Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (84)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Valeria, fetele astea n-au inteles / sau se prefac ca n-au inteles necazul tau. Eu asa am priceput, ca partida de ski nocturn era doar preludiul, partea mai interesanta trebuia sa urmeze in camera. Dar din cauza de Eva mica cu probleme nocturne, noaptea de vis s-a transformat intr-o noapte de odihna pt. sot si de vegheat copil pt. tine
Imi vine sa rad , dar cand ma gandesc ca, gata, de-acum si noi suntem in aceeasi caruta (cu 2 copii), imi piere zambetul
Oricum, inca o data felicitari pt. modul frumos cum va petreceti timpul in familie!

Laura (Vik) - doamne, ce rochii de cocktail si bal am vazut......pffff....minunate, mai ales ca aveau si pe cine sa stea frumos ! Eu pe tine te admir pt. lipsa de stres, orice ar fi, si faptul ca reusesti sa te detasezi putin, sa iei lucrurile asa cum vin si in consecinta sa fii mereu optimista! Muah, pup fata draga si trimite si la mine niste optimism si pofta de viata!

LauraT
, super fain organizat evenimentul 'ziua lui Calin". De la papa bun facut de tine (wow!) pana la experimentele de chimie, care mi se par o idee 'brilianta'!

Carmen, Marc se face din ce in ce mai frumos Doamne, ce banal suna, dar chiar asa este, si la fel mi se pare si de al meu bebe Oricum, aveti o camera foto de milioane, si stiti si sa o folositi

Carmena, pt. ce eveniment faci shopping de haine?

Noi avem o forma de reflux-gastroesofagian. Adica Mathias. Ca si cum nu era de ajuns ca a avut Markus. La Mathias insa avem toate simptomele, in afara de varsatul in jet, Doamne-ti multam!
Deocamdata am luat-o usor, treptat cu "tratamentele", ca e tare mic cupilu', sper sa treaca asa, cu chestiile astea, sa nu ajungem si cu el la endoscopie si alte tratamente mai complicate.
Dar, din cauza asta (TOT TIMPUL ii vine lapticul inapoi, imediat dupa ce papa, la 1h, la 2h etc. si sufera rau, se vede ca-l arde pe esofag ) copilul nu se poate odihni mai deloc. Toata ziua e agitat si plange, sta treaz pana pe la 17:00 ziua, apoi cade lat si doarme bustean pana pe la 00:00 - 01:00 noaptea! Adica cate 6-7 ore! Apoi se mai trezeste o data (in jur de ora 03:00-04:00) si dimineata pe la 06:00-07:00. Nu stiu cum as face sa-i mut somnul ala lung de 6-7 ore de la 12 noaptea pana dimineata .....in fine, om vedea noi....
Peste 2 zile mergem dupa Markus sa-l aducem acasa. Ma incearca niste sentimente amestecate rau Adica MOOOORRRRRRR de dorul lui, dar pe de alta parte acuma, numai cu bebe mi se pare asa de usor, mi-e GROAZA de cum este iar cu amandoi .....you can call me crazy, dar mnoh, o sa-mi ia ceva vreme sa ma obisnuiesc definitiv cu ideea ca trebuie si pot sa ma descurc si singura (most of the time) cu 2 copii....
Ideea e ca seara, de pe la 21:00-22:00, daca bebe tot doarme bustean, m-am culcat si eu ziele astea, pana la 00:00-01:00, cand se trezeste el. Si pe cuvant de onoare ca ala e pt. mine cel mai odihnitor somn. Daca vine Markus acasa, adio! Ca el numai pe la 11 noaptea, cel mai devreme 10 catadicseste sa mearga la nani....
In fine, we will survive!

V-am pupat! Nu scriu eu des, dar cand o fac ma loveste logoreea.
Ah, ceva pozici noi aici .

Mathias creste vazand cu ochii!
Markus e baiat mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Vai Ven mi-au dat lacrimile cind l-am vazut in pozitiile alea de bebelush...vai ce dulce...Nadja are 10 luni si ceva, mi se pare ca a trecut atita vreme si parca nu am simtit cind. Of mi-e dor de puii mei mititei brotacei! Mathias e un scumpel, nu-mi dau seama cui ii seamana, dar cred ca mai mult cu papi. Apropos de papi, ce burtiq sanatos are dupa sarcina a doua a lui Ven. Credeam ca numai al meu sotz "s-a implinit", vai a facut o burta in fatza! Ia uite si al lui Ciuf a mai pus un kg doua, zice Valeria ca-i prieste mincarea soacrei, numai sotzul Ilenei cred ca tre sa fie slab saracu', ca-l foieste Ilinca pe toate partile:)Danke de complimente, am mai slabit un picut. Mai am de dat 5kg jos. In sarcina ajunsesem la 99kg, acum am 75kg, 24kg s-au dus, in pozele alea am 77-78kg. Vreau neaparat sa slabesc inca 5 cit e mama aici si fac sport cum trebuie si pe urma pina la 65kg in stil mai lejer. Asa ca vara asta cred ca imi trag costum de plaja din 2 bucatiSi asa e, eu-s fata lejera nu ma crizez cu una cu doua la din astea casnice, bebelaci alea alea, le las asa cum sunt, hei nu putem schimba lumea, in schimb am temperament la altele. La petreceri is nr unul, in mijlocul lor, nu conteaza ca-s nemtzi, romani, cred ca si pe marte printre allines as face la fel, la vorbit, la glumit si la iubitO seara bunaVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

quote:
Originally posted by vikinga
numai sotzul Ilenei cred ca tre sa fie slab saracu', ca-l foieste Ilinca pe toate partile:)

