Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (84)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Vazut montajul, Alexandra .. superb . Te-a apucat nostalgia dupa un bb mic? .

Adriana, unde se pot vedea pozele voastre?

Am mai pus si eu cateva poze noi ... nu prea am timp sa fac cate as vrea .. da merge si asa.

Ven, cum mai stati cu problemuta voastra? A inceput sa mearga spre bine?

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Mai vin si eu din cand in cand sa scriu, ca de citit va citesc mereu si sunt la curent cu stirile.
Noi am fost plecati de sarbatori la Garana(langa Semenic), a fost super, copiii au stat toata ziua in zapada, a venit Mosul, toata lumea multumita. Ne-am intors in Bucuresti cand au inceput sa mai dezapezeasca, Laura a plecat in tabara de ski saptamana trecuta, asa ca si-a prelungit vacanta, sambata am luat-o si ieri l-am lasat pe David. Aveam emotii pt. ca el n-a fost niciodata plecat singur, e baiatul mamii, se mai trezeste noaptea ca viseaza urat si evident ca vrea la mami. Ma mancau degetele sa-i tot sun sa intreb ce face dar n-am facut-o decat de 3 ori pana acum, cica se descurca bine, azi l-a suparat alt copil si bineanteles ca si-a amintit ca vrea la mami dar se pare ca i-a trecut destul de repede. Sa speram c-o sa fie bine, e baiat mare.
In rest suntem bine, am trecut pana acum fara probleme prin iarna, i-a curs f. putin nasul, nimic serios.
Vreau si eu poze, nu le-am vazut decat pe cele ce sunt la vedere.
va pupam pe toti, mari si mici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

De la 1 incep munca. Gata cu disctractia...
Sunt in proba 3 luni de zile si sper sa imi placa.

Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Venera, sa ne traiesti, sa fii sanatoasa, rasfatata si inconjurata de dragostea baietilor tai.
La multi ani!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Ven, e ziua ta? La multi ani, sa traiesti sa fii sanatoasa si rasfatata de baietii tai

Liliana, ce bine ca ne mai spui de David.. experienta ta cu Laura ma ajuta, cu fetele parca e mai greu pana la 16-17 ani, cu baietii dupa varsta asta
Sa-mi dai PM cu adresa ta, sa-ti trimit invitatie pe flickr.. daca vrei..

Paula, pai e super mai.. asa repede ai gasit! Sa fie cu noroc, acomodare rapida, fara incidente urate si o bomboana de sef.. ca ala face viata grea uneori

Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Mersi mult fetele!
Valeria, ca ti-ai adus aminte! Esti o dulce!

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

La multi ani Ven!Cum ati petrecut cu cei doi pui?Supermami, Isabelita bonita e o superba, are o frumusete de mic model! Ce nu pui si tu o poza la concursul de e acum pe DC, de ex aia unde Isa pe cal, ca sa aiba si-un motiv acolo. Montajul a iesit f bine, mi-a placut si muzica, mai ales prima melodie;)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Salutare, mamici de pitici
Alexandra, am vizionat montajul. M-a emotionat, insa nu am reusit sa am sonor, din lipsa de boxe, la serviciu. Isa a promis de mica ca va fi o frumusete.
Paula, felicitari pentru job.
Fetelor eu am fost tare ocupata. Saptamana trecuta m-am bagat la un curs de nutritie ce normal se face intr-un semestru, iar eu mai cu motz am decis sa il fac in 5 zile. Asa ca nu am stiut decat scoala si carte.
Vineri, de exemplu, m-am sculat la 4 dim. ca sa invat pentru examen, de la 9 am avut ore, ni s-a predat pana la 11:30 dupa care ne-a lasat o ora jumate ca sa citim ce ne predase in dimineata respectiva si apoi examen din 7 materii. In fine, de la scoala m-am dus la serviciu, am lucrat pana la 7 seara, venit acasa si papat in fuga, luati copiii si mers la patinaj. La 11 m-am culcat fara sa ma simt foarte obosita. A fost o asa usurare ca am scapat de cursul acela ca pur si simplu nu simteam oboseala. Insa sambata, oh yeee, zombie.
In urma cu doua saptamani fuseram la ski cu Luca.
I-am cumparat 4 lectii de ski, cu un program de la 8:30 la 3:30. Partea nasoala a fost ca a trebuit sa il trezim de la 5 dim. ca sa plecam in statiune. Nu a fost chip sa mai adoarma, eu ca o desteapta i-am pus un DVD si cred ca a fost asa de captivat incat nu mi-a mai dormit. Am ajuns in statiune la 8 si am frecat menta pana la 10 cand a inceput propriu-zis programul. Aveau un loc special amenajat pentru pitici, ingradit cu o plasa portocalie. Eu ma mai furisam sa vad ce imi face baiatul, dar nu vroiam sa ma vada de teama ca nu cumva sa renunte, sa il apuce vreun gand de mamosenie.
Insa pe la 1 si ceva, cand m-am dus cu sotul sa ne verificam odrasla ne-a vazut. Striga dupa sot "tataaaaaa, tataaaaa". Am facut stanga imprejur si am fugit, luand o alta cale ca sa il vedem. Insa Luca nu mai era acolo. Ne-au sunat pe mobil sa ne spuna ca e obosit si daca vrem sa il luam.
Cum ne-a vazut s-a bucurat si a vrut sa mai skieze, dar cu noi. Asa ca sotul l-a luat cu telescaunul, au urcat pana sus ... era un peisaj de vis, ningea asa de frumos, la care Luca:" tata, zbor. Ce frumos e sa zbori!!!" Cred ca asta a fost partea cea mai faina din ziua aceea. Si de sus au coborat amandoi, Luca fiind intre picioarele sotului. Eu ca o fleata am pazit partia ca nu stiu sa skiez. M-am ambitionat destul de tare ca sa ma hotarasc ca we asta sa incerc si eu sa skiez.
Sotul tot a incercat sa ma tenteze, ca ce frumos se vede de sus, bla-bla-bla, dar eu nu si nu. Frica era invingatoare. Insa acum parca de dragul lui Luca m-as apuca de skiat. Va spun eu saptamana viitoare ce a facut marea skioare.
Ah, Luca ne-a intrebat ca de ce nu am raspuns cand ne-a strigat. Ca el vroia sa plece de acolo, iar noi nu l-am luat si am fugit . Am incercat noi sa o dregem, ca nu l-am auzit, dar ca am fost acolo langa usa si cum ne=-au sunat noi am intrat sa il luam.
In rest, programul ne este destul de incarcat. Ba mergem la sala, ba la patinaj. Copiii sunt incantati de fiecare motiv ca sa iesim din casa.
Vrem sa incercam sa o punem pe Eva pe patine, ca prea isi doreste sa intre pe gheata.
Sper sa imi fac timp sa mai pun niste poze cu piticii mei.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Carmen, ce minune de bebelus ai!!! E superb! Imi place la nebunia poza "Ganditorul". Suuupeer.
Tu ai fost o graviduta tare frumoasa. Am vazut si pozele din albumul Burtici si eroi. Sotul tau a mai slabit, asa e? Cum a reusit?
Venera, tu cand ne mai rasfeti cu poze de-ale lui bb?
Laura, ne mai trimiti poze cu mergareata de Nadja?
LauraT, am vazut si pozele voastre. Frumos de tot pe unde v-ati plimbat. Fericiti copiii sa vada asa locuri faine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

valeria, la semnatura mai sunt ceva poze....

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Mergi la inceput