Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (84)
Raspunsuri - Pagina 11

paula2003 spune:
Avem poze de la munte.............
Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)

carmen77 spune:
Super pozele, Paula, ce frumos se tin de mana Paul si Alexandra , se vede ce mult se iubesc ... unde ati fost la munte? (in ce statiune)?
POZE NOI
Carmen si
Matei Gabriel + Marc

vikinga spune:
Laura nu pot sa cred, tu ai facut si tortul! Dar cu ce ai deseant chestiile alea rosiii? Complicate chestiile alea din aluat de pizza, nu stiu daca mi-ar iesi taieteii aia spiralati. Ma intreb cum de nu ies sosul si ingredientele in toate partile! Felicitari pentru baiatul cel mare si destept! Mi se pare super ideea cu chimistii!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Laura Takacs spune:
Paula sa-ti traiasca copilasii sunt foarte dragalasi. M-am uitat si eu la pozele lor cu drag.
Vik, io am facut tortul, no lie! E drept ca m-am inspirat de pe un web site, uite www.pinkcakebox.com (undeva pe la Gallery nu mai tin mitne unde, e o poza cu un tort la fel aproape). Tortul e tot imbracat in fondant alb peste care am taiat fasii de fondant colorat: rosu, albastru si puck-ul. Acuma " exersez" pt un tort de baby, amica mea gravida naste in doua-trei saptamani si vreau sa-i fac o surpriza. Ieri am facut un ursulet si un copilas din findant, nu prea grozave, dar perseverez sa le fac mai frumoase pana oi face tortul. Spiralele de pizza sunt fooarte usor de facut, am descris mai sus, pe bune ca sunt simple. Nu m-am complicat deloc pt ca nu am avut timp. Multumesc pt aprecieri la adresa lui Calin.

vikinga spune:
Sa stii ca ma s aincerc si eu, spirale, ca tort never:) E prea complicat pt mine, dulciurile mie in general nu-mi ies. Uitasem sa-ti zic de Calin, vai m-a impresionat cind l-am vazut la costum si cravata! Ce baiat mare ai Laura! Am pus niste poze de ieri seara si de la celalalt party.Miine mai incarc cu mindra, dar vreau sa-i mai fac citeva noi, ca in ultimele zile camera a fost setata aiurea si nu mi-a iesit odorul bine:) Nu-s pozele prea clare. Mai aveti linckul?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

adriana spune:
LauraT, stiam ca se fac niste minunatii din martipan, diferite culori.. Am si eu o prietena care face printese, castele.. uhuu.. rabdare sa ai si pot iesi niste minunatii..
Invartecusurile se fac din aluat frantuzesc, nu? Din ala gasesc la magazin
Paula, am vazut pozele, au crescut copii.. Cum e la servici?
Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

paula2003 spune:
Am fost doar o zi la Azuga. Duminica in Carol si de acolo este poza cu tinutul de mana.
Nu m-am mai dus. M-au sunat ca s-au reorganizat si ca nu mai au nevoie. Au fost neseriosi pt. ca mi-am facut analize.....si toate pe banii mei si nu putini si acum nu le mai pot folosi la alt job. Acum caut din nou. Poate a fost mai bine decat sa ma dea afra dupa 3 ...luni. Poate am sa gasesc un job mai bun??? Eu vreau mai repede sa ma angajez ca in functie de asta am sa primesc ceva cadou de la sot.
Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)

Laura Takacs spune:
Adriana, aluat frantuzesc zici tu la aluatul care-i zic io de placinta? Din ala de gasesti la magazinele romanesti in Queens (sau arabesti, sau evreiesti), nu Filo, ca ala e de baclava. Trebuie sa fie o singura foaie care o intinzi cu sucitorul, nu din alea multe, multe.
Vik, trimite linku' ca am facut curatenie in cutie si nu-l mai am. Calina arata foarte matur in costum. Vorba lui Alex "se duce Calin la fete". Senőra ti-am trimis PM. Primit pozele nu putut vedea.

Laura Takacs spune:
Buna dimineata, la mine, ca la voi e deja dupa masa. Deci tot eu va dau cafeaua azi.
Madam Vik, pai sigur ca nu m-au lasat aici la serviciu sa-ti vad pozele! Aseara cand m-am uitat la ele mi-am dat seama ca asa o dama sexy nu lasa pe ecranele angajatilor. Pfua, arati super. Bal, bal nene nu gluma! M-am mai uitat putin si la pozele copiilor, niste scumpi dulci de tot, dar cred ca pe alea le-am mai vazut.
Io ma duc sa-mi iau espresso, poate mai da careva pe aici pana ma intorc. Nika de la Ven, tre' ca doarme ziua in rand cu pruncul. Carmen, al tau bebe ce mai face? Restul pe unde sunteti?

ciuf spune:
Laura T, am vrut sa iti vad pozele saptamana trecuta, aveam vreo doua linkuri cu poze cu tine si nu mi-a mai mers parola. Ai schimbat-o? Stiu ca apucasem sa vad pozele din Ro si de la Disney.
Ma duc sa le vad pe-ale lui "Madama Vik" cum o numeste Laura.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea