Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by Andries

Urmy mucegaiul de la tine de sub geam ar putea sa ii dea o rinita alergica bebelusului, care nu are a face cu virozele.

Eu din pacate cred ca am ambii copii alergici. Mirciulix avea si el muci si il aspiram zilnic. De Craciun am fost la Busteni, ei bine, acolo, intr-o casa mai putin incalzita decat la mine, 4 zile n-a avut nici un muc. Nu se infunda. Cum am ajuns cu el in Bucuresti, acasa, au reaparut mucii, haraie asa... mai jos, exact cum spui tu. Mi-a venit sa urlu de draci, pentru ca stiu ce-am tras cu Victor, cum nu ieseam si nu ies nicaieri fara Claritine in geanta.

NU DA CU SPRAY pana nu te asiguri ca ai unde sa duci bebele cat timp se curata acolo peretele. Daca e o combinata cu alergie, sparyul ala ii face mai mult rau. Eu in casa nu folosesc aproape nici un fel de chimicale la curatenie, rar..cate-un pic de Mr. Proper, in rest apa, apa si iar apa.

Sanatate multa tie si familiei, odihniti-va cat de mult, aspira-l pe cel mic, ser in nas, aeriseste bine si sa speram ca-i trece.

Andries

Multumesc pt sfat. Dar la Tudor CLAR este raceala. Este o tuse magareasca si atat. Nu are mucisori, desi, asa cum ai zis si tu, ii pun zilnic in nasuc putin ser fiziologic si cand stranuta, arunca eventualele secretii la marginea nasului. Si in sufragerie am mucegaiul de mai mult timp, in dormitor a aparut de cateva zile, dupa ce a racit el. Noi am fost in vizita si erau gazdele bolnave, de acolo ni se trage noua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by mihailescu teodora

Heyyyyyyyy,
noul an bate la usa:knock,knock!!!!Lasati toate grijile si problemele lui 2007 si pasiti in 2008 pline de sperantza si optimiste!Sa fim sanatosi cu totii si sa ne bucuram de comorile noastre la care anul trecut,eu,personal nici nu visam!A fost cea mai apriga dorintza pe care mi-am pus-o anul trecut de revelion:si Doamne Doamne mi-a ascultat ruga si mi-a indeplinit-o:am o minune de baietel!

Ati fost toate niste dragutze cand m-ati consolat!Sa nu credeti ca mi-am luat si-un sotz truli,nici nu-mi pot imagina cum un tip ca el,are asa o mama si-asa o sora!E din cu totul alt aluat,si e extrem de devotat mie si bebelushului,de-aia probabil,cotzoharlele fac atac de cord si nu stiu cum sa fie mai rele.
Credeti-ma,dar mai tare decit le-a durut IGNORANTZA SI INDIFERENTA MEA,NU PUTEAM SA LE RANESC MAI TAREPlease,believe me...hahaha

Cit despre faza cu mireasa si pozele catre viitorul(da Doame,ca asta-i lipseste sa se linisteasca),ar fi beton faza...ar muri soacra mea de inima albastra sa-i ramana comoara nemaritata!Ho-ho-ho!

La multi ani 2008!

Nana,sanatate multa-multa lui Andrei!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

eu i-am aratat poza cu pricina sotului si am zis : care e mireasa? si mi-a aratat catre cumnata ta, justificand ca tu semeni cu sotul si sunteti frate si sora.

Apropo de diversificare: ma uitam pe prospectele de la medicamentele lui Tudor si aveam asa: miere, zmeura, capsuni. Pai daca se spune ca acestea sunt alergice, de ce le folosesc. La capsuni si zmeura si eu fac alergie si sunt ditamai fumeia.

Tudor se plictiseste si eu am chef de internet. Voi ce faceti in astfel de cazuri? Ca nu am nici prea multe jucarii la mine, suntem inca la socrii. Cum procedati cand copilul vrea sa stea cu voi si voi vreti sa faceti altceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

nu pot sa dorm,

abia acum am vazut ca mai sunt fete care au probleme asemanatoare mie.

Urmy nu l-am prea lasat singur.Mai bine imi las eu treaba si ii acord atentia de care are nevoie lui.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Urmy e cam micut ca sa-i explici ca vrei sa faci altceva. Si daca nu plange de unde stii ca se plictiseste?Pe mine nu ma lasa micuta sa dorm, abia la ora asta a adormit, ma grabesc sa ma bag in pat si eu.Noapte buna si somnic usor!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Dragele mele,

La multi ani 2008!
Sa aveti un an nou asa cum vi-l doriti.Multa fericire,sanatate si clipe de neuitat alaturi de familia voastra.

Poze
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata!

Noi ne-am trezit devreme, s-a trezit Antonia pe la 8 si acum se converseaza cu caruselul, si mami mai citeste pe net. Asa ca am avut timp sa citesc din urma.

In primul rand vreau sa ii transmit Nanei multa sanatate pentru ebbe Andrei, imi pare tare rau ca au reaparut problemele si ati plecat mai devreme din tara.

Am vazut poze frumoase cu Ana Martina de Have(o dullceata frumoasa foc si seamana cu mamica ei care e tare frumoasa), Cristian de Cecilia, Vladutz si Miruna tare scumpi de Ana si Maria cea cocheta in rchita mov de mami LUY.

Urmy, cand Antonia cere atentie si am altceva de facut, o pun in soica si o tin langa mine, in bucatarie cand gatesc, spal vase, ii place sa vada tot ce fac, ii arata legumele, ii mai dau cate o jucarie.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Sanatate multa multa bolnaviorilor! Si multe ganduri bune din partea noastra!

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Am pus si eu in sfarsit pozele promise de la www.flickr.com/photos/12251753@N08/?saved=1" target="_blank">Craciun. Sper sa va placa. Am pus si poza cu Presepele nostru, dar este micut pe langa al lui Roxali.
In rest, noi ne laudam cu niste sarbatori linistite. Am petrecut numai in familie si cu prietenii foarte aproapiati, exact pe gustul meu, pt. ca nu aveam chef de nimeni altcineva. Am fost foarte fericita alaturi de copilasii mei iubiti, pe care imi creste inima cand ii vad si chiar vorbeam cu sotul ca au fost primele sarbatori in "formatie completa". Slava Domnului am fost sanatosi si cu pace in suflete si asta este important. Sper doar sa ne tina starea de sanatate macar inca o saptamana pe toti, fiindca urmeaza ziua lui Tudor si inca doua zile de nastere ale unor bradutzi scumpi, prieteni buni si nu am vrea sa ratam atata distractie .
Pt. noi de acum va urma o perioada f obositoare pt. ca imediat ce se mai imbunatateste vremea incercam sa ne mutam, asa ca aveam mare nevoie de o perioada mai tihnita.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutare, nu e o zi buna, copiii mei sunt cobza amandoi, eu rupta de somn, m-am trezit la 3 ore sa ii curat nasul lui Andrei care abia a dormit saracul. Am sunat doctorita, ma duc maine in urgenta cu el, insa vaccin canci deocamdata. Mucii sunt garla, nu ii pot scoate cu nici o metoda. La apa marina parca a reactionat si a scuipat singur mucii. Nu mai tuseste insa dr zice ca e periculos, sa nu dea in bronsiolita. Vibrocil da tahicardie la bebelusi, asa ca nu am voie, in mod exceptional o picatura la culcarea de noapte. Nu stiu ce sa mai zic, Alex e si mai rau, sunt tuflita rau de tot. La asta s-a adaugat faptul ca mi-am pierdut buletinul, nu il gaseam de cand am depus dosarele de alocatii, am crezut ca e ratacit pe undeva, insa nu e nicaieri.

Tomasa, sa stii ca pozele cu Tudor mi-au mai luminat ziua, pare asa vioi si energic. Presepele e mic, dar frumos. Eu abia astept sa va mutati sa stam mai aproape desi cred ca voi incepe serviciul prin martie si nu stiu cat timp mai am.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana imi pare rau ca aveti probleme de sanatate, sper sa nu fie nimic grav, oricum sanatate multa.

Tomasa am vazut poze cu Tudor, superbe, dar nu am vazut-o pe Maria, la ea nu a venit mosul????????

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze de revelion
http://good-times.webshots.com/album/561966588wHHbHq

Mergi la inceput