*** LA REDOUTE *** (66)
Raspunsuri - Pagina 4

moana spune:
nu vreau sa va spun cum am plasat o comanda acum doua zile...nu stiam ca pe 9 incep reducerile

aissa spune:
Graviduto nu e neaparat pt 5 ani cum zic ei pe site. Da, poate la 5 ar folosi altfel chestiunea, are un stativ pt versuri/portativ stiu eu ce s-ar prinde in chestia aia, acum pe fi-mea (3 ani) o disteaza butoanele de pe microfon (care se gasesc si la picioare) cu aplauze/huo/indemnuri de go!go!go! si e fff fericita ca poate sa cante la microfon. Iar noi ne-am recuperat telecomenzile care erau folosite pana acum drept microfoane. Oricum, jucaria eu zic ca interesanta pt cele care au astfel de preocupari gen imitat ce vad la tv ca a mea.
Cati bani o sa cheltuiesc....habar n-am sa vad ce o sa gasesc interesant si acceptabil ca pret. In orice caz nu f multi ca nu prea am asa disponibiltati mari. Dar abia astept. Oi mai gasi ceva pe 9 seara sau comandati voi tot?

miki68 spune:
Buna dimineata! Aissa eu cred ca ai sa gasesti pentru ca eu, anul trecut, am intrat "in combinatia" LR abia la inceputul lui februarie (deci, la final de soldari) si tot am gasit lucruri faine.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

claujro spune:
Asa e, toate am intrat pe LR la inceput de februarie si am gasit lucruri faine si ieftine... Fetelor, implinim un an de dependenta La redoute!!!!
Paris

aissa spune:
intrebare intrebatoare: oare daca salvam zilele astea niste link-uri (am ochit neste chestii pe care sper sa le gasesc si mai reduse decat sunt acum si le-am pus la favorite) oare le vor pastra link-urile, adica ce salvez acum ma va ajuta sa le gasesc usor sau le muta pe toate? Parca stiu ca patisem asta candva, aveam ceva in cos care cica nu mai era disponibil dar le gaseam in alta portiune a site-ului, cu alta adresa deci. Am vazut ca deja niste pantofi luati de mine cu cecurile alea primite in vara, pe care dadusem vreo 30 eur sunt acum vreo 15 si sunt si disponibil la masura lui Ale....daca or fi sapt viitoare 10 eur ar fi si mai grozav.
In coletele de ieri am avut pe langa microfon 2 sutiene si niste chiloti pt mine, iar pt Ale www.laredoute.fr/vente-chaussures-fille-okaou.aspx?productid=324125208&documentid=201207&categoryid=22912106&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> pantofii astia la care am comandat 27, prea mari, sunt buni la toamna, insa super misto pielea, arata grozav si www.laredoute.fr/vente-parka-style-caban.aspx?productid=324103203&documentid=346107&categoryid=23112374&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> geaca asta e de la baieti dar am luat-o pe rosu cu captuseala bej, e super, partea de deasupra e un fel de fas...nu e fas ci ceva fosnitor, mai de primavara asa, dar e grozava.

felicia74 spune:
Neata!
Eu ma gandesc la MAXIM 300 euro sa dau pe reduceri ca doar am atatea carpe in dulap... sau nu?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

miki68 spune:
Aissa nu cred sa mai functioneze link-urile salvate acum pt. ca pt. soldari LR rearanjeaza site-ul si produsele primesc alte locatii. Eu asta am observat. Dar, daca vrei, merita sa incerci (de altfel, si eu am facut o selectie si am salvat link-urile intr-un doc. word).
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Bratu Monica spune:
quote:
Originally posted by nushulica
claudia bine ai revenit din mini-vacanta si sa ai un an super bun!!!
mikimerci esti dragutza da eu zic sa ceri zapada numai pentru tine ca sotul meu a zis ca la urmatoarea ninsoare curat eu zapada in fata casei(data trecuta a curata-o el si a facut besici la maini
) deci...no,thanks! nu vreau zapada
monika tu vezi ce comenzi faci acolo fata draga ca maleta aia cu buline mari o vreau si eu neaparat nu epuiza tu acum stocul
si inca ceva bluzita aia mov cu maneca scurta , iti zic ca poate nu ai observat, e scurta rau 53 cm se vede buricu, mie una nu-mi mai plac astea scurte deloc
in rest nimic nou astept comanda din 31 decembrie si reducerile
Multam fain Nushu!
Ca bine zici,eu nu m-am uitat la lungime si chiar asa balena cum sunt cu buricul gol mai trebuia sa ies pe strada.
Multumesc mult de atentionare!
Mii de pupici!

Monikka

aissa spune:
Da, asa imi aminteam si eu. Stii ce cred ca mai e util? Sa salvam denumirea produsului ca sa putem da cautare dupa nume, cred ca asta fac acum intr-un word, ca e mai sigur asa.

Bratu Monica spune:
Mai sunt 4 zile pana la START!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eu deja caut cam ce m-ar interesa ,bineinteles daca vor intra si alea la reduceri.
Monikka