Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (84)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

quote:
Originally posted by ciuf

Carmen, ce minune de bebelus ai!!! E superb! Imi place la nebunia poza "Ganditorul". Suuupeer.
Tu ai fost o graviduta tare frumoasa. Am vazut si pozele din albumul Burtici si eroi. Sotul tau a mai slabit, asa e? Cum a reusit?
Venera, tu cand ne mai rasfeti cu poze de-ale lui bb?
Laura, ne mai trimiti poze cu mergareata de Nadja?
LauraT, am vazut si pozele voastre. Frumos de tot pe unde v-ati plimbat. Fericiti copiii sa vada asa locuri faine.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Multumesc, Valeria. Si mie imi place de el . Si da, Florin a mai slabit, mergand la sala de 3 ori pe saptamana in principal, si incercand sa mance mai sanatos ... isi ia ca snackuri doar fructe si V8, si masa de pranz fara junk food ... cam atat, deci nimic special.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Carmen, eu am trimis invitatia la pozele noastre...Sper sa fi ajuns la tine, vezi poate e prin bulk, ai primit-o cumva?

Liliana, si la voi am trimis..

Ven, ce mi-a placut patutul bebelusilui, verdele acela e superb.. o sa fie un bebe indraznet.
Iar pozele cu amandoi sunt superbe

Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Venera, am vazut pozele cu gandacelul in patutul cel verde. E tare scump micutul. Si e asa de mic!!! Cum va mai descurcati?
Am pus si noi poze cu piticii: http://good-times.webshots.com/album/562163218AwIIxe

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

ciuf, foarte mumosi blondutii,

Mergi la inceput

Valeria, ce cavaler pare Luca cu fetita aia frumusica langa el . Si Eva e o gingasa, o sa rupa inimile americanilor .

POZE NOI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adriana

Carmen, eu am trimis invitatia la pozele noastre...Sper sa fi ajuns la tine, vezi poate e prin bulk, ai primit-o cumva?

Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Adriana, nu am primit nimic ... poti trimite pe PM?

Mersi!

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

'neata, va spun cu ochii carpiti. Sunt dupa o noapte horror, parca cea mai rea de pana acum. A plans copilu' de la 2 noaptea, pana acuma, si nici acum nu doarme. In acest timp a mancat la 2, la 4, la 7. Dupa fiecare masa 1h urla de colici, apoi ii dadeam suzeta sa se calmeze si isi aducea aminte ca i-ar fi de fapt foame....si incepea operatiunea "suzeta", adica inca cate 1h trebuia sa merg sa i-o indes inapoi in gura, caci o scuipa cu mare scarba. Si ce sa-i dau, ca sa il fentez? Ca si asa a mancat la 2 h , ceea ce nu-i tocmai ok la lapticul praf....
Pffff, asa ceva.......Cristi s-a trezit bietu' si el, a stat vreo 2 ceasuri cu copilu' in brate la PC. Daca nu il mai lua si el cred ca ma puneam eu pe urlat....pe de alta parte mi-e mila, ca are servici si era varza de dimineata...
Offf. Greu, greu...
Cu aceasta ocazie vreau sa desfiintez definitiv mitul cretin care zice ca al doilea copil e mai cuminte, n-are colici, etc. etc. WRONG, WRONG, WRONG! Nu vreau sa fiu partinitoare, dar Markus a fost....parfum pe langa asta micu'. Imi pare rau ca atunci eram proaspata mamica, la primu' copil, cuprinsa total de sentimentul de maternitate si nici nu am realizat ce bebe bun aveam

Carmen, tu? How are you hangin' on? Hai si incurajeaza-ma, zi-mi ca daca mai creste copilu', isi revine , plizzzz.

Pupam fetele! Mai scrieti si voi ceva, sa am si eu ce citi cand imi petrec noptile cu copilu' in brate la PC.

P.S. Maine il duce Cristi pe Markus la Intorsura, la ai mei, pt. 2 sapt. Cica sa mai rasuflam si noi......Zau ca in sinea mea imi vine sa il trimit pe asta mic , ca cu Markus e boierie, frate, e ca si cum n-as avea copil!

Mathias creste vazand cu ochii!
Markus e baiat mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Aoleo Ven ce-i pe capul vostru, va militareste bb Mathias;) Pai daca Markus a fost bebe cuminte trebuia unul mai nervos, sa stii cum e:) Acum sa speram ca nu o fi chiar ca Luca al Ilenei, ca de e asa tre sa mai treaca un an pina la un somn bun noaptea:)Se zice ca la al doilea bb e mai usor pt ca mami are experienta, e mai relaxata, nu se mai streseaza din orice, si de asta pare mai usor, ca in rest ei tot bebelaci mititei ramin si fiecare cu dispoziile personale:) Acum cind Nadja are 10 luni, ma uit in urma si pot zice ca amindoi au fost cam la fel, plinsul a fost mai mult de foame decit de colici, cind au aparut dintii au plins cam la fel, nopti dormite bine, fara treziri si plinsete au inceput sa aibe cam de la aceeasi virsta. Parca Nadja a fost mai cumintica. In rest pot zice ca pina la urma mi-a fost mai usor cu ea din cauza experienetei.Eu cred ca de asta e disparuta si Carmena, ca dupa ce a nascut nici nu a mai dat pe aici, cred ca la fel ca Mathias e si la ea renumitul bebe 2 cel cumintel:)Pai sa mai scriu eu cite ceva sa fie de citit la mami care nu dorm noptile:)Nadja mea ieri a papat ultimul bibe la 9 seara, a adormit pe la 10 si a dormit fara sa vrea apa, suzi, fara plins, pina la 8.30 dimineata! E un record remarcabil, si cu 2 nopti in urma cam acelasi program l-a avut. Incepe sa-si scoata lapticul de noapte, vad. Ziua doarme de doua ori cite o ora jumate, dar si aici observ ca incearca sa-si schimbe programul, prefera sa doarma numai odata in zi vreo 2 ore jumate, e bine si asa.Ieri a fost ziua sotzului si cel mai frumos cadou a fost din partea Nadjei care a pus primii pasi singurica. Vai ce moment frumos...! Eram lesinati. Ce chestie, si Aldo a mers singur tot de ziua lui papi, el insa avea atunci un an si 2 luni. Nadja e tare harnicuta.Mama o sa plece in martie, usor nu o sa fiedar ma voi descurca eu.. insa cel mai rau o sa-mi para ca trebuie sa renunt la fitness. Nu o sa mai am eu timp de asa ceva.Aldo scrie la computer MAMA, PAPA, ALDO, NEMO, BUNI, BEBE, AUTO si alte mici cuvinte din patru litere, dar numai litere mari, chiar si cifre complicate, de ex 76. Cine stie germana stie ca se zice pe dos, adica nu saptezeci si sase ci sase si saptezeci(in traducere directa). Ma minunez ca el intelege si pe romaneste si pe germana sa scrie. Cu toate ca pe germana ii vine lui mai bine, la un asa numar, pe roamneste de ii zic, ezita.Am sa mai pun citeva poze cind o sa am timp, simbata trecuta am fost la un party dragut, Boat Club Bal, nu au fost rochii de bal ci tinute stil coktail, se intrevede prin pozele alea ca parca dupa ceva sport incepe sa vina carnea inapoi pe mine. Ca dupa nastere ai impresia ca te imprastii in n directii. Si sapt viitoare avem alt party, de fapt acolo se cere tinuta de bal cu rochie lunga, barbatii la smocking. Mi-am luat o rochie neagra cu un chenar argintiu in jurul pieptului, e destul de decoltata si cu spatele gol. E bine ca e mama aici, ca la bb mic nu gasesti usor o baby sittera buna si de incredere.Va pupicVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Ven, ti-ai gasit prost persoana sa te incurajeze . Pai ce incurajare, frate, cand la noi e la fel ... . Deci POT SA DESFIINTEZ si eu miturile ca al 2 lea e mai cuminte, mai linistit, etc. Marc parca e frate cu Mathias, ar manca tot la 2 ore, dupa aia urla si vrea NUMAI in brate, si nu numai sa stea, ci sa il plimb tot timpul. Prin urmare cred ca mi-am "f ..tut" cezariana, ca ma doare operatia destul de tare si am inceput sa sangerez binisor, tre sa ma duc la control zilele astea, is curioasa cum stau lucrurile, spatele ma omoara tot de la purtat copil, si cand il pui jos zici ca il arde careva, urla de se invineteste, ieri am testat 15 minute, ca nu am mai putut, l-am pus la el in pat ... si a urlat, urlat, urlat ... . Cu suzeta e la fel, daca i-o dau cand e la el in pat o scuipa, daca il iau in brate tine si suzeta ... eu nu stiu ce colicii lui peste is astia, in brate nu are nimic ... il pun in pat ... urla. Am zis ca il mai las o luna, pana is sigura ca nu mai are colici, si dupa aia trebuie sa il dezvat cumva, oricat de greu ar fi. Intre timp, mi-am comdandat un wrap (cred ca si tie ti-ar fi ff util, poate iti trimite soacra din Germania). Uite aici despre ce vb, sper sa fie mult mai uso r dupa ce il primesc, ar trebui sa ajunga azi sau maine, va spun feedback pe luni. http://www.lucky-baby.com/p_products.asp?cat=SALE&cID=5 - eu mi-am comandat pe Asher - dar e doar chestie de imprimeu.

POZE NOI

Mergi la inceput

Laura, felicitari pentru primii pasi ai Nadjei .

Despre programul ei de somn, nu mai zi ... la noi cred ca e doar vis ... poate cand o avea 1 an.

POZE NOI

Mergi la inceput