Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (84)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ven, noi suntem tot la capitolul terori, dar parca mai putin ca voi ... adica Marc are program de zi, nu de noapte, Thank God! Dar ziua si el doarme f putin si in reprize scurte, de nu apuc sa fac mai nimic, si vreo doar in brate ... in schimb cam de la 9 seara la 7 dimineata doarme (cu treziri la 3 ore ca ceasul sa mance, dar dupa aia se culca la loc). Dar depinde de copil si de colici daca sunt noaptea sau ziua ... cred ca putea sa fie si invers, sa urle noaptea si sa doarma ziua ... ai incercat sa ii creezi o rutina de seara? Stii tu, baita, masaj ... stat pe burta 10-15 min sa oboseasca .. Marc sta ca o broasca la masaj, ii place taaare mult . Si dupa aia isi bea laptele si cade ...

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc

Mergi la inceput

Revin ca m-am uitat la pozele Laurei si vreau sa o dojenesc .. pai bine mey, da cu ce te-am suparat sa ne faci sa ne ploua in gura? . Ce a crescut Calin .. si tanti aia era o profesoara care facea ceva experimente? In basementul elevilor? . Intreb si io sa nu mor proasta ...

Despre gradinita, daca poti sa i-o schimbi, eu una i-as schimba-o, mai ales daca Alex nu se simte in largul lui acolo ... e f important ca educatoarele sa fie aproapiate de copii si sa se implice ...

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Carmen, noroc ca-s numai poze!Nu vreau sa subminez dieta proaspetelor mamici, si nu numai (ci si a mea ). Ce-a ramas de la party am dus la serviciu unde gagicile sunt pe Weight WAtchers . Dar s-au sacrificat si au papat tot. Da, am angajat pe unii (tanti si nenea in halate- de care ALex a zis ca-s doctori si a fugit). Erau de la Mad Science (www.madscience.org). Au meritat toti banii, copiii s-au simtit excelent. Basementul era al nostru , gagica gravida o amica de-a mea, mama unicei fetite de la party(viitoarea mea nora, nu stiu pt care dintre ei vedem mai incolo).

Asa e cu gradinita, ar trebui sa o schimb, ca nici eu nu sunt multumita de calitatea ei, si asta dupa ce dau $1,000 pe luna, am uitat sa spun. Problema e ca nu-s prea multe aici in jur cu program pana la 6:00pm. Mai caut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Pai LauraT, chiar asa, in zi de post ma pui sa ma uit pe mancarurile alea??... Cum ai facut invartecusurile alea cu carnita in ele(de remarcat limbajul total anti-gospodaresc)
Mai, si lui ala micu i-a cazut dinteleee???? Asa repede...?
Calin arata super-ochios in costum
Schimba-i mai gradinita.. de fapt, acu sunt asa mici, cat sta la gradi, tot 2 ore jumate ca Olguta mea...?

Ileana, mi-a fo' dor de tine.. bine ca sunteti ok.. .. Mai, la noi nu-i chiar asa aglomeratie, eu dorm cu O, si bebe in patutul ei, iar in cealalta camera, tati cu baiatul..
Mi-e chiar bine.. (daca nu mi-ar lipsi sosu oleaca)

In rest, ma mir de ce colici pe la bebelusii mici, Ven, mai bine mergi la doctor sa nu aiba ceva la urechiuse, stiu eu, parca nu-i asa normal sa planga atata si sa nu doarma deloc.. Na ca-ti mai bag si eu cuie.. scuze, dar mai bine sa fii linistita, nu gasesti ceva particular schis in WE?
Eu am avut colici cu Olguta, nici nu mai tin minte, parca acum le vad ca pe-un parfum fata de ce mai e...

Alexandra, ce mai zici, pe cand un fratior lui Isa?

Mergi la inceput

Asta seara sunt pe faza, ca nu stiu cand mai apuc la computer.
Adriana, " invartecusurile" respective sunt din pizza dough, foooarte simplu de facut. Intinzi " mingea" de aluat in forma de dreptunghi, o umpli cu ce vrei tu (io am pus pizza sauce, sunca, salam de la Muncan , ala le-a dat gustul bun, branza rasa), o rulezi, o tai ca pe trandafirii din cozonac, sau mai la culoare locala, ca pe cinnamon buns, si le coci fro" 25 de minute la 425F.
De unde mami gradinita de 2,5 ore? As vrea io ca atunci ar fii gratis la mine in sat, ca au la scoala. E din aia cu program de la 7:00am la 6:30pm, pt ca sotul meu il duce pe la 8:30am si eu il iau la 6:00pm. Zi lunga pt bietul copil. Da, neaparat tre' sa caut alta. Adica gasisem dar era numai pana la 5:30pm si nu ajung sa-l iau. Of!
DIntele i-a cazut de buna purtare acu' doi ani, adica atunci a cazut pe gura, anul trecut a trebuit sa-l scoata pt ca s-a infectat. Nici celalalt din fata nu mai are nerv. De, copii cuminti si babe frumoase.

Mey, si Calin a avut niste colici infioaratoare, dar Alex nu. Se invinetea de plans si nu mai stiam ce sa-i fac, plangeam in rand cu el. Eram deja pregatita cu toate ceaiurile pt Alex, dar nu a fost nevoie. Io nu stiu de ce depinde.

Ven, sanatate la micut. Io as fii pe dr pana ma rezolva. Asa sunt eu cicalitoare.

Cu somnul e in felul urmator: io cu praslea ne culcam la el in camera, asta pana adoarme, pe urma fug inapoi in patul conjugal . Sunt cautata in miez de noapte, dar repetam "figura" si mai doarme o tura pana dimienata. Saptamana asta pt ca a fost bolnav am dormit cu el, sa vedem daca nu am creat obicei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Mama mia ce program de somn aveti Carmen...de fetite si baietei stie . Ea pune intrebari de genul
¨cand o sa fiu si eu mare ca tine¨,
¨de ce joey e papagal¨,
¨de ce eu sunt fetita¨....evident ca explicatiile mele nu o multumesc deloc. Multe variante de raspuns oricum nu am la asa intrebari
Are tot felul de curiozitati....spre ex ieri seara incerca sa vada pe unde face ea pipi...locul exact
Cand era mai mica voia in televizor cu copiii de acolo....sa vezi atunci explicatii pe mine Carmena bebe e scump foc. Numai bun de jumulit. ce mare s'a facut....incredibil.sa creasca mare si sanatos. Tocmai imi face un mic scandal domnisoara ¨ mamiii ti'am spus draga sa nu speli...vreau sa'mi pun rochita rosie....ce ma fac acum....mai mami, mai mami. Nu ma supara... ¨ . Am incheiat citatul. Dar ea continua. Si gesticuleaza ca o mica tzatza.
Dar e si fffff iubaciosa. Imi zice tot timpul...mami te iubesc atat de mult, pana la stele si inapoi, o sa'ti dau multi multi pupici dulci....
Declaratii ca asta primesc in fiecare zi si e atat de dulce cu mutricica ei mica si vocea de copil ... yami yami.
Si zice ca o sa'mi cumpere o masina mare roz cu volan roz si printese desenate pe scaune cand o sa fie ea mare
Si cand ma vede suparata zice ca imi cumpara ea niste pantofi roz frumosi sa nu mai fiu trista.
Dar e dulce cand le spune pt ca gesticuleaza si are un ton haios si ma mangaie.
Pantofii inca sunt pasiunea ei. Niste pantofi frumosi aduc fericirea.Trebuie sa ma duc sa lamurim problema rochitei rosii....
Pupici.
Alexandra

Mergi la inceput

Alexandra, mai, ce dileme aveti voi ... as vrea io sa ma cicaleasca cineva la cap cu rochitele, da nu, la noi cicalesc eu pe altii .

Adriana, cred ca am speriat-o pe Alexandra cu bb nr 2 .. la cat ne-am plans io si Ven, i s-or fi inmuiat picioarele .

Laura, tot asa faceam si io cu Matei, il culcam la el in camera, adormeam cu el bustean si pe la 1-2 noaptea veneam langa consort ... care era tare frustrat ca nu mai apuca sa faca nimic ... ca la 2 noaptea cine mai are chef sau energie?

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Ha, ha...nu m'am speriat deloc. Eu cu bebelusii sunt de nota 20. Am rabdare si ii ador.
Mai incolo....pe la vreo 14...15 ani sa ma vad. Ca's panicoasa si fricoasa si vad pericol la orice colt....
Dar bb o sa mai avem, dar nu din burtica personala. Mai avem cateva probleme de rezolvat si ne apucam de formalitati.
V'am zis ca sarcina cu duduia rasfatata a fost extrem de stresanta ( am riscat si am avut noroc ) si pe langa asta nici acum n'am slabit. Tot dau jos, tot pun la loc. E un subiect producator de stres. Am 15 kg de dat jos si in ultimele luni am tot adaugat.
Pt surioara mica avem nume, hainute si jucarii pastrate
Carmen ea se schimba cam la 10 min cand e acasa....avem discutii zilnic pe tema asta. Nu'i deloc distractiv.Incarc cateva poze....
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Laura superbe foto superbi copii, sa-ti traiasca si voi sa fiti sanatosi sa va bucurati de ei! Iar Calin un adevarat domn, ce mai, oi trai si io sanatoasa sa-i vad pe ai mei asa mari?? Alex e un scump asa stirb, lasa ca-i da lui Zana Maselutza unul nou si trainic...

Alexandra cum rasucesti tu cutitu' in rana cu pantofiorii roz...Papusa ii trimitem pupici multi, dupa ce ca e o scumpa si o frumoasa, evident ca are si pasiuni tipic feminine. Daca regret ca nu am facut fetita, regret ca nu am cum cine imparti si io pasiunile, e insipid sa vad toata casa plina de masini, pistoale, jocuri cu pirati etc.. Mi te si inchipuiam citind, intr-o masina roz cu volan roz, cool, ce mai...

Ven, rabdare multa iti dorim. Lasa ca vine vara, stati mai mult pe afara si vei uita de perioadele astea.

De somnul de noapte, la noi e o adevarata aventura...I prima faza eu il adorm pe Bogdi(evident dupa ritualul de seara, baitza, masaj, papa). Apoi ma duc la Stefi, il adorm si pana pe la 02-04.00 dorm cu Stefi, la copii in camera. Sotu' doarme cu Bogdi, iar cum spuneam, la ora de tzitzi, nu schimbam. Uneori, spre dimineata Stefi imi semnaleaza disparitia si vine in camera la noi(eu cu Stefi in patul mare, Bogdi in patutu' lui). Cu sotu'...ramane deocamdata un vis frumos reintoarcerea noastra in patul conjugal. Oricum, prima noapte pe care Bogdi o va dormi intreaga, fara pauza de supt, sigur o vom sarbatori cu una pereche de patuturi etajate si mutarea copiilor in aceeasi camera(Doamne ajuta sa fie cat mai repede..) De momente tandre...in caz ca nu adorm langa Stefi( de cele mai multe ori adorm inaintea copilului...), ies din camera dupa ce il adorm si celebram cateva ore de liniste in sufragerie, daca nu...ramane pentru data viitoare si nu ne pierdem speranta ca vor veni vremurile cand vor dormi impreuna, sanatosi sa fim!

De luni merg la aerobic, hotarata ca niciodata...Am vazut o rochie superba la Yokko, si daca nu o imbrac in mai cand sunt nasa de botez la fetita prietenilor nostrii, ma dau cu capul de toti peretii de grasa ce sunt...Sa-mi tineti pumnii!

V pupicesc, sa aveti o duminica frumoasa!

http://www.flickr.com/photos/10678611@N07/?saved=1

Carmen si flacaii Stefan si Bogdan

Mergi la inceput

Am culcat detasamentul, inclusiv pe capitan (sotzul a adormit pe canapea in living ). Cu Alex am tras o portie de povesti ca de obicei, si a trebuit sa-i cant (el ii zice poveste cantata), apoi a adormit. Cu Calin povestesc mai putin seara, stau si cu el, schimbam cateva cuvinte, ne pupam, ne asiguram ca ne iubim, si pe urma ies din camera lui. Mamaaa ce linsite e in casa. Asta dupa ce o zi intreaga a fost scandal.

Carmen si Carmena, multumesc pt aprecieri. Am reusit in sfarsit sa ma uit si eu la pozele voastre mai pe indelete. Scumpi "bebelasi", vorba lui Alex, aveti. Muama, ce adorabili sunt. Si fratiorii arata foarte tandri cu cei mici. Cum stati mai nou cu geloziile? S-aumai obisnuit? Io mi-aduc aminte ce gelos era Calin, si l-a tinut cam asa un an. Acum e ok, stie ca daca ii dau mai multa atentie lui Alex e pt ca nr. 1 e mai mic, si nr.2 imi da fooarte mult de furca, cum zice Calin "your number two offspring is a problem child".

Noapte buna si weekend placut, din ce a mai ramas.

Mergi la inceput