Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (84)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

pt Vik, care intotdeauna a fost inimoasa si saritoare cu noi. Mi-aduc aminte cand ne-ai trimis la toate pompitele alea de scos mucisorii, mama ce te-am tot pomenit (de bine, evident). Ce mare ajutor a fost. Esti o scumpa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Mai daca era vorba de rujuri si furouri nu ma deranjam, dar pt corcodusele astea mici nu se pune problema:) Stam si-n cap numai bine sa le fiehai ca fac un tur pe net sa vad de prind posta nemteasca adica DHL-ul, ca posta de aici e cumparata de ei, sa vad de preturi si eventual sa vad de un pret mai bun la aptamil. Stai asa ca am o idee de o sa ma pupi rau de tot!!!Io aptamilul il luam direct din spital la 70% din pret. Pt angajatii spitalului se fac reducerile astea. Si cum am 2 amice una dr, una asistenta, imi procurau si mie la pretul asta. Eu asa cumpar si pampers scutece, la pret de 60-65% in pachete XXXL, bineinteles ca produsul e acelasi. Miine ma intilnesc cu una din amice si o rog sa-mi comande. O sa dureze 5 zile pina imi aduce. Dar ma rog la 10 cutii se merita asteptarea, se simte diferenta. Sper sa-ti scoti transportul macar. Miine dupa ce ma intilesc cu tipa iti zic daca se poate si cam cit costa. Laura, pompitele alea au fost nebunie curata si acum imi amintesc fata farmacistei cind am cumparat 20 de bucati. A fost criminala!!! La Nadja tot modelul asta il folosesc, nici ca am vazut ceva mai bun. Am usurat mucii copilasilor vostri, ei asta da multumire:)Ana, danke pt complimente! Pai asa scurt pe aici? Mai zi-ne si tu ceva de Luana, pai se poate!Astazi am avut aici pe insula o petrecere tipic frisisch, adica a bastinasilor insulelor de la marea nordului, ca la origine is altceva, nici nemti, nici danezi. Am avut musafiri, am comandat mincarea traditionala la un restaurant ce o pregateste bine. Miine mai e un party, mai mult pt copii, de fapt e si un bal seara pt adulti, tot datina frische si gata cu petrecerile pe iarna asta. Inca putin si incepe sezonul!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Carmen uite aici http://www.dhl.de/dhl?tab=1&skin=hi&check=&lang=de_DE&xmlFile=3001057Pt un pachet de pina in 10kg, costa 42€, insa poti sa comanzi online bon de transport pt 21€, insa ceva imi e neclar nu imi iese bine, il intreb pe sotz miine.Vad ca imi apar preturile pt un singur fel de transport, aerian, avind numai 2 optiuni in plus, pt prioriate si express. Cred ca astia nu mai trimit cu vaporul:)Insa 21€ pt 10kg ar fi minunat.Am dat linckul in germana, vezi ca in dreapta e un buton pt engleza. Ia uita-te si tu de vezi ceva mai avantajos. Decit sa stam dupa vapor mult mai rentabil e sa cumparam online tiketul ala ce se aplica pe toate pachetele. Chiar de merg la posta tot un tiket din ala tre sa completez si sa aplic si daca se poate mai ieftin, at e f bine. M-am molipsit dupa nemtzi, care isi cauta sirguinciosi pretul ideal:) Si e mare mindrie cind gasesc acelasi produs la un pret mai bun, e motiv de lauda pe la petreceri si intilniri. Chiar azi o pereche ne povesteau ca si-au luat bilete la o croaziera in scandinavia, unde au fost alti prieteni anul trecut, prieteni si ei de fatza. ei bine cei ce vor merge in vara au rezervat un suite de 5 stele la 70% din pret din ce au platit cei ce au fost anul trecut, plus ca astia au stat la 4 stele. E vroba de acelasi vas de craoziera, difera doar de unde cumperi. sa vezi ce mindrii erau cei ce economisisrea. Si-s oameni nu f bogati, dar deloc saraci! Insa ideea in sine e ceva aparte aici.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Carmen, online nu am gasit o oferta avantajoasa, ma asteptam la ceva mai bine. Doar pe ebay, dar eu nu as lua asa ceva de pe ebay. Nu stii um au fost depozitate, daca au stat in umezeala, caldura, daca nu cumva ajung intepate, sigiliul nefiind ok, poate sa fie si ok, dar eu una nu as risca. Sunt multe farmacii online, ma asteptam sa gasesc la una din ele, insa pretul e mult mai mare ca in magazin! Doar in rossman, lantz de drogherii, as avea baza, insa pretul e acelasi ca la rossmanul din coltzul strazii de la mine. So, daca nu se poate prin pilele mele asa o cantitate mare odata, ori o facem pe bucati ori iau din magazin. Mie imi comanda cite 4 cutii odata. O sa vad miine daca se poate o comanda de 10 cutii, poate ai noroc:)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Laura, te pup rau de tot , ca sa te citez, cumpar si tichet online, mie mi se pare super 21 de euro ... ma asteptam la chestii mai crancene. Si daca pot "pilele" tale sa ia 10 cutii, iar e super, daca nu e bine si 5, si 5 daca poti, ia-le la pretul de supermarchet si gata ... nu dam faliment. O singura chestie te rog, sa te uiti sa nu expire mai devreme de 6 luni de acu incolo, ca mai am o luna Nestle si dupa aia sa am timp sa le consum .. adica sa nu expire. Deci sa imi dai de stire suma totala si o sa am nevoie de adresa ta de email, cred, ca sa iti fac transferul prin Paypal. Mii de multumiri inca o data ... ti-l dau pe Marc de ginere ... oops, ma rade in cap Elena daca aude, glumesc, stiu ca Nadja e pusa deoparte .

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Am intrat sa va laud ce copii frumosi aveti, sa va traiasca sa fie sanatosi si norocosi!

Vreau sa vad si eu poze cu puiutii Ilenei, ca pe noi ne-a sters din lista ...

Eu ca intotdeauna inainte de 25, full de munca, chef neam, soacra la mine din cauza de cel mic, tot tacamul.

De la 01 martie am bona la Bogdi, poate am mai mult timp s de forumit.

Ma bucur ca s-au mai cumintit micii teroristi ai subiectului, ce v-am zis ca o sa devina niste cumintei???

Felicitari pentru dimensiuni tinerelor doamne, si mie imi mai trebuie 11 kg minim sa dau jos, ma mobilizez cu voi pe aci...

Pupam toate fetele si toti puiutii mici si mari.

http://www.flickr.com/photos/10678611@N07/?saved=1

Carmen si flacaii Stefan si Bogdan

Mergi la inceput

Carmena, cu bona sper sa va intrati mai usor in program si sa te vedem mai des. Vezi ca te astept la subiectele de dieta, is bagata pe unul si parca merge treaba mai usor.Carmen, 8 cutii le iau la pret redus, luni le comanda, mi le aduce miercuri-joi si o sa mai iau inca doua din supermarchet. Cred ca e loc de doua pachete de altceva, de obicei au 400gr si transportul e acelasi pt 10kg, am sa ma uit in urma, tu vroiai ceva cu pere parca. Un pachet d ecereale e vreo 2€ maxim, de ex. Transportul cu 21€ tre sa fie si ca volum in anumite limite, nu prea stiu ce cutie o sa gasesc eu sa incapa tot. Oricum maxim e 42€. Cind imi aduce laptele o sa-ti spun pretul total, uitasem si ea si eu pretul exact pe cutie. Mai vorbim pe pm sa nu zapacim fetele:)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Laura, merci! Da-mi PM cu suma totala si iti transfer banii ... cereale vroiam Milupa Schlaf gut Milchbrei Getreide-Birne - 2 cutii. Inca o data multumesc si un weekend placut la toate fetele!

POZE NOI

Mergi la inceput

Hey, ce e cu linistea asta pe aici? .

Ven, cum ati rezolvat cu Markus pana la urma, il operati de amigdale sau nu? S-a imbunatatit situatia cu antibiotic? Mathias ce face?

Ileana, iar ai dat bir cu fugitii? .

Alexandra ... pe unde umbli?

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

N-am dat bir cu fugitii, ma fugaresc altii de-mi zboara fulgii
Rezumat:
- Ilinca are un canin in plus, primul;
- Luk a trecut cu brio peste operatia de polipi vineri. Raportez cel mai curajos, cel mai intelegator, cel mai cuminte copil;

Si gata, ca n-am timp mai mult...

Mergi la inceput