* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (108) *

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Buna fetelor..stau in culise si citesc ce scrieti voi...ba mai mult...imi vine sa notez...ca tare multe lucruri am invatat....Multumsc

Alina 34 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png

AMR 6 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Grati si eu ma gandeam cam la fel... O sa mai merg acum la ore, apoi si in sesiune, apoi vine vacanta dintre semestre... si apoi nasc...
O sa-mi iau concediu in semestrul II, si apoi la toamna din nou pe baricade

Edit: de fapt tot pana in mai imi iau concediu, ca am o multime de studenti care au lucrarile de licenta la mine, si vreau sa fiu in activitate in iunie cand isi sustin lucrarile...

Tina 33+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 7 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

tina, nu-ti fa griji
pe cand va vine randul, noi o sa avem rutina si o sa putemsta linistite la incurajat clopoteii de februarie! si stii ce-am vazut? sunt zuze de la noi care au intrat la zuze de martie-aprilie, daca nu ma insel... mi sa strans un pic inima dar nah... fiecare alege unde ii e mai drag:)mi-emi place aici! io aci raman:)

grati, am fost profa. si in invatamant nu ma mai intorc, nici macar in gluma. acu sunt o preaminunata casnica intretinuta care face ce-i place cle mai mult: merge (mergea mai corect) la scoala ca sa invete ce-i palce ei si se sterg ela fund cu opinia "avizata" a socrilor care o vad ca pe o "putoare nationala":)))

miri_mik 39s en cours bebe sacha
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by Gina M

Gatta - ori de cate ori sughite micutul il pun la san sa suga putin si ii trece imediat.
Am auzit si am cunostinta insa si de varianta cu lamaia.Ii dai 2-a 3 picaturi si 'cica trece.(Eu sper sa nu recurg la aceata metoda din urma caci mi se pare a fi o mare tortura lamaia pentru stomacutzele lor micute - offf dragii de ei!)
In ceea ce privesc lohiile,la mine au tinut 1 saptamana.In ziua a 8- am mai avut cateva pete maronii iar apoi nimic.Asa mi-a fost si inainte la celelalte sarcini.La unele persoane insa tine ceva mai mult si este normal atata timp cat curge ca la CM.Daca este/curge mai mult decat ca la un CM 'normal, trebuie consultat doctorul.

Gina , am incercat si varianta cu pusul din nou la san , insa pitika , odata ce s-a saturat , nu mai vrea sfarcul...Cu zeama de lamaie , exclus , n-as teroriza-o chiar asa .
La mine a inceput sa scada debitul lohiilor , a fost mult mai mult decat la un ciclu normal pana acum , acum a devenit ca o menstruatie regulara ...sper sa se opreasca cat mai repede...
Miri , imi ziceai de tampoane Always ...nu le suport , am senzatia de ud si ma doare epiziotomia...tot mai bune sunt astea cu vata si tifon pe care le fac singura.

Gattasalvaje - mamica Sarei

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

alinatudor, nu lua notite, salveaza direct in fisier dedicat "cresterii piticului urias":)

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

quote:
Noi astea cu DPN-u' in februarie suntem putine rau (ma refer la cele care mai intra sa mai scrie ceva)... Cred ca in februarie o sa fie activitate putina rau pe-aici din pacate (:
Voi o sa fiti ocupate tare cu bebicii... O sa intrati mai rarutz... Hai ca ma ia asha un sentiment de abandonare...
NU NE ABANDONATI PLZZZZ!!!
AMR 7 saptamani !!!

Eu astazi am scris un mesaj...de doua ori... si nimeni nu a zis nimic.M-am simtit tare prost, mai ales ca am zis ca... desi am postat mesajul in capitolul trecut spre sfarsit, sa-l pun si in noul capitol..tocmai pentru a nu se pierde/trece cu vederea. Dar degeaba.
Asa ca, desi citesc tot ce scrieti.... am sa postez mai rar,daca nu ..foarte rar...gen...momentul plecarii la spital. Asta, daca intereseaza pe cineva.

Asta e... stiu ca-s multe zuzici.. de-acum au aparut si bebeii si... noi astea de Februarie.. nu mai suntem asa importante.
Nu vreau sa deranjez..probabil sunt down, azi ...si ma cam paste si-o depresie... cine stie.

Va pup.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 33+
Vali

Mergi la inceput

gatta, io iceam asa, ca un exemplu. nici io nu suport always, dar nana spre exemplu, d-alea groase de toata jena in timpuri normale, dau bine in chiloti:)) cate doo deodata:)

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Eu nu pot sa intru la mamicile de martie-aprilie... Poate as intra si acolo doar sa le incurajez, dar nu ca sa fiu activa acolo... Eu cu voi ma simt bine, m-am imprietenit cu voi, parca va cunosc de-o viata... Prin alte topicuri ma simt straina...

Bb2 e tot baietel!
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 7 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Am uitat sa va zic ca azi a venit preotul si mi-a citit chestia aia care se zice la lauze , ca sa poata sa iasa din casa...deci , de maine ...sunt libera sa ies pe-afara...abia astept ...azi mai uitam pe geam cu jind , ca un caine batut . Maine vreau s-o chem pe maica-mea la mine sa stea 2-3 ore cu pitika , cat dau eu o fuga pe la Cora si Auchan...vreau sa iau cantar electronic si monitor audio pt bebe.
A-propos , ce recomandari puteti sa-mi faceti ?

As mai lua niste body-uri cu maneca lunga...am constatat ca sunt insuficiente...o schimb cam de 2 ori pe zi si nu-i pun altceva decat un body d-asta ci ciorapei...la mine e f cald 27 grade si nu pot s-o imbrac in salopetzele si costumase ...si d-astea are o groaza !

Gattasalvaje - mamica Sarei

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by honey79

Eu astazi am scris un mesaj...de doua ori... si nimeni nu a zis nimic.M-am simtit tare prost, mai ales ca am zis ca... desi am postat mesajul in capitolul trecut spre sfarsit, sa-l pun si in noul capitol..tocmai pentru a nu se pierde/trece cu vederea. Dar degeaba.
Asa ca, desi citesc tot ce scrieti.... am sa postez mai rar,daca nu ..foarte rar...gen...momentul plecarii la spital. Asta, daca intereseaza pe cineva.

Asta e... stiu ca-s multe zuzici.. de-acum au aparut si bebeii si... noi astea de Februarie.. nu mai suntem asa importante.
Nu vreau sa deranjez..probabil sunt down, azi ...si ma cam paste si-o depresie... cine stie.

Va pup.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 33+
Vali

Honey nu zice asa! Te rog nu fii suparata! Eu una am intrat pe contul zuzelor sa scriu informatiile pe care ne-ai rugat tu sa le adaugam, dar am vazut ca mi-o luase cineva inainte si le scrisese deja! Imi pare rau ca nu am scris aici mai devreme sa iti spun!
Te !

Bb2 e tot baietel!

AMR 7 saptamani !!!

Mergi la inceput