*** LA REDOUTE *** (66)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Multumesc fetele!
Acum am umplut cosul cu hainute pentru finuta mea,ca in februarie ii rup turta si tre' sa-i iau tzoale!Da ofcorzca nu stiu ce masura sa-i iau si mi-e cam rusine s-o sun pe fina-mea s-o intreb cati centimetrii are!Cand ma duc la ea tre s-o masor cumva,ea are 10 luni acum!
Aissa,daca tu iti iei 50 inseamna ca mie imi trebe 52,ca n-o sa ma cuprinda la sani

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

NU exagera Vale! Ce sa zic, masuri mari in afara de Taillisime oricum nu prea sunt, eu sufar de mor ca am atatea chestii pe care nu le pot comanda ca nu au masurile mele. Insa da, la bluze cred ca 48-50 ti-ar trebui...depinde si de model.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Salut, Vale! Te faci redoutista? Ma bucur sa te reintalnesc. Pt.celelalte fete: eu, vale si aissa am petrecut impreuna revelionul. Pe chatul DC.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

gata, am primit mail ca pe 9 ianuarie vin reducerile

PS: si la calliope au reduceri 70%, si la promod ... dar tot nu se merita. LR Rules! (sau cum s-o zice in franceza)

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Eu o recomand pe asta:tp://www.laredoute.fr/vente-plaid-polaire-clan-urban-shop.aspx?productid=324125876&documentid=201207&categ

Fetei mele ii place foarte mult si e moale si calduroasa.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

La House of Art or fi inceput? Acolo imi gasesc si eu camasi iar la reduceri anul trecut au fost chiar ok la pret, asa in plin sezon sa dau 90 de ron pe o camasa nu am ajuns pana acum, la 30 mai treaca mearga...

Miki, Valentina ne ameninta de mult ca ni se alatura, eu una am mai virusat vreo cateva persoane cu redutita asta. Ma bucur si eu ca a venit mai ales ca va prinde reducerile si eu una abia astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Miki
Aissa,nu exagerez ma,dar daca port 85E la sutien,ce sa fac...asta e!
Felicia,daca dupa 9 se mai reduc,atunci astept pana atunci sa dau comanda!

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

GATA!

Am dat comanda ,caci bluza cu negru si alb trebuia neaparat luata,la restul am mai renuntat am facut doar de 70 de euro si chiar ma potolesc pana la reduceri.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pap.elena spune:

Mai fetelor eu m-am molipsit de magazinul asta virtual .Deja sunt dependenta.Abia astept sa fac prima mea comanda ,facuta de mine si nu prin diversi intermediari .Eu am tot comandat incepand din vara ,i-am luat o garamada de hainute baietelului meu si sunt extrem de multumita .
Luni sper sa rezolv problema cu ,cardul meu .Am sunat aseara la BCR ,trebuie sa activez un sistem de securitatae 3D ,poate reusesc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pap.elena spune:

Daca nu reusesc nici cu sistemul asta 3D ,ma impusc .

Mergi la inceput