Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (84)
Raspunsuri - Pagina 14

vikinga spune:
Ah Elena i missed you babyNu mai merg la belly ca s-a destramat grupul tinerelor si acum tre sa facem un anumit nr de fete noi sa o luam de la zero cu noi coreografii. Ca profa ne vrea impreuna nu cu grupele altele amestecate. In fine, dupa ce pleaca mama nici nu stiu cum ma voi descurca cu timpul. Si acum o dedicatie speciala pt tine(dupa ce se termina melodia e si mai intersant sa te uiti):http://www.youtube.com/watch?v=oyesYrQM_J4Tipa se vede ca e siliconata, dar se vede absolut super! E o marime care i se potriveste, nu e prea mult. Valeria, mie ideea de silicoane ma seduce insa operatia ma infriocoseaza. Oricum pe moment nu am nevoie, dar daca mai slabesc sigur se mai duce din decolteu si atunci o sa fie pretabila o ridicare a sinilor prin implant. Dar cred ca ramin la sutiene bune si atit:)) Adraiana mai trimite si mie pozele tale, pls:)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Elenalove27 spune:
Laura, thanks!...super misto marimea silicoanelor la dansatoare
...as vrea asa dar ceva putin mai micute
Ahh melodiile alea libaneze...mi-am adus aminte de vremurile alea de single women ahh ce vremuri bune
TREZIREA ELENUTZA~~~
....merg la schimbat pempershi de kk!
revin cu poze

Laura Takacs spune:
Salutare gasca! Va scriu in fuga, ca tre sa ma duc sa ma " cicesc" inainte de petrecere. Deja s-a dus trei sfert din zi si n-am facut nika. De dimineata pana la 12 am fost la scoala de germana al lui Calin- el in clasa, io cu Alex la ajutat cu snack-urile. Apoi i-am dus pe baieti la tuns, le-am dat de mancare si stau si eu putin sa-mi trag sufletul, pe bune.
Mey lasati silicoanele ca ne sta bine si asa. Io numai ma gandesc la o manichiura si pedichiura ca de ajuns nu am mai ajuns de mult, nici macar sa mi le fac singura. Pt mine nu e timp.
Weekend placut, mai povestim luni.
Elena ai poze.

Elenalove27 spune:
Laura T, mersic de poze! esti o bucatareasa mare ...ai facut si tortul!!!! wow misto petrecerea cu experimente! copiii arata super impresionati in poze! ai facut petrecerea acasa?
Am bagat poze pentru cine vrea sa vada.
http://community.webshots.com/user/elenush29

vikinga spune:
Vai ce poze frumoase Elena si Ileana!Ilinca e o papusa mai! Cu burticutzul peste pampers, si Nadja mea la fel, e o grasunica:) Ce fetita frumoasa ai! Dar de ce e parul asa de scurt? Ai tuns-o f scurt de curind? Elena bravo pt silueta!! Arati super bine, nu-ti mai trebuie sa slabesti mai mult, doar cine stie un kg doua de rezerva asa:) Iti sta bine asa si ce ma bucur ca ai prietene si te distrezi si tu! In Columbia pleci pina la urma?Laura petrecere frumoasa, in Manhatan n-are cum sa nu fie bine! Distractie placuta! Abia astept sa vii la o birfa miine sa ne zici impresiile dupa, poze neaparat:) Pt mine Manhatan suna asa wooow, nu am fost niciodata in America si m-am tot saturat sa o vad din poze si filme, o amica de a mea abia ce s-a intors dintr-un tur in USA, a fost in citeva orase mari, e a doua oara si m-a zapacit cu povestiri. Vreau si ioooo
! M-a dat gata cu ce putin a cheltuit! Daca iei din timp poti sa zbori cu air berlin/TUI la un pret extrem de bun, viata e mai ieftina, pai ce masini au inchiriat, aici tre sa fii milionar sa-ti permiti asa o extravaganta.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

adriana spune:
Dupa o noapte zbuciumata, am zis sa scriu si io..
Ileana, m-am culcat la 10, la ora 1 ma scoala Olga care tuseste din toti rarunchii, am stat cu ea pana la 3, cand a adormit.. La ora 4.15 se scoala Cornelia, care n-are somn.. si ea tot 2 ore. S-a culcat pe la ora 6.. De la 6-8 am dormit si eu.. ca un prunc.. Asta fu somnul meu..
Am trimis poze: http://copiii.shutterfly.com/action/
Parola e pe mail...
Elena, sunt tare scumpi copiii.. David e un haios, e diferit de Alvaro, pare mai romanas decat fra-su, care e latino (cred ca tati 100%)..
Mai, dar tu ai slabit uniform cu pastile? Sau ai mai facut si nitica gimnastica?
Vik, mie singurul belly dance care mi-a placut, a fost ala din Clona, atunci cand ma mai uitam si io la TV.. Acuma pauza.. Ce sa zic, mie-mi pare usor, hihi.. dar poate aberez...
Ma duc sa incerc sa dorm si eu, nu ma las, poate-mi iese o noapte intreaga, ptiu, ptiu..
Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

