*** LA REDOUTE *** (66)
Raspunsuri - Pagina 5
claujro spune:
Eu sunt mai modesta, m-am gandit la 100 euro pt inceput si 100 pt sfarsit, in februarie...![]()
Paris
aissa spune:
Da si eu tot cam 100 as avea acum... mai incolo in fctie si de ce gasim...
Am facut un word in care mi-am trecut si denumirea si linkul actual si pretul actual ca sa am repere. Ah, mor
ca nu am sa pot pe 9 sa redoutez de la prima ora, oricum am anuntat acasa sa se dea toti la o parte cand intru pe usa, o sa arunc buzduganul inainte
sa faca loc si sa intru in focuri.
Bratu Monica spune:
Fetelor ,eu am dambla la zdranganele si cercei ,pe care de multe ori le iau si apoi le dau cadou.
voi ce ziceti?asta?:http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8764611&SizeCode=99999&Quantity=1&PersText=&ItemId=34&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
SAU ASTA:?http://www.laredoute.fr/vente-collier-femme-la-redoute-creation.aspx?productid=324130810&documentid=201207&categoryid=22907400&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
CARE ZICETI SA-L IAU? CA NICI LA TRADUCERI NU MA PRICEP,MARE LUCRU NU INTELEG DESPRE ELE.
Monikka
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by aissa
Am facut un word in care mi-am trecut si denumirea si linkul actual si pretul actual ca sa am repere. Ah, morca nu am sa pot pe 9 sa redoutez de la prima ora, oricum am anuntat acasa sa se dea toti la o parte cand intru pe usa, o sa arunc buzduganul inainte
aissa,stai linistita in prima zi de reduceri merge asa de greu site-ul sau deloc,ca-ti faci o gramada de nervi.Poate noaptea se mai potoleste viscolul.Zic si eu,nu e intotdeauna la fel.
claujro spune:
monica, dar nu sunt cam scumpe? ca la 300 de mii gasesti zdranganele d'astea si aici si macar le vezi.
Paris
claujro spune:
quote:
Originally posted by Lorenzaquote:
Am facut un word in care mi-am trecut si denumirea si linkul actual si pretul actual ca sa am repere. Ah, morca nu am sa pot pe 9 sa redoutez de la prima ora, oricum am anuntat acasa sa se dea toti la o parte cand intru pe usa, o sa arunc buzduganul inainte
aissa,stai linistita in prima zi de reduceri merge asa de greu site-ul sau deloc,ca-ti faci o gramada de nervi.Poate noaptea se mai potoleste viscolul.Zic si eu,nu e intotdeauna la fel.
asa e, mai tineti minte faza cu "lr e victima propriului sau succes" bla bla...
Si oricum, dupa premiere demarque urmeaza deuxiemme demarque
Jasmine spune:
Aissa,geaca aia o avem si noi pe bleumarin si ne place foarte mult.
Asta astept si eu,deuxieme demarque,sa vad ca scrie mare -80% ![]()
elyanne spune:
quote:Sau unPrint Screen la cos... si la produsele preferate... io asa fac... le salvez ca si poze... si daca imi golesc cosul am si numele produsului, si marimea, si culoarea, si poza
Da, asa imi aminteam si eu. Stii ce cred ca mai e util? Sa salvam denumirea produsului ca sa putem da cautare dupa nume, cred ca asta fac acum intr-un word, ca e mai sigur asa.
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Bratu Monica spune:
quote:
Originally posted by claujro
monica, dar nu sunt cam scumpe? ca la 300 de mii gasesti zdranganele d'astea si aici si macar le vezi.
Paris
AI DREPTA4TE CLAUDIA,DAR NU'S CE AM ?????
CRED CA AM FEBRA REDUCERILOR (INAINTE DE REDUCERI).AM CAM LUAT-O RAZNA.AI DREPTATE SI NOROC SI CU NUSHULICA ,ALTFEL NU MA UITAM SI LUAM BLUZA AIA DE 53 CM SA MERG CU CUNCILE AFARA!

Monikka
miki68 spune:
Monica, zdranganele faine am vazut la meli-melo. Dupa 15 ian. le poti lua reduse cu 50%. Eu mi-am luat anul trecut, in toamna, tot felul de broshe flori (am si eu o dambla) cu 100 de mii (erau reduse cu mai mult de 50%).
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei