Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (84)
Raspunsuri - Pagina 4

Ven spune:
Vai, Carmen, superbe pozele. Matei e un frumos de nu se poate, iar ala micu mi se pare mie sau e asa, roscatel? Si ce de par are.....Oricum, scumpic si diferit de Matei, clar inspre partea lui Florin se arunca, zic eu
Venera mama lui Markus si Mathias

adriana spune:
Alexandra
si Olgu are o gurita ... fetele sunt tare vorbarete.. l-a innebunit pe Codrin, saracu..
Bey, cereale la 1 luna? Stai mai sa mai creasca baietu..
Carmen, e tare dragut bebelusul, am spus: sunt topita dupa el, e o bomboana.. Foarte bine ca il tii pe Matei acasa, chiar daca e greu, iesi cu ei afara.. asta ar fi salvarea, ca bebe mic nu cere atentie in carucior si poti sa alergi dupa Matei
Ven, nu stiu ce sa zic de colici, decat ca trec, hihi, ce incurajare.. Eu aveam o pozitie super, ieseau gazutele instant: il pui intre genunchii tai, cu burtica pe unul dintre picioare si il presezi bine batandu-l pe spatuc.. Ies, garantat!
Acum iar tre sa plec sa-i iau de la gradi, pe bune ca e mare daraua cu 2 ore la gradinita .. a pain in the
Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Elenalove27 spune:
Ven si carmen77, cu intarziere vreau sa va FELICIT pentru comoriile voastre....si va ofer cele mai frumoase flori din lume.Meritati din plin.
Mathias si Marc, bine ati venit pe lume, sa cresteti mari sanatosi si sa fiti ascultatori.Sunteti absolut fantastici de frumoshi!
La multi ani tuturor pe anul 2008 sa fim cu toti sanatosi si sa auzim numai de bine.
Eu am avut neamul(din partea sotului) in vizita de sarbatori si nu am avut nici o clipa singura sa stau jos sa citesc pe DC!
O sa intru sa citesc din urma si revin si cu poze noi.

paula2003 spune:
Am fost la patinoar si mi-am rupt mana....Am fost si la un interviu cu mana legata de gat si gipsata......:),:)..........Sa vedeti cum conduc cu o mana...
Nu stiu cum este pe la voi dar in Bucuresti este superb. Toti copacii au chiciura multa si arata asa de superb orasul.......
Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)

carmen77 spune:
Paula, bafta sa iei jobul ... poate li se face mila , cand te-au vazut asa cu mana rupta ... si sanatate! sa ti se "lipeasca" mana repede sa scapi de ghips.
Ven, Marc e clar mai deshis la culoare ca Matei , e saten deschis la par ... cand bate soarele poti sa zici ca e un pic roscovan ... am mai pus poze cu el cu coama in vant
.
Si a-propos de subiectul tau de la parintii intreaba, parintii raspund, am uitat sa iti spun ca si Matei a fost extrem de constipat si eu foloseam tot Nan in Romania, nu stiu .. .o fi coincidenta sau nu, dar eu as incerca sa ii schimb formula prima data, mai bine decat sa ii dai mult ceai de colici si tot felul de medicamente ... poti sa incerci Milupa sau Humana ... sau Similac, acuma nu stiu ce branduri mai sunt pe piata in Romania ... si eventual sa optezi pentru una hipoalegenica, sunt mult mai usor de digerat ... macar pentru o perioada, pana cresteti un pic ...
POZE NOI
Carmen si
Matei Gabriel + Marc

vikinga spune:
Buna seara mamicilor, ce mai faceti:)Carmen, Marc e tare frumusel, blondin cu ochii albastri si din poze se vede ca e mare dragoste intre Matei si pui, chiar de mai sunt faze la inceput, or sa treaca. Paula bafta la gasitul unui job, in ce domeniu cauti? Nasol cu mina rupta..insanatosire grabnica!Ven, uite Nadja nu a fost deloc constipata in 9 luni de zile, i-am dat Aptamil si acum 2 sapt am vrut sa-i schimb lapticul, e prima oara cind fac asemenea schimbari, nici cu Aldo nu am indraznit sa ma joc cu asa ceva, ei bine acum am vrut neaparat sa trec pe laptele de la Hipp, e bio, e probiotic, mi s-a parut cel mai bun si cum e domnisoara mare si papa atitea altele am zis ca sigur il va tolera bine. Si nu mi-a venit a crede! S-a constipat mititica, ea careia ii pria orice.. Si dupa 3 zile in care tot am sperat ca totul va fi ok, am ajuns iar la Aptamil si si-a revenit. ce vreau eu sa zic e ca un bb tolereaza mai bine sau mai putin bine un anumit sortiment de laptic. Si in alea 3 zile tare plingacioasa a mai fost si se vedea ca avea o stare de indispozitie. Adriana, ma intrebasei de fazele mai uritele intre fratiori, bineinteles mai sunt, dar per total eu-s multumita, mi-a fost tare teama de gelozia asta intre ei, ma asteptam la o mai mare nebunie insa e ok. Si-n seara asta l-am pus primul in pat si s-a cam foit vreo 20 minute chiar de era obosit si ma intreba unde-i bb de ce nu vine si ea sa doarma in camera lui. Dupa inca vreo 10 min am adus-o si pe ea adormita si imediat s-a relaxat si el si a adormit. De iubit o iubeste tare mult, iar ea e cu ochii numai in el fixata. Problemele apar din prea multa dragoste, cind el o smotoceste pe toate partile cind se joaca, neapreciind cit de mica e de fapt. Atunci tre sa intervin. Si singurele dati cind se crizeaza e cind ea ii strica constructiile lui de lego ori mai stiu eu ce trenulete:)) Dar ea nu are nici o treaba, nu se infricoseaza deloc de el isi vede de treaba ei la stricat:)) E cel mai bun bodygard, pt ca o piraste imediat cind are ceva nepermis in gura, a invatat sa o ia cu miinile impreunate si sa o tirasca vre-un metru doi, ea stind in fundulet, cind ea il deranjeaza la lego ori face ceva ce nu are voie. Daca o tin in brate nu se arata gelos, cind ii iau pe amindoi in brate el ii zice ca un umar si-un picior din mami e pt el
si celalalt umar si-un picior e al ei. Mai sunt mici faze de unde vad ca o tolereaza bine, de ex cind il iubesc si-l dragalesc ii zic ..eeeei pai citi pui are mama! Eu nu astept vre-un raspuns, e un fel de a zice doar. Si ma surprinde de fiecare data zicind: pai mami are doi pui: puiul Aldo si puia Nadja
La gradi mi se zice ca povesteste tare mult desprea ea.Chiar sunt multumita, bine a contat tare mult si ajutorul sotzlui din primele luni si ale mamei din ultimele. Fazele ce apar si cu siguranta vor fi permanente de acum incolo vin din obraznicia normala la copii nu din gelozie. Si cu nazdravaniile astea noi parintii tre sa ne obisnuim. Aaaa si cu piritul..mama ia uite ce a facut nadja..mama ia uite .. ia uite
Pup la toate fetele frumoase
Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

super mami spune:
Inseamna ca nu aveam adresa ta de mail....
Da-mi adresa si daca vrei iti trimit si poze cand am noutati.V-a placut?
Ce frumos a iesit !Alexandra

adriana spune:
Super mami, e superba, a iesit frumos montajul, dar voiam mai multe poze cu ea mare..
Dar tu le-ai vazut pe ale noastre?
Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006