Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

Eu nu vreau sa o compar cu nici un copil, fiecare copil e unic in felul sau. Cat mananca, mananca.....cred ca ia bine in greutate, si o iubesc cum este ea pentru ca este sufletul meu si tot ceea ce mi-am dorit de la viata.Sambata mergem la pediatru, sa vedem ce inseamna acel tremurat. Poate fi o lipsa de calciu?! Poate ma inseala memoria, dar Sabina a avut cu baietelul ei cam aceasi problema cu tremuratul. Eadevarat?

Claudia si Teodora Victoria
10.10. 2007
1800gr, preeclamsie dar sanatoasa--------acum 4,400gr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Claudia, eu nu ii dau caciulita niciodata in casa. Si la noi e circ mare cand iesim si ii pun caciula. Nu mai stiu unde a postat Nana povestea.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Claudia, din cate imi amintesc eu povestea Nanei este la nasteri. Caut linkul si il pun. Domane ajuta sa nu fie probleme cu fetitza ta!
Slippers, multumesc mult! M-am lamurit acum, eu nu am sanse sami se acorde, am munca de birou si ai mei ar fi in stare sa-mi puna la dispozitie si o camera pt. alaptat, mai stii ? Ar fi culmea, atunci chiar as fi in situatia sa ma intorc...

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

roxana - multa sanatate mamei tale.
claudia -
eliza s-a invatat in brate, acum face un scandal daca o pun in patut...de zici ca are ace!offfffff...dar orice invat are si dezvat.
pupici tuturor si o noapte linistita.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

povestea Nanei

Myral, a ajuns acasa sotul tau? Tocmai am vazut imagini din Constanta pe Realitatea si spuneau ca nu se poate intra in port. Sper ca el s-a intors si ca esti mai linistita!
Rox, cu mama ta incearca sa nu te gandesti la rele. O sa fie bine, poate e doar ceva simplu, o sperietura si atat. Sau cum spui tu, doar ceva ORL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

Multumesc Tomasa.
Nu vreau sa ma imbat cu apa calda............dar..de ieri am inceput iar cura cu calciu, si am vazut azi o mica ameliorare.sper ca este doar o mica carenta de calciu si nu o problema neuronala.
Doctora mi-a spus sa ii pun caciuliat dar daca nu vrea, nu vrea!

Claudia si Teodora Victoria
10.10. 2007
1800gr, preeclamsie dar sanatoasa--------acum 4,400gr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Tomasa, pai nuuuuuu si nu mai poooot. si maine e tare nasol speram sa se faca schimburile cu elicopterul dar nici asta n-a putut zbura pe asa vreme.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Si ce sa va mai zic ca azi nici paine nu s-a adus in cartier, nu am gasit sa vedem maine daca nu trebuie sa apelez la soacra ca nu am incotroMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by betty78

quote:
Originally posted by tomasa

Carpatina, iti multumesc, probabil asa vom face pt. ca altfel imi va fi greu cu 2 copii atat de mici. E de prisos sa-ti spun ca eu nici diferenta cu/fara masina de splat vase nu o pot face..., dar sunt convinsa ca este o diferenta si inca mare. Chiar ma uitam ca mi-ar trebui o manichiura.
Pui poze de la Botez? Si cu tine daca se poate, eu n-am vazut nici o poza de a ta. Macar asa, daca in realitate nu ne cunoastem.
Mandarinutza, groaznica patania de la pensiune. Slava Domnului ca este bine sora ta si toti ai tai.

firma cu care m-am mutat a impachetat efectiv totul....eu mi-am impachetat doar lucrurile personale, adica chiloti, sutiene, etc....a fost efectiv super

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

asa da, merita cei 20 de euroi per m cub

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by betty78

Azi am facut vaccinul si Mario s-a purtat exemplar.
Azi la 4 luni si 18 zile avem 68 cm, 8170gr si circumferinta capului de 43,5 cm.
In ultima luna am luat 810 gr si am crescut 2,5 cm.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Bravos!!
Cred ca aveai lapte si pentru gemeni daca era cazul!!

Andries

Mergi la inceput