*** LA REDOUTE *** (66)
Raspunsuri - Pagina 7
Alyna24 spune:
Fetelor, eu ma incurc in masuri!
Daca fimiu are 8 luni jumate si 71cm ce marimi sa-i iau?Ca am mai luat anul trecut pt el mas 81 si la pantaloni sunt mari.Dar ploverele de 74 ii vin.![]()
Daca ii iau tricouri pt vara(va avea 1 an si 2-3 luni...) ce marime sa-i iau?Sunt debusolata!

Help!
www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
gabitaco spune:
helooou fetelor...si eu pe-aici...astept reducerile 
Alyna24 pai dupa 8 luni bb nu mai creste asa mult...asa ca poti sa ii iei lejer , pt la vara marimea 81...care e pe un an jumate.Acu depinde de tine.... vrei haine mai fixe, sau mai largute.
Eu una sunt adepta lucrurilor mai fixe..... pt fata mea iau hainute dupa graficul lor...unde iti precizeaza inaltimea si greutatea.Mateea in vara avea un an jumate si vreo 12 kg... asa ca i-am luat hainute 81 si i-au venit numa bine.
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
madau spune:
Ahaaa...vin reducerile, iar se umplu paginile ca la balamuc....eu am vb la banca si luni e posibil sa fie gata cardul..problema e atfel insa : e clar ca fiind alt card va avea alt numar nu? Si oare voi mai putea sa-l folosesc pe contul meu? Ca stiti, problema cu maxim 2 carduri pe un cont. Voi ce ziceti? 

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
gabitaco spune:
mada...eu zic ca merge...pt ca atunci cand dam comanda , undeva cere si data valabilitatii cardului. Deci pot vedea clar ca a expirat cardul.
Doi la mana ...fiecare card are atasat un cont...care ramane acelasi....indiferent ca schimbi cardul. Banca verifica de fapt contul atasat cardului si nu cardul in sine.
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
valentinag spune:
Fetele,ma fac si eu redutista,da am o problema cu masurile,ce inseamna la ei 46,in masurile noastre?
La barbati cum este?Sotul meu poarta cam 52 la noi,la ei cam cat inseamna asta??
Sar'mana!
"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita
claujro spune:
Bine ai venit! Vezi ca e incurabila boala asta redoutista!
Uite ghidul taliilor de pe prima pagina a subiectului: http://www.laredoute.fr/Size_Chart/SizeGuideTextilePopup.aspx
Paris
nushulica spune:
quote:
Originally posted by madau
Ahaaa...vin reducerile, iar se umplu paginile ca la balamuc....eu am vb la banca si luni e posibil sa fie gata cardul..problema e atfel insa : e clar ca fiind alt card va avea alt numar nu? Si oare voi mai putea sa-l folosesc pe contul meu? Ca stiti, problema cu maxim 2 carduri pe un cont. Voi ce ziceti?Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
mada cardul nou vine cu aceeasi serie doar cu alta valabilitate, adik inca 2 ani....acum nu mai stiu sigur cu numarul ala de control dar sigur seria vine aceeasi...asa ca stai linistita ca nu pierzi reducerile
monica
m-am gandit eu ca nu te-ai uitat la lungimea bluzei de aia ti-am zis
aissa spune:
Vale eu as zice ca masurile sunt cam ca la noi. Cu mentiunea ca produsele Taillisime sunt mai mari cu o masura. Pt ca pe mine ma stii, eu comand de regula 50, dar de la Taillisime 48 (50 e prea mare) asa ca daca de regula iti iei 46 tot 46 sa comanzi si aici, oricum la primele comenzi s-ar putea sa mai iei si tepe. La incaltaminte scrie la unele sa comanzi o masura mai mare si deci te conformezi. La fel si la barbati, eu zic ca merg pe aceleasi masuri cu noi.
nushulica spune:
fetelor am intrat sa va recomand un bolero pe care eu l-am luat la pret intreg din decembrie l-am luat in seara de revelion pe deasupra si chiar isi merita banii mai ales acum ca deja e cu 50%![]()
http://www.laredoute.fr/vente-le-bolero-en-maille-brodee-de-sequins.aspx?productid=324139572&documentid=488607&categoryid=22898600&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
miki68 spune:
Nashpa! Mi-am umplut cosul, insa ce imi placea mai mult nu mai sunt marimea mea. Deja. Sau is dispo peste 2/3 saptamani
. Oricum, is in block-startere.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei