Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

Roxana, imi pare rau de mami al tau, dar trebuie sa fim pozitivi, mai ales cand este vorba de sanatate. Am auzit ca o gandire pozitiva face minuni!
Acum eu sunt prea daramata psihic sa mai gandesc pozitiv! Sunt buna la sfaturi dar de aplicat.............nu prea!

Claudia si Teodora Victoria
10.10. 2007
1800gr, preeclamsie dar sanatoasa--------acum 4,400gr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Teo, nu eram cu nasul in fise, m-am uitat la 432 a lui Mungiu, dupa aia i-am facut baita lui Stefan si l-am adormit.

Tomasa, nu stiu care e mersul treburilor cu CRM-ul, pe mine ma priveste partea de calcul a medicalelor. Am vazut ca te-a lamurit Teo. Nici eu nu aveam cum sa il cer pt ca serviciul e la 3 statii de metrou, delegatii nu m-au mai pus sa fac, mediu toxic nu e.

Am o febra musculara de la deszapezitul ala de nu mai pot. Cred ca o sa negociez cu husband un masaj. Oricum, mi-a facut foarte bine efortul fizic, ma simt relaxata.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by mihailescu teodora

Betty,ti-am raspuns!

Mey mamici?Puiutii vostri dorm ziua?Ca al meu doarme non stop!Citeodata ma duc chiar sa-i verific respiratia,ca are somnul f lin!Azi,cel putin,m-a speriat:nu a stat 1 ora treaz toata ziua,si la supt,tot cu okii inchisi statea!Eu ma bucur ca doarme,dar nu-i prea mult?

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

si Tudor doarme tot asa. Azi a dormit asa: de aseara de la 3 (adica 3 dimineata) pana la 9 dimineata, a mancat, s-a culcat iar pana la 13,30 cand a venit dr., apoi a dormit iar de la 14.30 pana la 19 si a stat treaz vreo ora max. si iar s-a culcat. Deci nu a stat trei ore treaz de azi noapte pana acum.

Si eu tot asa ma duc si il verific cam la 30 min. Uneori mi se pare ca nu mai respira si il apuc de mana, si el tot nimic si eu intru in panica si apoi misca el asa incet un degetel si ma linistesc. Mai nou ii bag mana sub bluzita si se foieste, ceva de genul:lasa-ma...

Am cumparat si noi batista bebelusului, nu mi se pare grozava, iar Tudor nu prea sta. Mai exersam.

Ce m-am speriat acum. Cei de la medicover mi-au lasat trei fiole de adrenalina de 1 ml si mi-au spus ca imi ajung pt 3 zile, asta in conditiile in care trebuie sa ii fac aerosoli de trei ori pe zi/ trei zile cu cate 1 ml adrenalina.Asta ar fi insemnat 9 ml si eu nu aveam decat trei fiole. M-am speriat ca i-am bagat o data concentratia care trebuia distribuita de-a lungul unei zile intregi. Dar cred ca au lasat ele mai putine fiole. E nasol cu adrenalina asta ca accelereaza bataiele inimii.
Imi fac griji de la orice; daca cu animalutele de casa mai imi permiteam sa gresesc (desi si acum imi reprosez) cu Tudor nu imi permit nicio greseala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Apropo de colici, in seara de Revelion , cand ma pregateam mai cu foc au apucat-o si pe mandra mea rauuuuuuu de tot...cred ca tot din cauza mea , ca de imi venisera niste rude din Ro, chiar daca am insistat sa-mi vina pana nasc si eu fata buna m-am ocupat de ei ...adik dui sa vada orasele, muzee etc...asa ca m-am dat pe ceaiut de musetel , dupa spusele doctoritei si cred ca ar merge si ptr tine Sabina...cafea nu pun in gura ca am vazut ca nu-mi ma doarme bine.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Claudia, mai cu intarziere, asa, iti urez si eu bine ai venit. Am avut si eu probleme cu o unghie si am rezolvat-o tot la spital. Operatia in sine nu a durut, mai nasol a fost primul pansat pt ca aveam o mesa acolo, dar nu e ceva de speriat. La ce spital ai fost?
Roxana, nasoala treaba cu hemoragia, sper sa fie bine pana la urma
O sa ma uit si eu pe mailul comun sa vad ce a trimis Tomasa despre diversificare. As incepe si eu cu legumele, o sa vorbesc pe 25 ianuarie cand ma duc la Medicover sa vedem ce zice si pediatra. Pana acum nu mi-a dat nicu un motiv sa nu am incredere in ea, sa vedem cum e de acum incolo.

Povestioare

Mergi la inceput

Luy, absent nemotivat pentru azi. Unde estiiiii?
Maria, si tu la fel.
Magda, idem.

Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Bine ai venit Claudia!Nu-l lasa pana saptam viitoare pe puiut...nu poate sa-ti vina acasa vreun doctor sa-l vada..

Rox sanatate mamei si micutilor.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

La Multi Ani, sanatate copiilor si mamicilor!!
Roxana G, multa sanatate mamei tale!speram sa fie bine !
Roxali, i-ai dus la muzee pe 31?
si a mea pe 31 a avut o zi f. agitata..ai scris de ceaiul de musetel? zici ca face bine daca bea mamica?
Parca Sonia era cam de aceleasi dimensiuni cu a mea..zi-mi si mie cat are acum Sonia? a mea are 4,800 gr(are 2 luni si 3 sapt) si mama zice ca are niste falcute..si mananca numai san..ce-i drept o alaptez la cerere..nu i/am facut program..si e tare mancacioasa..
La Multe Lunite Gabriel Alexandru si Constantin Vladimir!!

Avem 2 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Dupa cum am mai spus, nu stiu incotro sa o apuc!
A in ceput sa ma doara degetul, i-am facut baita Teutei, dar la imbracat e jale si cand ii pun caciulita si mai jale. Nu suporta caciulita, plange ca o isterica iar cand i-o iau tace. Ce ma mai manipuleaza inca de pe acum.Voi le puneti mereu caiulita? Ea nu o vrea si pace si nici nu o folosim, doar cand iesim afara! Cu tremuratul nu stiu ce sa spun si am sperat ca va amintiti voi unde a postat Nana problema ei cu Andrei. Multumesc pentru cuvintele si gandurile voastre de bun venit!

10.10. 2007

Mergi la inceput

Sunt stabilita in suceava de ceva timp[, dar sunt originara din Brsov. Of dragostea asta!

10.10. 2007

Mergi la inceput