Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (84)
Raspunsuri - Pagina 20

Ven spune:
Carmen, n-am disparut, dar tanti a noastra e plecata in Spania. A venit sora-mea sa stea cu mine o vreme, si prefer sa stam la taclale cu ea (cu copiii around) atunci cand n-am treaba de facut.
Markus e tot asa. Adica dupa 10 zile de antibiotic, nici o ameliorare, ba mie mi se pare ca i s-a umflat si mai tare si cealalta amigdala, care nu era chiar imensa.
Concluzia: tre' sa mergem la Cluj cat de repede putem. Ni s-au recomandat 2 dr. buni la ORL acolo, sa vedem ce decid aia. Cand il operam, adica, pt. ca sunt m m ca sigura ca trebe operat. Asta este....mor de mila lui, dar n-avem ce face.....
Ileana, sa urmaresti cum se comporta la 1 luna, doua dupa operatie. Eu la 1 luna deja am zis "I s-au refacut polipii!" dar toata lumea a zis ca nu e posibil asa repede, bla bla.....
Uite ca e posibil, si a dus la chestii si mai rele....pt ca lui Markus i s-au inflamat in asa hal amigdalele pt. ca, din cauza polipilor refacuti nu poate respira pe nas, si respirand pe gura amigdalele au luat-o razna....
Cam asta este. In rest e un copil super cuminte, care deseneaza / picteaza / decupeaza toata ziua, sau se uita la desene, sau se joaca un joc pe PC (educativ, cumparat de subsemnata ). Si a inceput sa-l iubeasca pe Mathias, sa-l dragaleasca, sa-i faca declaratii, sa vrea sa-l manevreze
Ah, si ne da niste replici de murim de ras, te miri de unde le scoate si ce bine inregistreaza anumite conversatii ale adultimor
Va pupez, ma duc la ei ca-s singuri dincolo, si e pericoloso
Mathias creste vazand cu ochii!
Markus e baiat mare!

Elenalove27 spune:
Si eu raportez:
Azi am luat primul ticket la speed drive (sper sa fie primul si ultimul)
Alvaro este poznas, dehhh este baiet! dar este si cuminte cand vrea.
David este "fetita" mea. Numai la mine in brate si ma iubeste mult, ma pupa, zice si el 3 cuvinte, duck,dada,mama,,,,si stie sa arate unde este nasucul!...are 8 dintisori si 2 maselute....si este taaare mamos(in comparatie cu Alvarica)...
Eu cum prind ocazia sa am sotul cu nazdravanii acasa , fug la servici...si invat pentru testul de cetatenie care este pe 24 aprilie.
Nu plec in Colombia cu baietii...poveste lunga, dar imi doresc sa pot merge pentru ca presimt ca o sa cad in depresie mare fara copilashi mei dragi...si nu stiu ce o sa faca David fara mine ca Alvaro este mai intelegator dar David mic si agatat de mine non-stop...offffff nu vreau sa ma gandesc....
Am fugit sa pun copii la baita si culcare.
p.s la mine copii sunt in pat la ora 7-7:30pm. Alvaro doarme in pat la el singurel si David in patut.
pup gasca.
Ven, muuuuulta sanatate lui Markus.
Ileana, pupam curajosul de LUCA

adriana spune:
Ileana, pupici lui Luca.. mititelul, ce curajos..
Elena, vai, eu am oroare de politisti, in ultimele zile numai cu gandul ca ma opresc sa-mi dea amenda stau... Offf.. parca presimt ceva
Asa e si Cornelia mea, super glue ii spunem, e ceva de groaza, are niste ghierute cu care te prinde si nu te mai lasa, plus ca ma inlantuie si cu picioarele, e ...o scumpa
Olguta mea e mai intelegatoare, o draguta... Am dus-o la inot si a invatat pluta pe spate(big deal), dar e super incantata, face orice daca o amenint ca n-o mai duc... Are la biserica o roata de femei care sunt topite dupa ea, toata ziua ar sta sa le povesteasca ceva, acum cateva saptamani erau trei madame adunate in jurul ei iar ea povestea ceva(oare ce?) cu mare emfaza... La momentul cand se spune "Tatal nostru" se aduna toti copiii in fata si recita rugaciunea.. Olguta e prima, in fata, mormaie ceva dar are grija la sfarsit sa tipe cel mai tare "Amin"
.. cam asa e pretutindeni..
Ven, mi-e mila de bietul Markus... sper sa il rezolvi cat mai repede cu operatia. De la noi un pupic ...
Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

vikinga spune:
Mai cum e cu politistii pe la voi acolo? Prietenii mei care abia ce s-au intors din USA din vacanata unde inchiriasera si masini sa mai faca niste ture pe acolo cica au vazut politia linga o masina si aia din masina erau pe burta jos si cu miinile la spate. Au intepenit astia la asa o imagine
, n-au mai indraznit sa mai treaca peste limita de viteza, ca nah cum pe aici pe autostrada poti conduce cu ce viteza vrei le cam aluneca piciorul pe acceleratie. Acum nah poate or fi fost niste ticalosii aia de pe burta:)), dar oricum fara judecata toti suntem nevinovati, ori? Elena vai ma topesc cind aud de David cel frumos
cum sta el agatat de mami. Dar nu poate Al sa mearga numai cu Alvaro? Daca zici ca e asa dependent de tine, sufera copilul ca nu intelege, doar are el timp de vizite la fameleon. Oricum curaj pe sotzul tau, al meu se incumeta numai la drumuri scurte cu Aldo, adica de la gradi pina acasa
. Cu amindoi nici pina in baie nu ar reusi fara sa strige dupa ajutor
Ileana pup la Luca, baiat cuminte si curajos! Cu anestezie totala ati facut operatia? Vaaaaai mititelul de el. In momenete din astea cred ca sunteti lesinate pe linga ei ori pe coridoare in asteptare. Ven si tu la fel cu Markus. Multa sanatate si sa treceti rapid peste.Eu intru la un sub la diete si o tipa din Olanda tot are probleme dupa o operatie de scoatere a amigdalitelor la fetita ei de 2 ani. O tine mititica intr-o tuse de peste o sapt, dar cica o tuse innebunitoare, de nu mai poate bietul copil. Carmen azi tre sa vina lapticul la print:) Vorbim diseara pe PM.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo