Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Teodora vezi ca ti-am dat pm

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Betty,ti-am raspuns!

Mey mamici?Puiutii vostri dorm ziua?Ca al meu doarme non stop!Citeodata ma duc chiar sa-i verific respiratia,ca are somnul f lin!Azi,cel putin,m-a speriat:nu a stat 1 ora treaz toata ziua,si la supt,tot cu okii inchisi statea!Eu ma bucur ca doarme,dar nu-i prea mult?

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Sim,nu mai scoti nasul din fisele fiscale?

Mihnea

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Teodora a mea nu doarme deeeeeeeeloc (doar la tzatza aproape o ora) ce as vrea si eu sa doarma macar 2 ore legate sa mai fac si eu cate ceva in casa fara sa stau cu ochii pe ea tot timpul. Asa imi dormea cea mare, ce bine era!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by myral

Teodora a mea nu doarme deeeeeeeeloc (doar la tzatza aproape o ora) ce as vrea si eu sa doarma macar 2 ore legate sa mai fac si eu cate ceva in casa fara sa stau cu ochii pe ea tot timpul. Asa imi dormea cea mare, ce bine era!

Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Ce-i drept,imi cam fac treaba!

Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Teodora, si al meu dormea ca purcelul in scutece, dar s-a dus vremea aia... Si ce nostalgica sunt... Acum e ca argintul viu. Azi cred ca a dormit vreo trei ore in total, in patru reprize. Cat despre concediu, tu stii mai bine ce si cum. Mie nu m-i l-ar da nimeni pe bune, cu transport asigurat, stat la birou la caldurica si alte "facilitati". Cel mult as putea obtine reducerea orelor de munca pentru alaptat.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Habar nu am de la ce si cum a patit-o mama, dar sunt simtome de hemoragie digestiva, pentru ca a iesit sange si pe jos. Mama are niste hernii pe colon si un inceput de ulcer, posibil de acolo. In fine, ma rog la Dzeu sa fie totusi o afectiune ORL nelegata de sangerarile la scaun care or fi de la problema ei mov. Problema pe care i-o rezolv cu forta cand ma intorc la birou si am bani - adica o duc si pe ea unde am mers eu. Deocamdata i-au facut analize de sange, maine sunt gata, tot maine face endoscopie si un control ORL. Deocamdata e pe perfuzii cu Zantac si nu mai stiu ce antihemoragice. Daca este bine maine si iese ok endoscopia ii vor da drumul acasa.

Eu muncesc ca sclavul prin casa, am calcat tone de rufe. Si daca e vreo activitate casnica pe care sa o urasc, calcatul este aceea. Mai ales pantaloni, nu mai zic ca nici nu ma pricep, totul e calcat oribil. Dar ma rog, am insistat la haine de exterior si ale sotului (ca e mai fitzos) si la restul am dat rasol.

Ana, nu imi spune cum s-au terminat cazurile...noi am avut cancer in familie...Imi e inima cat un purice. Uite zilele astea ma batea gandul sa dau bir cu fugitii si sa nu mai fac si colonoscopia ca e nasol rau, insa de cate ori imi amintesc de bunica imi fac curaj sa ma duc.

Sabina, sa inteleg ca tie nu ti-au facut testul ala de depresie in spital? Ma gasira numai pe mine? Probabil esti cam depresiva, pe mine la Alex m-a tinut mult, acum nu prea am avut timp sa ma gandesc la nimic. Insa nu cred ca de aceea plange Gheo, cred ca mai are vreo crampa sau vreo intepatura la gingii. Alex asa facea, nu se trezea, dar plangea in somn.

Teodora, al meu sta trez reprize de 2 ore maxim 2 ore jumate. A avut si el o perioada, cam acum 3-4 sapatamani cand dormea cam mult. Cum a scapat de colici a dat in somn.

Myral, la mine aia mare nu dormea fratica mai deloc. Noroc ca venise primavara-vara si stateam non-stop afara. Andrei e mai puturos.

Va pupic si ma duc sa pregatesc copiii de somn si sa le fac baile. Alex a facut o boacana, s-a scobit in nas de muci si si-a dat sangele rau, e murdara toata si a curs si pe haine. Noroc ca s-a oprit hemoragia. Revin dupa culcarea lor. O seara buna!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna fetele!

