Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Heeelp, cine are Kidcard la Medicover? Cat costa?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Sim, am terminat detectivii de vreo 2 zile si ma plictisesc. Ma rog, mai bine as pune mana sa invat si eu ceva. Ultimul mi s-a parut simplut, dar mi-a placut cel mai mult, puzzle-urile alea pentru usi incuiate le-am adorat. II placeau si Alexandrei.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Heeelp, cine are Kidcard la Medicover? Cat costa?

Rox ,

Poze

280 RON/luna

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Roxule, vrei sa mai caut vreun joc?

Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Roxana, multa sanatate pentru Alexandra si Andrei.

Tomasa, ce scump e Tudor!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

roxana - multa sanatate puilor.
tomasa - ce de cadouri a primit tudor, inseamna ca a fost un baiat cuminte, nu?
eu sunt fericita ca de 3 zile am gasit metoda cum s-o fac pe eliza sa faca kk singurica. mananc o para/zi.
pupici tuturor.
sa aveti o zi buna.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Rox, Mandarinutza, Gabitz,
Rox, imi pare atat de rau ca ii ai raciti! Din pacate asta este, nu prea avem ce face, cel putin noi astea cu copii mai mari trebuie sa ne obisnuim cu gandul ca astia mici vor fi raciti mai de mici decat fratii lor. Asta apropo de discutia noastra de la telefon cand spuneam amandoua ca n-am stiut ce inseamna raceala la copil sub 1 an.
Tu pe bb curata-l cat mai des cu ser, eu sunt sigura ca va face o forma usoara, asa fac ei de obicei. Cand incepuse atunci Maria sa muceasca, la raceala lui Tudor, am rezolvat-o numai cu ser si cateva picaturi de vitamina C.
Sanatate multa, sper sa scapati repede!
Gabitz, ma bucur mult ca ai rezolvat cu constipatia. Eu nici n-am mai vazut pere, dar e adevarat ca nici n-am prea iesit la cumparaturi.
Si da, pot spune ca am baiat cuminte , insa cadourile nu erau numai pt. el, a facut pe intermediarul si pt. surioara, dar nu s-a plans . Emotia intalnirii cu Mosul a fost cea mai importanta, iar bucuria cadourilor imensa, chiar daca nu ii erau toate destinate.
Cecilia, bineinteles ca a venit Mosul si la Maria, numai ca nu in persoana. E prea mica anul asta si oricum nu intelegea nimic din aparitia lui, nu avea nici un sens sa o expun la viroze si microbi. Noi nu suntem pt. expunerea fara sens a sugarului mic, nu aduce nimic bun, mai ales ca la varsta asta chiar nu au nevoie de socializare, ei se simt bine in mediul lor, eu cred ca au nevoie doar de un program si de cat mai multa rutina. Chiar imi amintesc ca v-am povestit ca voi pune de data asta poze doar cu fratiorul si ca sper sa mi le acceptati chiar daca piciulica nu apare in ele. Cadouri fireste ca a primit si ea, le-a desfacut si s-a bucurat insa tot el . Ii tot explica ca astea sunt pt. ea si nu intelegea de ce ramane impasibila si nu se bucura, hi, hi, hi.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Edit: Rox, lasa ca si daca te intorci la servici in martie, tot te prind eu acasa macar o luna si sigur ne vizitam, promit! De-abia astept!

Mergi la inceput

Fetelor, va multumesc mult, si eu ma rog sa scapam mai repede de raceli. Ma gandesc cu groaza ca nu e inca primavara, iar primavara Alex face niste raceli tare urate. Dar vorba Tomasei, la BB 2 nu mai scapam fara raceli pana la un an.

Sim, esti o dulce, daca ai timp si chef sa imi mai dai jocuri tare mi-ar prinde bine, dar in acelasi gen, nu imi plac cu cafteli sau cine stie ce chestii de indemanare.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Rox, caut azi sa vad ce joc gasesc. Alea cu cafteli nu imi plac nici mie.
Andreea, ti-am trimis reteta de lasagna pe mail. Chiar azi pregatesc una.

Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Roxana, tare rau imi pare de puii tai ca sunt raciti.........ufffffffff.
Alexia cand a avut muci (nu tusea decat cand se inneca cu ei) a luat Sinupret este naturist.......stii de el sigur, i-am pus in nas Humex spray care atunci cand pulverizezi ajunge fffff departe si am aspirat-o. Mi-a dat dr. sa am in casa Eurespal de tuse si Zinnat in caz de mare urgenta. Doamne ajuta cele 2 sunt neatinse si sper sa le arunci expirate.
Dr. mea este impotriva antibioticelor de tip Ospamox, Augumentin in raceli pentru ca spune ea sunt prea slabe sa ajute daca este intr-adevar ceva grav si le dam degeaba, iar daca este raceala usoara nu este nevoie de ele. Ai inteles ce vreau sa spun.
Multa sanatate si sigur va fii bine.

Mergi la inceput