* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (108) *

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Zuzele , va las...ma duc sa ma dushez si sa ma aranjez de culcare...inainte sa se trezeasca pitika...cam pe la 1.30 - 2.00 e ora ei de papat.

Gattasalvaje - mamica Sarei

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

mai Honey si eu am avut suparari de astea...uite stiu ca am fata frumoasa dar nu mi-a laudat nimeni pozele de la Creata...noroc cu Anca de a salvat moralul...ce mai, sunt pitici de gravi...eu n-am scris cate 3 zile ca ma simteam transparenta,,,noroc cu Iry. Si pana la urma scriu pt ca aici e locul unde pot descarca multe dintre starile mele. Sa le vorbesc colegelor de servici ca fac pishu de 8 ori pe noapte, ca-s stresata ca nu misca bebe...cu siguranta ar zice ca m-am zarghit. In plus, in toiul crizelor de orgolii mam dat seama ca si eu neglijez multe fete...in plus uneori am chef doar de citit. Ma uit ca unele fete-s tare ordonate...eu nu-s si mi-e imposibil sa dau raspuns punctual dak nu-s pe faza. Haide, te pupa o alta transparenta!

35+ Tudor Gabriel
AMR 22 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

honey draga, acu esti mik si rautacios! io am citit mesajul de doo ori, dar mi-am zis ca fie fu o incurcatura, fie cineva l-a dat cu copy paste pt ca era pe penultima pagina din capitolul trecut... ne-am mai lamurit ca nicmeni nu e trecut cu vederea asa numai aici. daca stau si ma gandesc bine,creata a fost prima care ti-a raspuns. si eu ti-am raspuns la mesajul de dimineata. si-ti spuneam ca a trecut foarte repede vremea si pt tine sis a va bucurati de amenajari. daca te referi la durerea din burtica si la no-spa, la 33-36 de saptamani bebe se aranjeaza, si incepe sa destinda oasele, sa preseze colul. poate nu fura tocmai contractii,dar daca zici ca ne citesti, ai vedea ca sunt mai multe fete care se lupta cu "spasmele" astea bruste si dureroase.
si-acu meritu un shlap, ashea, ca sa-ti revii... ca n-ai voie depresie, deloc deloc! esti o viitoare mamica norocoasa si iubita si soarta iti asterne doar lucruri frumoase in fata. uite, pana si decizia de naturala cu epidurala spune ca de fapt stai foarte bine cu psihicul, doar ca acu te-ai sifonat un pic ca ne-am luat cu tot felul d ebarfe.
si-acu dupa shlap, vine sa-ti dau pupic sa-ti treaca boticul, si s anu te prind ca mai spui prostii ca nu vei mai scrie. ca daca tu nu ne mai vrei, noi te vrem!

miri_mik 39s en cours bebe sacha
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

gatta... de ce ai tu 27 de grade in casa????
si sper din tot sufletul ca nu la fata in camera. ca daca e asa, m-ai nenorocit! in camera unui copil e voie sa fie maxim 20 de grade! 20, nu 21, nu 27. cu cat tii temperatura mai scazuta cu atat t epui la adapost de riscul mortii subite a sugarului!
nu te lua dupa tine, ca tie ti)e rece! nu tu contezi, conteaza copilul! cu cat ii cresti temperatura, cu atat metabolismul incetineste pana cand, doamne-fereste, uita sa mai respire! tie iti e rece pt ca esti epuizata, dar ei ii e suficient. si in loc s-o dezbraci, mai bine pui un body (nu pijama) cu maneca lunga, un costumas cu picior deasupra si oricum un pledut pt cand doarme.

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Ehehe, daca ati stii ca si eu m-am simtit de multe ori ignorata... Dar am fost tare insistenta... Si pana la urma tot mi-a raspuns cineva... Acum vad ca mi-a trecut sentimentul asta... Mi-e frica doar ca in februarie majoritatea dintre voi vor fi mamici si vor fi extrem de ocupate sa mai dea pe-aici...

Si inca ceva... Uneori stiu ca m-a mai intrebat cate o zuzica ceva si am vrut sa-i raspund, dar n-am facut-o imediat si apoi am uitat... Si apoi au tot trecut capitolele si am ramas cu raspunsul nedat... Si ma cam mustra contiinta cei drept cand imi amintesc...

Dar eu va iubesc pe toate si sper ca nu va suparati pe mine! Va pupicesc mult!

Tina 33+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 7 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Miri..a stii ca..ar fi trebuit sa fac asta...si acum imi pare rau....
Eu am multi doftori prieteni...si de cate ori vb cu ei..le zic..sa stiti ca nu stiti sa dati sfaturi practice...adik...de citit in carti..pot si eu..dar sfaturi bune si utile...ca la Odiseea noastra...nu am gasit nicaieri...asa ca... inca o data...

Am citit in urma...si..am vazut si poze noi..Natalia ai o minune de fetita...se potriveste cu baietelul minunat al lui Ven...:D

Acum..noi ne vom retrage la barlog..sotul incepe muncile maine..saracul..asa ca..nu vreau sa il tin treaz ...

Alina 34 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png

AMR 6 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

noapte buna! maine trebuie sa revin la o ora decenta de trezire.

35+ Tudor Gabriel
AMR 22 de zile

Mergi la inceput

alinatudor, niciodata nu e prea tarziu, poti sa incepi s-o faci de-acu:) si cand nu stii, iar intrebi, si precis iti raspund fetele:) si somnic usor:) al meu e deja sus da io nici urma de somn:) rod mento fara zahar:))) azi fu zi de rontsaila, frate!

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Noapte buna Alina! Noapte buna Grati! Nici eu nu cred ca mai stau prea mult...

Tina 33+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 7 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Mai zuzici, eu va iubesc pe voi, orice-ar fi.
De la voi am invatat foarte multe. Cu sfaturi, experiente si dovezi, ma duc la spital si-mi intreb doctorul n-spe mii de chestii.

Miri, Creata.... am vazut raspunsul si va foarte multumesc.Era la mesajul scris ieri, sau aseara...nici nu mai stiu.

Astazi insa, m-am simtit cam aiurica. Si nu vreau sa starnesc vreo criza.Probabil ca ma simt asa, fiindca sunt si foarte speriata, de cum trece timpul, de faptul ca eu n-am aproape nimic luat pentru bebe.
Poate si faptul ca... tati e la munca in fiecare zi ,iar cand vine acasa... mie mi se pare ca nu se implica indeajuns in asteptarea lui bebe, in tot ce tine de pregatiri pana la venirea lui.
Poate e faptul ca... ieri am avut parte de primele contractii..care s-au dovedit a fi false. Poate e urmare a faptului ca am renuntat sa mai iau Magneziu...dat de dr neamt, dar nerecomandat de cel de-aici...atata timp cat iau vitaminele prenatale.

Va pup si... scuze... nu vreau sa umpleti o pagina doar despre ... faptul ca ma simt eu aiurea...azi. Maine, poate va trece.Trebuie sa treaca.

Am si eu atatea de spus, dar... parca intinez lacasul asta plin de magie... acum ca bebeii sunt aici, cu noi. Nu stiu cum sa explic.

Ideea principala e ca.... tin la voi enorm.
Va pup si... ma duc sa ma trantesc in pat, pana vine d-nul sot.

PS: Azi am vopsti tocaria de lemn...in camera la bebe. Abia astept sa va arat pozici...

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 33+
Vali

Mergi la inceput