Rox, sanatate multa mamei tale, si mama mea a avut aceeasi problema si pana la urma au operat-o de ulcer perforat. Asta a fost acum multi ani, inainte de revolutie. Atunci a avut mare noroc,ajunsese la spital prea tarziu. Poate nu este ceva grav, sanatate multa si recuperare grabnica. Sanatate si la puiuti.
Noi am depasit de o saptamana faza" mucisori" Acum nu mai tusim, doar cate un stranut sporadic. Azi am facut si o cura de aer curat. Am stat afara aproape 2 ore cu ei. Si cand am intrat in casa nu mai stiam cui sa ma impart mai intai. Au inceput sa urle de foame amandoi. Dupa masa, somn. Si au dormit pe putin 4 ore.
Asta micul al meu la inceput nu dormea deloc in timpul zilei, ma disperase caci nici eu nu puteam face nimic din treburile casei, acum insa de vreo luna nu mai am probleme cu el. Ba chiar adoarme singurel.
Acum o jumatate de ora am intrat si noi in casa din parc. A fost a doua cura la aer de data asta numai cu cea mare. Cred ca am uitat cu era cand eram si eu copil. In timp ce eu inghetasem bocna, Alexandra alerga, se trantea in zapada,parca toata lumea era a ei. Maine din nou afara. Si recunosc imi face placere si mie.
Acum vreau sa-i fac baita bebelului, ca am intarziat. Am lalait-o pe afara si saracul copil vrea sa doarma.
Fug repede si daca domnul Mandea ma lasa, mai revin,daca nu ma las pagubasa seara asta. Macar sa apuc sa postez si eu cateva pozici din seara asta, sa vedeti una bucata copil nazdravan si una statuie inghetata.

mamica de Alexandra-Nicloleta (27.02.2004) si Andrei-Gabriel (12.10.2007)

http://community.webshots.com/user/vale_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Annisia, nu pot decat sa iti multumesc si sa iti spun ca o sa iti fiu vesnic recunoscatoare pentru ajutorul oferit gratis. Acum am descoperit de ce nu am luat la facultatea de litere.........
Esti teribila neica si cand te gandesti ca ai baiat si vei fi soacra...... si Yannis imi place teribil pentru fetitza mea. Dar parca este arvunit deja.........sau nu?????

Acum lucruri serioase ca sunt cu nervii varza.
Fetitza mea pana acum vreo saptamana a fost un copil extrem de cuminte, fara colici si alte toane. Ei.....de cateva zile plange frate seara dupa baita si pana adoarme, adica pret de o jumatate de ora, de zici ca sta pe spini. Este un plans nervos si parca se si screme putin dar adoarme in cele din urma leganata. CE SA FIE????????? Colici acum la 3 luni jumate??????
Mentionez ca de 2 saptamani am trecut=o si pe lapte praf pentru ca nu mai era destul ce aveam eu si nu mai lua in greutate.

Deci, ce sa fie??????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

Buna seara,
II multumesc dragutei mamici care m-a trecut pe listuta voastra, mereu v-am citit, iar dupa cum am mai spus am facut parte din mamici de noiembrie-decembrie, dar s-a intamplat ce s-a intamplat si..acum facem parte din categoria mamicilor de octombrie. Nu vreau sa supar pe nimeni, dar am nevoie de ajutorul vostru, de sfaturile vostre... Asa ca, va rog sa ma acceptati si sa ma indrumati.
Azi am avut o zi foarte nasoala, am fost in final la spital pentru unghiuta mea, doctorul a fost un dragut si in vateva minute m-a terminat.Mine trebuie sa merg la pansat.Asta e! Pe Teo am lasat-o cu o vecina, ca sotul meo fuge de ea ca de bombe, o ia in brate doar sub supravegherea mea. Sunt cam deprimata, mai ales cand ingerasul meu este bolnavior.
Azi am facut o retrospectiva prin postarile voastre dar nu am gasit unde a postat Nana probleme ei.Ma intereseaza pentru ca si lui Teo ii tremura piciorusele de cateva zile.Va rog sa ma ajutati, poate va aduceti voi aminte. Nici nu stiu incotro sa o apuc. Cred ca astept sapt. viitoare sa merg la pediatru ca maine trebuie sa merg cu piciorul asta al meu, si masina nu am.

Claudia si Teodora Victoria
10.10. 2007
1800gr, preeclamsie dar sanatoasa--------acum 4,400gr.

Mergi la inceput