*** LA REDOUTE *** (66)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Monica, bravo! Bine ca ai luat helanca aia si ai scapat de o grija! Eu nu am curajul tau, astept reducerile...

Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

quote:
Originally posted by aissa

La House of Art or fi inceput? Acolo imi gasesc si eu camasi iar la reduceri anul trecut au fost chiar ok la pret, asa in plin sezon sa dau 90 de ron pe o camasa nu am ajuns pana acum, la 30 mai treaca mearga...

da...au inceput...de acolo i-am luat eu o geaca Mateei cu 40 ron...in loc de 60...

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

quote:
Originally posted by claujro

Monica, bravo! Bine ca ai luat helanca aia si ai scapat de o grija! Eu nu am curajul tau, astept reducerile...

Paris

Mai aveam putin si n-aveam somn de la bluza aia.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Bratu Monica

quote:

Paris

Mai aveam putin si n-aveam somn de la bluza aia.

Monikka

stai sa vezi tu cum n-ai sa ai somn daca n-o mai prin eudeci ai putea zice ca n-ai scapat de tot de cosmar te rog frumos cand o vei primi sa-mi zici si mie cum e materialul ca marimea mea nu au ...si cum se aseaza

pap.elena eu mi-am activat serviciul secure 3d pe cardul bcr acum ceva timp cred ca prin octombrie dar nu-mi mai aduc aminte exact cum am procedat...oricum vezi ca dureaza 24ore dupa ce ai activat serviciul ca sa-ti puna la dispozitie banii din cont asa ca grabeste-te...eu scrisesem pe aici pe forum cum am procedat atunci ma apuc de cautat in urma daca gasesc iti dau link sa citesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by pap.elena

Daca nu reusesc nici cu sistemul asta 3D ,ma impusc .

Elena si bufleiul Alexandru

Reusesti.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Am si eu o dilema: daca dau comanda saptamana viitoare si la deuxiemme demarque vad produsele si mai ieftine?! Voi ce strategie adoptati?

Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

nushulica , esti o dulce!
Cu siguranta iti spun cum va fi bluza.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:

Am si eu o dilema: daca dau comanda saptamana viitoare si la deuxiemme demarque vad produsele si mai ieftine?! Voi ce strategie adoptati?

Paris

claudia la mine-i clar :"ce-i in mana nu-i minciuna" asa ca eu nu astept nici a 2 nici a2a demarque

monika merci

Mergi la inceput

Vai, nushulico, bine ca nu avem aceeasi marime...parca vad ca faci prapad pe site! Daca ar fi si la astia cum e la strawbery cu bonus la fiecare comanda data...

Dupa ce am vazut ce produse au bagat la solduri, dupa ce sotul mi-a dat comanda de chiloti si polo-uri , dupa ce mi-am facut o lista cu toate zilele de nastere ale prietenilor pt care tb sa iau cadouri...sunt convinsa ca nu-mi vor ajunge 100 euro.

Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mie mi-e frica sa nu mai gasesc masura mea la deuxieme demarque, asa ca dau de pe 9.
Ba in comanda de pe 1 am luat o pilota redusa "doar" 50%. Ca prea o voiam

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput