mi vine s abeau sticla cu uleiul d ebaie:))) kikiki
miri_mik
39s en cours
bebe sacha
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png
Anandrei spune:
La multi ani! Vin si eu sa va urez cu intarziere. Mi-am facut putin timp sa scriu, ca de citit n-am mai citit de multicel. Felicitari noilor mamici si bun-venit bebelusilor! Noi suntem binisor, tot 2 in 1, momentan ma omoara niste dureri pe sub burta destul de nasoale.
Avem programata cezariana pe 11.01.2008, asa cum e si termenul; va rugam sa ne treceti si pe noi pe listutza! Bine, daca mai apucam ziua programata, ca azi am tot avut dureri. In rest sper ca toata lumea e bine. Va pup si va doresc multa sanatate!
Ana-Maria
37+ cu David
si tati Andrei 
AMR maxim 3 SAPTAMANI!
Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta
Lala_D spune:
Eu am un mic pirania in casa frate
...cand se ataseaza la san pentru alaptat muscaaaaaa de parca ar avea foarfeci si nu gingiute . Imi dau lacrimile instantaneu de durere . E adevarat ca dupa 5-6 min senzatia dispare dar e dureros . Cum il dezvat ??? Ca Bogdan nu musca
La stangul e mai rau decat la dreptul .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
miki_baby spune:
Miri, sunt aici. Tot racita si fara contractii.
Adina, welcome to the club!! Isidora este superba! Sa va traiasca!
Doc, ai avut dreptate! Ai niste nepoteti pe cinste!! Ai de ca sa fi mandra de ei!
Mai, dar ma simt asa vinovata ca n-am niciun chef de nastere. Pe bune..cred ca daca as naste acum, mi-ar fi indiferent...tot ce vreau e sa respir si sa nu ma mai doara gatul si capul!
Ellenuta, bafta maine!!!!
Miki
40+
Saara Maria
Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun
AMR PANA CAND O VREA PRINTESA SA IASA![]()