Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

Am citit din nou povestea Nanei.......si vreau sa cred ca fetita mea v-a fi bine. Dumnezeu sa-l protejeze pe Andrei si pe toti copilasii si apara-ne de tot ceea ce este rau in lumea asta!

Claudia si Teodora Victoria
10.10. 2007
1800gr, preeclamsie dar sanatoasa--------acum 4,400gr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

http://community.webshots.com/user/claudia117829http://community.webshots.com/user/claudia117829
Aici poze cu Teutza mea!

Claudia si Teodora Victoria
10.10. 2007
1800gr, preeclamsie dar sanatoasa--------acum 4,400gr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Aoleu ce e la noi, vijelie, sufla vantul de ia casa. Al meu a lopatit vreo 2 ore, a ramas cu masina in captul strazii si a stat sa curete el strada cu administratorul ca sa pot iesi eu maine. In stilul caracteristic al vecinilor mei, nici unuia nu i-a pasat. Numai ca eu eram disperata, sunt vreo 2-3 sute de metri pana la sosea si ma si vedeam marsaluind cu copiii prin nameti pana acolo.

Andrei a adormit, era binisor acum seara. La el diminetile sunt mai problematice cu mucii lui. Sa vedem maine la doctor. Alex inca misuna, postez si ma duc sa o culc.

Claudia, esti bine venita. Legat de tremuraturi poate te ajuta si Sabina, stiu ca ea zicea ca a avut Gheo de la lipsa de calciu. Si mai este un subiect la Parintii intreaba, parintii raspund numit "epilepsie, convulsii la bebelusi" unde se discuta printre altele si despre tremuraturi. Dar nu te ingrijora, la voi o fi banala lipsa de calciu.

Gema, ce zici daca are fata personalitate si nu prea ii e somn cand vrei tu sa o culci? Incearca si muta baita 15 min mai tarziu si poate se rezolva. Sper sa fie bine mama, abia astept maine sa vad ce ii spune.

Valentina, sper sa nu fie asa grav la mama. Ma bucur ca sunteti sanatosi, dar te-ai cam riscat sa ii scoti afara pe frigul asta si pe vijelie, mai ales dupa boala. Nu stiu, poate sunt eu mai closca, dar eu dupa raceli mai bine ii mai feresc pana isi refac sistemul imunitar. Urasc ca trebuie sa ies maine cu ei bolnavi.

Urmy, nu iti face atatea griji, i-au dat concentratia necesara de adrenalina. Oricum bine ca sta cumintel, eu cu Alex ma lupt cu aerosolii astia.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Shontac-shontac venim si noi din urma si va uram tuturor La multi ani
Sa avem un an excelent alaturi de minunatiile din viata noastra. Sa fim sanatosi, voiosi si sa crestem frumos impreuna.

Diwana si pitic Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gata, ma duc sa culc fata ca e isterizata si de abia ma abtin sa nu scap o scatoalca. Abia astept gradi, sper sa ii treaca mucii sa o pot duce ca zau nu mai am rabdare.

Noapte buna!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

rox, multa sanatate mamei tale!

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

,promit sa nu mai absentez,mi-au reparat netul,deci nu mai am nici un motiv sa trag chiulul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

ROXANA sanatate multa mamei tale ,iar tu fi tare ,vin ele si vremuri mai bune
CLAUDIABUN VENIT !,sanatate TEUTEI ,am vazut pozele ,este o frumoasa
MYRAL sper ca sotul tau va ajunge curand acasa ,fi tare ce a fost greu a trecut ,iar daca va fi nevoie sa apelezi la ,apeleaza ,asta e ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Buna seara si LA MULTI ANI!Sunt o mamica de la odiseea voastra care nu prea a fost activa la subiectul asta,insa am mai multe nelamuriri si cine poate mai bine ca voi sa ma ajute.In primul rand as vrea sa stiu daca voi puneti caciulite puiutilor,mentionez ca la mine in casa sunt in jur de 25 grade .Noi avem mucisori de vreo 2 sapamani si de atunci folosim batista bebelusului (am maiscapat de ei) am fost cu ea la doctor inainte de sarbatori,chiar cand a inceput sa aiba mucii de teama si mi-a zis ca nu are nimic,sa folosesc in continuare batista bebelusului.Si inca ceva ,voi cat ser fizilogic folositi o data?
Myral nici noi nu am gasit paine dar stand la casa de cultura sotul s-a dus pe jos pana la dobrogea.
Va multumim !Noapte buna,cui are asa ceva ca noi noaptea suntem precum liliecii,dormim ziua.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/album/560608464rHUeBp?start=36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

si eu la noapte buna, mai aveam ceva de zis:)
Betty, Mario e cat era Sofia la un an
era de 69 cm si fix 8100 grame.
acuma are 19 kile, mie imi are durdulie...ca n-are decat 111 cm la 5 ani si 4 luni. deci fetele cu copii slabuti, nu va speriati ca n-aveti de ce.

Claudia, Gheorghe al meu a avut tremurici f nasoi, si s-au rezolvat f bine cu calciu.
va pup, noapte buna!

aaa, era sa uit. Teo, si G a dormit azi incontinuu!!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput