*** LA REDOUTE *** (66)
Raspunsuri - Pagina 3

felicia74 spune:
Claujro bine ai revenit!
Mama, ce frumoasa ecolectie de primavara, dar in niciun caz nu va fi scoasa la reducere, e prea devreme.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Graviduta spune:
quote:
Originally posted by aissa
Deocamdata studiem microfonul lui Ale care e super jucarioara pt 11 euro cat am dat pe el. Are un glob luminos care se invarte, are efecte (aplauze, huo...chestii din astea), si chiar amplifica putin sunetul. A mea e tare incantata.
Aissa, mai gasesti jucarioara pe site sa pui un link aici? I-as lua si eu Marei. Merci.
Lilly79, daca vrei hainute pt nou-nascut, ia 54 sau chiar 50 (asta e masura pt nou-nascut, desi sunt putine hainute cu masura asta si s-ar putea ca bebeul tau sa aiba mai mult de 50 cm). Marimea 60 merge pe la 3 luni.
Am intrebat pe forumtek si soldurile incep pe 9 ian, ora 8 la ei, deci 9 la noi, daca nu ma insel.

Diversificarea

felicia74 spune:
mama, fetelor, ce frumoasa e colectia de primvara-vara!!!!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

aissa spune:
Gravidutza e cam avansata jucaria pt voi, dar asta e link-ul pt www.laredoute.fr/vente-micro-star-academy.aspx?productid=324062594&documentid=346107&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=12" target="_blank"> microfon

Graviduta spune:
quote:
Originally posted by aissa
Gravidutza e cam avansata jucaria pt voi, dar asta e link-ul pt www.laredoute.fr/vente-micro-star-academy.aspx?productid=324062594&documentid=346107&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=12" target="_blank"> microfon
Pai fac colectie de jucarii interesante.

Diversificarea

vl-ad spune:
Buna redoutistelor si un an nou asa cum va doriti!
Am si eu o intrebare :Stiti cumva ce culoare este encre ?(am cautat in tabelul de culori si nu am gasit)
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Graviduta spune:
quote:
Originally posted by vl-ad
Am si eu o intrebare :Stiti cumva ce culoare este encre ?(am cautat in tabelul de culori si nu am gasit)
Culoarea cernelii.

Diversificarea

nushulica spune:
quote:
Originally posted by claujro
feli,!
nushu,!
Cat bani preconizati, fetelor, sa dati pe "solduri" redoutiste?
Paris
fara numar