Hai ca m-ai binedispus de la prima ora Rad singura de nebuna. A facut si al meu o burtaaaaa, cata burta are!!!! Chiar aseara se vaita ca iar s-a ingrasat. Are peste 100 de kile Nu stiu cate peste, ca nu vrea sa spuna niciodata.

Ven, pupam brotacelul scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

pt Vik! Daca tot ati deschis capitol despre burta sotilor. Amica mea gravida i-a zis lui Alex ca a inghitit un bebe de aia are burta mare. Intr-o seara cand ne intorceam de la gradi, in masina zice Alex dupa o conversatie despre bebele amicei care vine curand: "si tata a inghitit un bebe? suna si intreaba-l". A trebuit sa....sun si sa intrebe. A rams cam pe ganduri cand raspunsul a venti negativ, pt ca nu a prea mai inteles de ce are tata burta, daca bebe nu a inghitit. Mey, Laura, nu arati de kg alea, tre' ca esti si tu inalta (ca si mine ).

Adameasco, tu ne urmaresti din umbra, m-am prins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
Ven, frumusel mai este brotacelul vostru. Are niste falcute de le-ai pupa toata ziua. Imi place verdele ala din patutul lui la nebunie.
Laura, Calin a avut o petrecere de neuitat. Tortul arata nemaipomenit. O sa incerc sa fac si eu ceva asemanator, mai ales ca Luca e fan hockey. Si pentru ca e fan hockey ... am decis sa il ducem la inot . Sa vedem ce s-o prinde de el. Vrem musai sa il ducem acum, ca la vara sa fie capabil sa inoate singurel, fara ajutorul aripiroarelor.
Diseara mergem la sala. Eva e in culmea fericirii acolo. Miercurea trecuta a fost sotul cu amandoi, iar cand a luat-o pe Eva de la sala pentru copii, era uda leoarca pe piept si maini pentru ca se jucase la robinet. E a 3 oara cand ni se intampla asta si ne-am tot plans ca nu ne place sa o luam uda de acolo. Insa parca am vorbit cu peretii, asa ca sotul a vorbit cu managerul. Sa vedem cum va fi asta-seara.
We asta stam pe acasa, ne mai linistim si noi. L-am pus pe sot en garde sa nu imi vina cu tentatii sa mai mergem pe unde i se nazare lui ca eu o sa am de invatat. Sper sa reusesc.
In alta ordine de idei, ma manca degetul si drept urmare clickai pe subiectul cu Silicoane. Offf, Doamne, visez si eu si degeaba. Daca as putea asa peste noapte sa ma trezesc mai dotata as fi tare fericita. Incep sa devin complexata de problema mea. Ajung sa analizez toate femeile, ca sa nu ma simt ca as fi singura de pe gogoloi cu problema asta. Cred ca am nevoie de niste palme peste fata sa ma mai linistesc.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ven, super scump Mathias, ce pasnic doarme el . Dar tu ai curaj sa il lasi sa doarma pe burtica? Aici e un mare no-no, cica ar creste f tare riscul de SIDS.

Despre intorsul lui Markus acasa, stiu sentimentul .. si eu o sa am 2 si o sa fiu singura din aprilie, acuma e tare bine ca e matusa mea aici ... dar in aprilie se intoarce si dupa aia .. o sa fiu si eu singurica. Tanti pe care o ai nu ar fi tentata, daca ii cresti salariul, sa stea permanent la voi? Adica sa doarma ... si eventual sa ii pasezi ei feedingurile de noapte ...

Despre burticile sotilor .. pai nu va plangeti, fetelor, inseamna ca au fost gravizi alaturi de voi, la noi, eu sunt ca o gelatina si pe colegu' cresc muschii ... e mai frustrant asa .. parol! .

Pup fetele, fug la Marc ca doarme ca un iepure, in reprize de 20 de minute .. deh, e ziua ... si acu si-a scapat-o pe suzi

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Da bey LauraT, va urmaresc din umbra Sunt spioanca, na ca m-ai desconspirat. Io ce naiba fac acuma?

Ne-am distrat pe cinste asta sera cu Luk. Construia din lego niscai turnuri si ne explica cum ca acolo e serviciul lu' mami si casa. Io zic: care casa? El raspunde "a lui tatal meu" Io:"si care-i tatal tau?" El, inocent, arata cu degetul spre tati "ala mare de acolo" Asta pentru ca tot vorbeam de burtile consortzilor...

