Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (84)
Raspunsuri - Pagina 12

carmen77 spune:
Laura, Marc momentan are programul de zi ... off, nimic nu apuc sa fac .. numai in brate ar vrea si numai plimbat ...
Am mai pus niste poze in albumul Marc .. facute ieri de sotz ... si ma duc sa ma uit la pozele Laurei.
POZE NOI
Carmen si
Matei Gabriel + Marc

ciuf spune:
Wow, Vik, ce dama bine esti!!! Super. Pai sotul tau nu isi incape in pene cu o asa companie! Se vede pe fata lui, are asa un zambet, plin de el. Tipele cu care ai facut pozele sunt prietenele tale sau va intalniti numai la chefuri?
Trage tare cu sala ca merita. Face minuni sportul asta. Timp sa ai de el. Nici o dieta nu e mai buna ca miscarea.
Eu sunt tare dezamagita de mine ca nu mai am absolut deloc timp de mine. Ma uitam ieri in oglinda ca m-am supt de tot, sotul ma "complimenta" ca mi-a iesit sternul nu stiu cum... vai de imaginea mea. In schimb el s-a ingrasat. Ii merge tare bine cu parintii mei. Se odihneste, mai face sport din cand in cand si pe mine ma ia la rost ca am slabit si nu mananc cum trebuie. Apropos la mine toate se trag de la faptul ca nu mananc dimineata, nu mananc indeajuns , blah blah blah.
Ieri la scoala am avut programare cu profesoara de engleza pe motiv de tema nefacuta ca nu am stiut cum. Studiez acum silogismele si entimemele. Fetele care au facut Filologia au invatat despre ele. Eh, imi este tare greu sa le indentific in argumente lungi, in engleza. Ma pierd de tot. Inca nu le vad rostul la meseria care vreau eu sa o am. Sau ce ii trebuie colegei mele care studiaza Biologia? De acord ca cei cu major in engleza au nevoie sa stie asa ceva, dar eu ca asistenta sau altul ca inginer ... Ma rog. Imi spusei oful.
Tot ieri am dat un test despre Biblioteca. semestrul asta vom apela foarte des la Biblioteca Universitatii, motiv pentru care trebuie sa trecem testul. Pai facui 4 din 20. Adica il picai . M-am panicat atat de tare ca am zis ca ma las de engleza asta ca ma mananca de vie. Insa m-a linistit profesoara, care este o tipa tare intelegatoare si tinerica, pana in 40 de ani, nemtoaica de origine, si mi-a zis ca testul se da pentru a observa care are nevoie de training pentru folosirea Bibliotecii.
In we am fost la ski. Am avut parte de o vreme tare faina. Copiii tare incantati. Seara i-am lasat cu ai mei la hotel, iar noi ne-am dus sa schiem pe nocturna. Nu va pot descrie cat de frumos era. Ceva de vis. Dar un frig, scartaia zapada, iti ingheta fata, mai ales in telescaun. Am schiat vreo 3 ore si eram franti. Obositi ca niste copii dupa o zi intreaga de joaca. Bineinteles ca in ziua aceea copiii nu au inchis un ochi, erau prea incantati de camera de hotel, de paturile suprapuse . Seara am fost la piscina si jacuzzi, apa in piscina era calda, aproape ca cea din jacuzzi. Amandoi copiii s-au balacit ca niste broscute, chit ca Eva la inceput s-a aratat dezinteresata de apa, sa nu spun chiar speriata (dar ne facem de ras
).
Cum am ajuns in camera stateau tolaniti in pat, gata-gata sa inchida ochii. Le-am facut dus si la nanica cu ei. Au adormit in mai putin de 5 min. Deja ma vedeam lafaindu-ma in patul cel mare, cu o saltea ce tragea la somn dulce, perne taman pe gustul meu, un pic nemultumita de plapumioara care fosnea la fiecare miscare. Eh, in fine. Insa se facuse vreo 11 ceasul, nu reuseam sa adorm si o aud pe Eva plangand in somn, gemand. Asta fuse rasfatul meu. Sotul a facut rocada cu mama, asa ca eu si mama am stat sa o supraveghem pe Eva. Nici acum nu stiu ce a deranjat-o. Mama sustine ca burtica, pentru ca seara nu a mancat decat rosii din acelea micute, blueberries (nu le stiu traducerea, nu cred ca sunt afine) si castraveti murati, iar inainte de somnel o sticluta cu laptic. Asta a fost cina ei.
Dimineata eram zombie si eu si mama. Sotul fresh, a schiat vreo 6 ore, eu nu am fost buna de nimic. O lene in mine, nici picioarele nu le puteam misca.
Cam astea sunt vestile despre noi.
Maine eram invitata la o receptie organizata de Universitate ca am fost studenta eminenta (sa ma laud si eu un pic). Nu pot sa ma duc ca am clase.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

ciuf spune:
Tot io. De abia astept sa vad pozele cu tortul Laurei. Am facut si eu candva un tort imbracat in martipan, insa mi-a iesit o culoare asa de cacacioasa, un galben lemon, peste care am aplicat niste frunzulite de poinsettia. Frunzele au iesit super fain, dar galbenul ala m-a omorat.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Laura Takacs spune:
Ciufa, parca se cere sa fii certata un pic pe motive de lectii. Cre' ca io sunt cea mai in masura s-o fac, nu de alta dar sa nu-mi ies din mana. Calin si le face constiincios si are note bune, ti-l dau de exemplu, dar uneori il mai dojenesc. You got mail cu liku' bun. Unde v-ati dus la ski? Care orasel? Blueberries=afine
Sunt in extaz, am gasit cu cine sa las copiii sambata noaptea si sa putem merge la un party in Manhattan. Prietena mea a zis ca-i pot lasa la ei pana a doua zi dimineata. Ca eu aici in the middle of nowehere, nu prea am babysitter, adica ce nu prea, nu deloc.

vikinga spune:
Danke dankeSportul face minuni! Pai eu mai am 10kg de slabit si totusi ma pot imbraca in haine cit de cit la o masura acceptabila. Dar azi mi-am luat-o bine...De dimineata am fost la dentist cu un nerv inflamat, fu nasol... asa ca nu am mincat aproape nika toata ziua!! Si m-am dat viteaza si am fost si la sport in seara asta, seara fac aerobic de obicei. No, si profa lipsea si a venit in schimb o dama muschiuloasa, profa de box, adica o profesionista din aia
care ne-a facut praf timp de 2 ore. Numai miscari de kick boxing, lovituri de box cu 2 haltere de 1kg concomitent cu sarituri pe step(treapta aia pt sport). Sariturile in fel si chip, si pe lateral si in fata si pe spate, loviturile de box in sus in jos in diagonala, spre nasul repsectivului cum zicea ea:)), spre burta si tot asa.Fu super dar asa ceva....
La cit sport am facut eu, asta a fost cea mai intensa repriza, categoric. va pupez
..is lata
Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

adriana spune:
Ce te invidiez, Vik.. Vreau si eeeeeeeu
...
Dar sunt legata de maini.. nu am cu cine lasa copii si nici sotu nu ma sustine, lui ii place.. totul... nu vrea o slabanoaga.. Hm... adevarul e ca daca scap de burta, o sa fiu cam prea bat, fund n-am, tzatze n-am .. asa ca macar burta
Ciuf, mai da ce spui tu acolo e.. de filme.. auzi, schiat noaptea doar voi doi, pai asta e de vis.. asa vrea sa fac si eu asa ceva.. dar nu cred ca mai apuc, in viata asta
Felicitari pentru eminenta

Carmena spune:
Laura, vrem si noi linkul de poze, please...Se sterge dupa 30 zile din pm si nu l-am salvat...Sa ma mobilizez si io cu sportu'...
Maine merg la electrostimulare. Acu plec la vaccin cu cel mic, asa ca va pup, scriu mai tarziu.
http://www.flickr.com/photos/10678611@N07/?saved=1
Carmen si flacaii Stefan si Bogdan

vikinga spune:
Adriana pai acum trag si eu cit e mama aici, ca din aprilie gata.. Noroc ca am o bicicleta acasa si am mai invatat multe exercitii pt abdomene, dar e altceva la sala. Tu esti slaba chiar ca nu ai nevoie, da' sportul face corpul mai armonios, atita tot. Si eu as fi vrut sa slabesc mai repede dar nu am gasit pastile din alea ca ale elenei pe aici, nici comenzi nu se fac catre europa si n-am stiut ce sa aleg din sortimentele ce sa gasesc aici asa ca am renuntat. Mai ales ca farmacista cu care ma cunosc bine strimba din nas la toate produsele de slabit pe care i le-am cerut sa mi le arate. Si asta vroiam sa zic si eu, Ciuf pai asa imagine e ca din filme! Schiat noaptea voi doi ca porumbeii:) Frumos v-ati distrat la ski. Voi citi km faceti sa ajungeti in staiune?Si de nemtzoaicele din poze, am mult mai multe poze cu amicele mele, nu-mi permit sa pun ca nah e vb si de viata lor privata, din punctul asta de vedere is norocoasa, chiar am multe prietene si amice pe aici. Ne intilnim des, vin la mine, merg la ele, iesim impreuna, chiar in seara asta cred ca am sa ies la un resto cu una din ele. Nu-s lipsita de la petrcerile si reuniunile lor, ba chiar ma simt una din preferatele lor:) Si vb aia se cunosc ele de 10-15 ani, eu-s mai noua.Laura ma bucur pt voi ca ai gasit bona! Petrecerea aia o sa fie de fitze mari, cred. Aoleooo cred ca esti la shopping acu:))Inca ma resimt dupa boxerita de aseara, bine ca nadja a dormit bine, ca in ultimele 3-4 seri a mai chitait dupa suzi si apa. Are putin nasul infundat mititica.O zi buna!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Laura Takacs spune:
Vik, mi-ai dat o idee! Chiar nu am cu ce ma imbraca, sau cel putin la prima vista in dulapul meu nu se vede nika. Poate o fii ceva ascuns mai in spate. Cred ca sacrific shoppingul ma market- nu tre sa mancam atata si ma duc la mall
. Pfua, la sala n-am mai fost de mai bine de o luna, ca nu am cum. Ajung la 6 acasa, dupa ce-l iau pe praslea de la daycare, apoi pana il dezbrac, mancare, etc se face 7. Unde sa mai mergi la ora aia, ca la 8-8:30 trebuie pus la culcare? Si cu el numai la bazin pot sau sa il las la babysitting la sala.

vikinga spune:
Laura gata shoppingu'?Carmena am trimis linckul. Eu nu am chef de somn, m-am bagat la un subiect la diete si mai eram prin zona.Hai sa va arat si voua un belly dance gasit pe net, miscari pe care le inveti daca mergi la un curs, ok mai lungut:)(pot si io asa
)http://www.youtube.com/watch?v=Xh7RXJHV-r8&NR=1Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo