*** LA REDOUTE *** (66)
Raspunsuri - Pagina 6
Bratu Monica spune:
quote:
Originally posted by miki68
Monica, zdranganele faine am vazut la meli-melo. Dupa 15 ian. le poti lua reduse cu 50%. Eu mi-am luat anul trecut, in toamna, tot felul de broshe flori (am si eu o dambla) cu 100 de mii (erau reduse cu mai mult de 50%).
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
MERCI MULT MIKI!!!!!!!!!!!!!!!!
DEJA LE-AM SCOS DIN COS SI STAU NAIBII LINISTITA PE K....CA N-AM CE FACE SI MA TOT LEG DE COMANDA ASTA.ASA CA MULTUMITA VOUA
FINANTELE MELE VOR STA LA LOCUL LOR PE CARD SI VOR ASTEPTA REDUCERILE!!!!!
Monikka
Bratu Monica spune:
fETELOR,uitati-va si voi pe site daca inteleg eu bine?
prima comanda din acest an care este de minim 60 euro primeste catalogul nou in colet?
zic bine?
Monikka
felicia74 spune:
la Meli-Melo au inceput deja reducerile. Am vazut genti reduse de la 150 la 60 roni.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Bratu Monica spune:
e si un cod acolo care reduce cei 6 euro 25372 ,dar trebuie data comanda pana pe 8?

Monikka
aissa spune:
Eu anul trecut am primit 2 cataloage in per in care sistasera asa ca nu vad de ce sa ma arunc sa dau comanda pt catalog mai ales ca in el sunt preturile intregi care pe mine nu ma atrag.
Am primit un mail acum din care inteleg ca nu vor schimba link-urile totusi, nu stiu daca voi vedeti pe link-ul asta: http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=a97c64a1d2ac9fb2de
claujro spune:
quote:
Originally posted by aissa
Eu anul trecut am primit 2 cataloage in per in care sistasera asa ca nu vad de ce sa ma arunc sa dau comanda pt catalog mai ales ca in el sunt preturile intregi care pe mine nu ma atrag.
Am primit un mail acum din care inteleg ca nu vor schimba link-urile totusi, nu stiu daca voi vedeti pe link-ul asta: http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=a97c64a1d2ac9fb2de
Super veste! Am verificat sui eu acum si am mailul. Dar daca m-as apuca sa pun in cos...nu mi-ar ajunge 25 produse
Paris
nushulica spune:
da la meli melo deja sunt reduceri 50% la zdranganele si la restul nu stiu ca nu m-am uitat...eram ieri in trecere prin mall si am intrat cand am vazut reduceri
mi-am luat 2 seturi de zranganele unele cu rosu si gri din plastic si altele galben mustar si o diadema ![]()
da voi sunteti mortale cu pregatirile pentru reduceri vad
eu nicii nu stiu daca vom putea intra pe 9 imi aduc aminte ca in vara n-am putut comanda in prima zi abia seara a mers site-ul asa ca stati relaxate
ies ca am sedinta de masaj![]()
claujro spune:
ati vazut, la unele produse apar deja reduceri de 70%, sunt doar afisate nu le si poti cumpara cu pretul redus, doar asa...sa ne facem o idee...suuuuper!!!
Paris
addya spune:
si eu sunt in zona...![]()
eu cred k bag azi o cmd mica-mica, am vzt niste tricouri pt pitic si nu au decat 86 si 102, fi-miu are 87 cm....
treaba e ca tot ce am luat 86 pana acum sunt mari, parca ar fi 94, dar nu m-as risca.
ia sa caut eu niste linkuri sa va cer parerea...
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
claujro spune:
as vrea si eu sa vad daca mi-au deblocat contul dar nu am cum decat daca plasez o comanda...
Paris