adameasca spune:
'neatza! si-o la doamne!
Adriana, somn usor mama, vise placute! La mine nu e niciodata chiar asa de rau, recunosc. Nu ma mai vait de-acuma, ca mi-e rushine de tine. Am vazut pozele, sunt minunati copiii, ce bine seamana intre ei Ptiu, sa nu-i deochi.
Vik, am tuns-o pe Ilinca nr. 1 acum ceva vreme, acum chiar i-a crescut parul Desi mi-a parut rau c-am tuns-o, trebuia, pentru ca avea parul ala de bebelush foarte tocit si se incalcea.
Elena, si-ai tai sunt absolut grozavi, ce mari s-au facut!!! Mai ieri ma minunam cu sotzu ca-s mari copiii nostri, ca au crescut, etc. Si el ma intreaba: "si noi imbatranim, asa-i?" Io i-am zis ca nu imbatranim, crestem o data cu ei...
Tu, doamna, arati foarte bine, felicitari!!!
Noi am fost sambata la piscina. Cu tot cu Luk, ca pe Ilinca am lasat-o cu tati, el oricum nu stie sa inoate . Luk a fost cel m,ai fericit copil, nu l-am putut scoate din apa vreo doua ore, e tare curajos. A lasat chiar si colacul si s-a tinut de margine fara el, ma minunez de unde atata indrazneala pe capul lui... Deh, seamana cu ma-sa
Si cand am iesit noi fericit si obositi de la piscina, iaca surpriza: ningea afara ca-n povesti
Va doresc o saptmana minunata!!!!

Laura Takacs spune:
'neata gagici! Nu-s in stare de nika in dimienata asta, zici ca-s varza. Cam greu la anii mei cu petrecerile astea care tin pana dimineata. Adeka a fost super, restaurantul/club/etc a fost de fapt in Brooklyn, ma informase gresit sotzul cu Manhattan. Nu are importanta ca pt ca ne-am distrat de minune. Fooarte frumos. Gagici din NY vi-l recomand, numai trebuie pusculitza plina ca-i cam scumputz. www.rasputinny.com check it out! In sfarsit am vazut si io lume mai bine imbracata, adica asa ca prin Europa, muzica europeana, si mancare garla, numai loc in stomac sa ai. A fost foarte entertaining, atat privind lumea- ca unii erau ca de la circ, dar asta-i alta poveste, cat si showul si muzica. Am dansat, am mancat- ieri am stat pe mancare mai light, si ne-am simitit foarte bine. Am ajuns acasa la 4 dimineata, iar la 10 eram dupa copii. Si ei au avut good time in felul lor.
Vazut pozele, multumesc! Adriana ce mari sunt copiii! Dragalasi foc, cred ca ai your hands full cu toti trei. Elena, te-i facut dama sexy mey, ai slabit si arati ca pe "vremuri". Felicitari! Draguti baietii, cred ca se tin ocupati unul pe altul. Ileana, vazut un burtiq mic, nu de al tau zic, ci de al Ilincai. Luca tot mutrisoara smechera are, se imbunatateste cu varsta.
Acum incerc sa ma trezesc. Ca sa vedeti ce dimienata am, povesteam cu una de aici ca-i citesc cupilului carti de povesti, si nu mai stiam cum ii zice la Cenusareasa in engleza. Neuronii mi-au facut sinapsa cu intarziere. Cred ca asa pe dupa masa sa ies din amorteala.

adameasca spune:
'neatza! la dragelor!
LauraT, ma bucur ca v-ati simtit bine, astept cu interes pozele
Sa va povestesc de Luk... E de vreo 4 luni intr-o perioada de dragoste mare pentru dinozauri. Avem dinozauri de jucarie, citim carti cu dinozauri, noi suntem o familie de dinozauri, avem boxeri cu dinozauri, am mers la muzeu sa vedem expozitia cu dinozauri, mancam biscuiti si crochete de peste sub forma de dinozauri, etc, etc. (stiti si voi presupun cum e cu fixatiile pentru anumite lucruri sau personaje, la varsta asta...) Ieri i-a gasit tati un desen animat cu dinozauri, ceva de la Disney cred. S-a uitat baiatul meu cu gura cascata, traia intens actiunea, se vaita cum ca ala mare si rau ii supara pe aia mici, se vaita ca s-au pierdut puii de parintii lor, noi il tot incurajam ca sigur se termina bine desenul Si la sfarsit (noi trebaluiam care pe unde puteam prin casa) il auzim pe Luk plangand sfasietor, am dat fuga, nu reuseam sa intelegem motivul pentru care lacrimile tasneau si se rostogoleau cu repeziciune pe fatza lui... Printre suspine a reusit sa ne spuna: "plang pentru ca puii s-au intalnit cu parintii lor". Deci am un copil sensibil care a plans pentru prima data in viatza lui de fericire

vikinga spune:
Lol Ileana m-ai facut sa rid:)) Dulce rau Luca!Aldo e fixat pe Nemo! De asta refuza categoric pestele! Si imi face si mie observatii cind maninc, da' asa niste chestii imi zice de ma simt fiara nu alta Dimineata tre sa-l pup in bot pe nemo, tre sa-i spun noapte buna si daca fac chestia asta in fuga zice ca nemo saracu nu are mama, tata si ca eu tre sa fiu mama lui si Nemo e suparat pe mine rau daca nu-l pupacesc cum trebuie:))Laura ma bucur ca v-ati simtit bine la party!Adriana tare frumoase pozele cu puii tai, felicitari! Ai o familie reusita!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo