* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (108) *

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

quote:
Originally posted by gattasalvaje

Voiam sa intreb si eu mamicile...cam cat trebuie sa tina lohiile astea , ca mie mi s-a luat pana peste cap de facut tampoane si stat cu shomoiogul intre picioare ...cred ca si taietura s-ar vindeca mai repede daca as sta cu fofo libera !

Gatta, mie la prima nastere nu mi-a mai curs nimic nimic abia dupa 6 saptamani... Si taietura tot cam in 6 sapt s-a vindecat... Dar am auzit si cazuri de mamici care ziceau ca le-a trecut mai repede...

Tina 33+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 7 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Gata, la mine a tinut cam 30 de zile. Stiu asta ca in ziua 32 am ...Dr meu imi spusese ca amor e liber dupa 6 sapt dar eram trista rau....

35+ Tudor Gabriel
AMR 23 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Nati , am vazut acum pozicile...are tati trei frumoase !!! Bebe Stefania e o minunica , are ochii mari si expresivi , sa-ti traiasca !

Gattasalvaje - mamica Sarei

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Gatta, la tine nu vine dr. pediatru la care ai inscris-o pe Sara? Cu Ozi am avut vizite ale dr. de doua ori pe saptamana in prima luna si apoi de doua ori pe luna pana la un an. In schimb asistenta venea zilnic.

35+ Tudor Gabriel
AMR 23 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by grati.ela

Iry, n-am vorbit cu Cata de cazare ci doar cu prietena mea...zice ca e pe alt etaj fata de camera bebeilor si va trebui sa tot apelez la lift (probabil cu unguentul de rigoare). In plus rezervarea nu-ti garanteaza nimic...stiu insa ca toate saloanele de mamici sunt curate, ca e ordine stricta pe acolo (meritul lui Peltecu).

35+ Tudor Gabriel
AMR 23 de zile

asa e, e curat si sunt conditii ok peste tot. si te poti si odihni cat de cat, nu se pune problema ca urla un bebel sau altul. nu tin mortis la salonul de 100, ca nu m-a facut mama in rezerva, ca sa zic asa. daca se poate, f bine, daca nu, salut si-un praz verde. oricum, te anunt luni cand o sa am mai multe detalii despre una-alta.

irina 39 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Uaahh , Tinna , Grati ...m-ati dezumflat de tot cu 30 zile , 6 sapt de lohii...eu credeam ca scap in urmatoarele zile ...am 12 zile de la nastere !

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Grati, inseamna ca ai nimerit un dr. de familie tare bun, care isi facea intr-adevar datoria. La mine la Andrei medicul de fam nu a venit niciodata, a venit doar asistenta de vreo 2 ori...
Am gasit in schimb o dr. pediatra care venea acasa cand o chemam eu...

Tina 33+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 7 saptamani !!!

Mergi la inceput

Stai linistita, sunt fete care au avut scurgeri doar doua saptamani. Eu si cand am facut curetajul in urma sarcinii pierdute am avut sangerari 10 zile.

35+ Tudor Gabriel
AMR 22 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

mai fetelor, atata v-atis tresat cu dinozaurul B, ca io cand m-am dus sa fac analiza la medic si-a inceput saracu' sa-mi explice, i-am luat-o inainte si i-am spus eu ce si cum. era negativ rezultatul da' m-o bufnit rasu' ca eram enciclopedie pe tema asta:))

mai, numai maine nu e vineri, si vineri fac analize preoperatorii si monitoring... parca trece vremea, nu?

miri_mik 38s en cours bebe sacha
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by grati.ela

Gatta, la tine nu vine dr. pediatru la care ai inscris-o pe Sara? Cu Ozi am avut vizite ale dr. de doua ori pe saptamana in prima luna si apoi de doua ori pe luna pana la un an. In schimb asistenta venea zilnic.

35+ Tudor Gabriel
AMR 23 de zile

Grati , inca n-am inscris-o ca s-a grabit sa vina pe lume...am vorbit dupa ce-am nascut cu una pe care mi-a recomandat-o Nemary , Bratu o cheama si mi-a zis s-o sun dupa data de 3 ian , ca era plecata din Bucuresti. Mine ii dau un tzaar sa vad ce zice ...

Povestea nasterii

Mergi la inceput