* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (108) *
Raspunsuri - Pagina 4
grati.ela spune:
Iry, n-am vorbit cu Cata de cazare ci doar cu prietena mea...zice ca e pe alt etaj fata de camera bebeilor si va trebui sa tot apelez la lift (probabil cu unguentul de rigoare). In plus rezervarea nu-ti garanteaza nimic...stiu insa ca toate saloanele de mamici sunt curate, ca e ordine stricta pe acolo (meritul lui Peltecu).
35+ Tudor Gabriel
AMR 23 de zile
stancutza spune:
Buna seara dragelor,
V-am urmarit toata ziua, dar nu am avut timp sa postez. Astazi sotul meu a montat dulapiorul pe care l-am cumparat special pt lucrurile piticei, eu i-am calcat hainutele / lenjeriile de pat si le-am taiat etichetele (asta cred ca a durat mai mult decat calcatul!) si le-am aranjat pe rafturi. Am mai facut ceva schimbari si ordine in casa, si asta mi-a dat o mare satisfactie. Simt ca ii facem loc din ce in ce mai mult in viata noastra, si ca e asa cum trebuie. Dupa ce montam si patutul, o sa pun poze.
Si acum despre voi:
Le tin pumnii stransi si ma pentru Laura Ioana si Irlandeza. Stiu ca ati trecut prin multe pana acum, dar totul o sa fie bine, si ma rog pentru voi - sa aveti curaj si incredere.
Creata multumesc pentru complimente si sfat...stiu ca am o burta mare, directorul firmei la care lucrez cum ma vedea ma intreba daca am gemeni
Eu maine ma duc pt ultima oara la munca! Yupee! Ce senzatie de vacanta o sa am pe urma! Ce bine! O sa ma pot ocupa de bagajul de spital, medicamentele si lucrurile pe care nu am avut timp sa le procur pana acum. Iar pana la sf saptamanii ma hotarasc daca ma las pe mana hazardului si merg sa nasc la Cantacuzino cum si cu cine se nimereste (hmm-hmm - nu prea suna bine)- sau adun un ban gramada si ma pregatesc sa ii "depun" la Medlife.
Va pup acum pe toate, trebuie sa fug la pentru ca maine dimineata ma duc la recoltare pt screening-ul de streptococ B, iar pe urma - la munca! Dar voi reveni maine
Stancutza, 36 Sofia Elena?
http://bd.lilypie.com/4C88p3.png - Ticker
http://community.webshots.com/album/561382017ubNLub?vhost=community&start=12 - Poze burtica si altele
grati.ela spune:
Iry, n-am vorbit cu Cata de cazare ci doar cu prietena mea...zice ca e pe alt etaj fata de camera bebeilor si va trebui sa tot apelez la lift (probabil cu unguentul de rigoare). In plus rezervarea nu-ti garanteaza nimic...stiu insa ca toate saloanele de mamici sunt curate, ca e ordine stricta pe acolo (meritul lui Peltecu).
35+ Tudor Gabriel
AMR 23 de zile
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by grati.ela
Gatta, dr. Gheorghe e sefa de la neonato. Prietena mea e rezident acolo. O apreciaza foarte mult asa ca mergi cu incredere.
La multi ani, Carmen!
35+ Tudor Gabriel
AMR 24 de zile
Grati , merci mult , imi pare bine ca are recomandari bune...ce e drept , ia si o carutza de bani!
Gattasalvaje - mamica Sarei
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
stancutza spune:
Gatta, tu imi spuneai sa o abordez transant pe dr mea sa vedem cat ar costa sa fie alaturi de mine cand vine momentul, cu tot cu anestezist. Din pacate - sau din fericire? - la ea nu merge "unsul". O prietena a mea a nascut acum 2 ani cu ea si s-a purtat absolut profi desi nu au discutat subiectul asta inainte, iar banii i-a dat dupa nastere. In plus, daca o interesa plicul asa mult, putea sa-mi spuna: uite, eu sunt de garda in 17 ianuarie (chiar asa e), vii atunci, declansam nasterea si totul se intampla cum vrei tu. Sunt atatia dr care fac asa, nu? Dar ea mi-a spus clar ca nu e de acord cu declansarea nasterilor inainte de DPN si mi-a spus sa ma gandesc bine la toate informatiile pe care mi le-a dat, sa le cantaresc si sa ma hotarasc.