Ciuf, draga mea, cand mai ai timp si de complexe? Hai ca esti de groaza... Io zic sa lasi complexele, pana una alta baga un shopping de push-upuri

Ven, imi pare rau ca si praslea are probleme cu refluxul... Macar stii care-i treaba cu minunea asta si nu te dai cu capul de peretzi pana te lamuresti... Probabil ca si de-aia e asa de agitat si urla. Imi aduc eu aminte ca e bine sa-i inclini nitzel salteaua de la patutz ptr somn, asa-i oare? Baga ceva dictionare sub picioarele patutzului.

Am venit de la birou azi ca o leguma, am bagat un nani de vreo ora si acum nu mai somn... Maine dimineata o sa bomban cu spor prima progenitura care se trezeste, in spetza domnisoara. Care-i sasaita, apropo. Daca o auziti cum zice "asa" si cum face ca sarpele va tavalizti de ras.

Vik, am vazut pozele. Zau mah, aratzi ca o diva, nu alta. Sunt invidioasa

...

Pupa mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Deci am citit dar is incurcatura dupa martini cu maslinuta baut acum in oras, am fost si la film, ala cu Jack Nicholson si Morgan Freedman, mi-a placut, vi-l recomand. Iti da tema de gindit.Al meu sotz a pus vreo 10 kg in sarcina mea, mama si ce baiat finutz l-am luat:))Laura da eu-s mai atletica, asa am constructia, mai muschiuloasa, nu-s chiar f inalta, am 1.74. dar sub 65-66kg arat aiurea rau de tot, schiloada de-a dreptul. Si ia uite ce de-a sotzi implinti pe aici:)) dupa sarcinile noastre! pai io una de mai fac un bebe al meu sotz cred ca exploadeaza, daca se incapatineaza sa tina ritmul:)), ca a pus doar o burta tare in fatza. Alintat barbat cu mincare romaneasca de la soacra, cu ialieneasca de la nevasta, la parterul hotelului e un mic resto care face mincare buna nemtzeasca, eeeeei pai asa tot sa faci burti fara sa nasti:)Numai a lui Carmen e in forma, dar e si cel mai tinerel cred. Dupa 40 de ani si sotzii astia se cam trecNoapte bunaVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Eu, la discutia despre soti cu burta, nu ma bag
Ileana bine ai veniiit.. ce bine ca mai dai poze cu fumosul Luca, bre.. da si Ilinca are niste okisori, s-o mananci nu alta

Vik, de aia as face si eu gym, ca sa mai mentin corpul, carmen zicea ceva de gelatine?, ma inscriu la rubrica ei

Elena, pai acuma stiu de ce nu mai dai pe aici.... ca ti-ai gasit grupul de romance pe acolo si stati la chefuri... hihi, te-am vazut la pozele lui sanziana, erai portocalie rau.. Pai bine mai, ne tradezi?

Ven, bine ca dadusi de capat plansetelor.. imi pare rau ca nu poti sa degusti clipele de bebelus proaspat la maxim.. off... rabdare multa si sa se faca bine mai repede... e delicios hamsterasull tau, are niste falcute provocatoare... crantz, crantz

Ciuf, lasa mai, poate iti face cadou sotul de ziua ta neste , mie nu mi se pare o idee ciudata, fiecare cu.. pasarica lui.. Numai sa ai recuperare usoara, parca stiu ca e dureros dupa ce te trezesti din anestezie.. Ma rog, vorbesc din auzite..

Ma bazaie Cornelia, nu stiu ce are.. adio gym, adio forum, ma duc sa ma

Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Laura(vikinga), arati minunat!
Tu esti ca mine, eu la 1,72cm nu pot sa fiu mai slaba de 65kg ca arat slaba rau. la 70kg arat perfect. acum am 72/73kg ...2/3kg extra sunt acolo pe burta...cu putine exerciti se duc si astea.
p.s SUPER VIDEO CU BELLY DANCE! tu mai mergi la belly dance?

Adriana, habar nu am de pozele care le-a pus sanziana...stiu ca am fost zilele trecute la ziua lui david al ei si am avut pe mine ceva portocaliu dar mais tiu ca a trebuit sa trag de alvaro 1 ora sa il bag in masina si alta ora sa il imbrac pe david al meu ...au copii astia o energie Vreau sa vad poze cu tine si copii please!!!!!!!!

Ven , Mathias un frumos si mare dolofan!!!!! ce ii dai sa manace ca david al meu taaare slabanog! are niste picioruse fragile...
Pupam baietul scump si sanatate multa la problema refluxului.

Ileana, tare frumoasa Ilinca! de ce nu bagi si tu un video sa aud si eu serpoaica mica si sasaita...

ciuf, ce silicoane mai!!! eu NU imi doresc sa am sani mari , imi doresc sa am niste sani mici si rotunzi ...

Laura Takacs, unde ai tu pozel!vreau si eu sa vad, PLEASE.

edit:noi suntem bine, David creste si seamana cu mine(asa zic eu)..Alvaro maaaare nazdravan. bag poze cand am timp.pup gasca.

Mergi la inceput