Eu ma tot gandesc ca noutatile astea care mie mi-au picat ca o lopata de zapada'n cap au aparut dupa scandalurile generate de campania din Ev. Zilei. Nici Cantacuzino nu a fost ocolit de scandaluri, deci presupun ca acum aplica niste politici mai stricte...cam asta ar fi. O sa incerc sa o mai abordez, dar finut pt ca e o doamna si nu vreau sa stric relatiile cu ea jignind-o
,
Stancutza
http://community.webshots.com/album/561382017ubNLub?vhost=community&start=12 - Poze burtica si altele
gattasalvaje spune:
Bai , in puiii meii !Scuze pt limbaj ...insa , scrisesem un ditamai mesajul si mi-a disparut
Felicitam mamicile Ven si Ceska pt puiutii frumusei din poze...pe Lorena Andreianu pt venirea pe lume a lui bebe Stefan Daniel !
Lala D , sfaturile tale sunt super ...despre sughit potzi sa-mi zici ceva ? Ca eu nu reusesc s-o fac pe Sara sa ragaie dupa ce suge , si imediat o apuca sughitul si o tine asa vreo 15-20 minute...tb sa spun ca la fel facea si in burtica .
Ceska , zici ca Benji face pipi in jet pe bluza ta ...s-o vezi pe Sara cum face kaka lichid in jet pe mine...l-am trimis pe sotzu' val vartej sa bage la Loto , ca la cat kaka am avut pe maini in ultimele zile , cine stie cum trag potul de 8 mil. de euroi
Miri , am ras de m-am spart de visele tale ...fratzilor ce ti-e si cu subconstientul asta ! Da' ai grija , eu cu 2-3 zile inainte sa nasc am visat ca aveam o purcea mistreatza in gradina la tzara cu un purcelus mic dupa ea ! Ai face bine sa nu mai ai vise de-astea cu purcelusi pana pe 8 ianuarie !
Povestea nasterii
grati.ela spune:
Stancutza, dak vrei poti merge la gineco meu dr. Catalin Haiduc. Nu cred ca te refuza...e tanar dar bun si mai ales omenos. In plus vine la nasteri si chiar iti este alaturi. El are norma de baza la Filantropia (un spital curat), dar il gasesti pe 11 ian la Euroclinic (are consultatii si acolo).
Gata, probabil vrei sa vina acasa...stiu ca-s scoruri mari.
Eu am apelat la prietena mea de cand avea Ozi un an si intotdeauna am avut rezultate bune. Am incredere mare in ea desi cat era mica Ozi imi era jena sa nu abuzez. Cu Tudor voi abuza iara, dar sper sa ma revansez cand or creste copiii mari si voi face tabara de mate la mine....
35+ Tudor Gabriel
AMR 23 de zile
stancutza spune:
quote:
Originally posted by grati.ela
Stancutza, dak vrei poti merge la gineco meu dr. Catalin Haiduc. Nu cred ca te refuza...e tanar dar bun si mai ales omenos. In plus vine la nasteri si chiar iti este alaturi. El are norma de baza la Filantropia (un spital curat), dar il gasesti pe 11 ian la Euroclinic (are consultatii si acolo).
35+ Tudor Gabriel
AMR 23 de zile
Multumesc frumos, o sa ma gandesc si la varianta cu alt spital de stat. Eu de la inceput am zis ca nu ma intereseaza clinicile private, ma duc unde e doctorita mea...dar daca ea nu ma poate asista, situatia se schimba. O sa ma gandesc ce e de facut.
Noapte buna,
Stancutza
gattasalvaje spune:
Vorbeam mai devreme de kk ...bai...faliment curat copilutzii astia mici ...am schimbat 12 pampersi azi . Sara are o placere nebuna sa se cace imediat dupa ce o schimb ! Mi s-a dus un bax de 44 bucati in mai putin de 4 zile...Asa ca , viitoarelor mamici ..." Nu dati banii pe prostii , luati pampersi la copii !"
Grati , da ...vreau ca pediatra sa-mi vina acasa , cel putzin la prima vizita ...n-am cum s-o scot pe Sara afara pe vajgalaul asta , si nici sa mai stau fara pediatru nu pot , ca-s curioasa daca bebeaca mea e bine , ce trebuie sa-i mai fac , ce sa-i dau , etc ...
Voiam sa intreb si eu mamicile...cam cat trebuie sa tina lohiile astea , ca mie mi s-a luat pana peste cap de facut tampoane si stat cu shomoiogul intre picioare ...cred ca si taietura s-ar vindeca mai repede daca as sta cu fofo libera !
Povestea nasterii
miri_mik spune:
gatta, 4-6 saptamani. dintre car eprimele 2 intense, restul mai slab. pune si tu always sau tampoane, nu te mai chinui sa faci tu...
miri_mik 38s en cours bebe sacha
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png