Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
betty78 spune:
Ne-am adunat si noi de pe drumuri. De revelion am fost la parintii mei. Bebe "a petrecut" si el cu noi; nu a vrut sa se culce pana la ora 1, am fost nevoita sa ii dau completare lapte praf, pe care cu greu l-a terminat 90 ml, iar in cele din urma a adormit, iar apoi a dormit pana la 4 si apoi supt din ora in ora....cred ca eras stresat ca nu eram la noi acasa...
Ne-am intors ieri acasa seara, eu terminata, bebe nervos si chitait si iar ne-am chinuit sa il adormim ....
Vad ca sunt si papanasi bolnaviori, va doresc multa sanatate.
Betty78de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
betty78 spune:
Maine mergem si noi la controlul de 4 luni, de fapt 4 luni si ceva, facem vaccinul si vedem cat de slabutzi suntem:)
Rox incearca sa nu te stresezi, asta este meseria de mama si bune si rele. Dar are voie Alex sa ii faci antigripal?
Tot respectul meu ptr mamicile care mai au si timp de gatit. Eu trebuie sa recunosc ca nu am facut absolut nimic, nici macar un ceai , am primit totul de la mama asa ca mai am de mancare o saptamana si nici macar nu am facut curatenie ca a venit femeia.
Betty78de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
slippers76 spune:
Rox, imi pare tare rau ca e chiar raceala la Andrei. Sper sa treceti cu bine peste hopul asta. E tare greu, mai ales daca sunt ambii copii bolnavi. La noi e mai bine. Azi dimineata nu s-a mai trezit infundat, dar nici caldura n-am mai lasat-o ca la nebuni.
Multumim de aprecieri fetelor care ne-au "vizionat". Suntem tare mandri de puii nostri.
Eu o sa intru mai rarutz zilele astea, ca am huzurit destul si ma asteapta tone de dosare de rezolvat pentru birou. Deja m-am ingropat in ele de dimineata, si avansez destul de lent. Si azi e ultima zi in care mai e si sotul acasa. De maine nu stiu ce o sa fac...
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Gema, am in casa tot ce ai enumerat, nu stiu ce merge la sugari insa. Sinupret cred ca da. In orice caz nu sunt de acord cu parerea despre Zinnat, daca ii dai zinnat crede-ma ca devine rezistent la orice alt antibiotic. Nu sunt de acord nici cu Ospamox, este frectie nu altceva, dar Augmentinul zic eu ca merge pe ceva. La Alex am dat Zinnat pentru streptococul betahemolitic, in faza nasoala rau, dupa 3 zile de febra 40. Una peste alta nu cred ca e cazul de antibiotic la Andrei, la Alex nici atat. Care e doza de Eurespal pentru bebelusi? (parca am mai intrebat dar am uitat)
Betty, stiu cum e, eu sunt obisnuita deja cu boli, numai ca la Andrei ma sperii rau ca il vad asa mic si neputincios. Nu de vaccinul Alexandrei era vorba, ei i l-am facut deja, si da, este voie sa il faci peste varsta de 1 an. Pana la 2 ani insa se face in 2 doze la interval de o luna. Dupa 2 ani ca la adulti. Era vorba de vaccinul de 4 luni al lui Andrei, acum regret ca nu l-am programat si eu pe 28 ca fetele celelalte.
Oricum,baiatul este mai bine, absolut uimitor. Am scos f putin cu batista bebelusului, insa prin metoda Sabinei a inceput sa arunce singur mucii mai ales la apa marina. Chiar si dupa motaiala lui de pranz nu mai era chiar asa infundat ca asta noapte cand ma speriasem ca nu putea respira mai deloc si horcaia. Probabil ziua se mai amelioreaza boala si seara o luam de la capat.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Ana, as fi vrut sa fie doar caldura dar nu este. Suntem caraghiosi, stranutam toti 3 continuu, cand nu stranuta unul stranuta celalalt. Andrei are mucisori curati, albi, Alex e coapta. Eu si mai coapta ca ea, numai ca eu sunt infundata ca de obicei, stii problema mea cu deviatia si mucoasa iritabila.
Apropos de nas infundat, am observat ca merge mai bine serul incalzit, il pun 5 sec in microunde. Si la Andrei si la Alex vad ca e mai eficient asa. La Andrei a mers de minune Sterimar, la Alex e ca si cum nu ar fi.
Rox ,
Poze
slippers76 spune:
Rox, deci si tu esti infundata! Nasol, ce sa zic... De ser incalzit stiam si eu. Mie mi-a zis sa incalzesc fiola in apa calda. De microunde nu stiam. Sanatate! Sa va faceti repede bine. Las' ca faceti si vaccinul. Noi pe primul l-am decalat doua saptamani din cauza rinitei si n-a fost catastrofa. Noi il facem vineri, sper sa nu se intample nimic pana atunci.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxali/Roxali.jpg)
Roxali spune:
Rox nu-ti face probleme ptr puiutul cel "mic" ca a papat de la tine o gramada de anticorpi sant convinsa ca scapa repede.Si baiatul prietenei mele e racit , chiar ia dat tachipirina(contine paracetamol),dar vaccinul i la facut.
Sanatate puiutilor!
Tomasa frumos presepe...e antic si valoreaza mai mult.Ce dea tablouri ai , sant autentice??
Baietelul are o mutrita asa simpatica
Slippers ce pulpite si falcute tot sa le maninci
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by slippers76
Rox, deci si tu esti infundata! Nasol, ce sa zic... De ser incalzit stiam si eu. Mie mi-a zis sa incalzesc fiola in apa calda. De microunde nu stiam. Sanatate! Sa va faceti repede bine. Las' ca faceti si vaccinul. Noi pe primul l-am decalat doua saptamani din cauza rinitei si n-a fost catastrofa. Noi il facem vineri, sper sa nu se intample nimic pana atunci.
Ana, mami deMiruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Da, eu am inceput putin inaintea lui Andrei si din cand imi cand imi curge nasul, dar puroi nu gluma. Chiar voiam sa ma duc la ORL sa ma mai aspire aia.
Stiu ca nu e o catastrofa amanarea vaccinului, sper sa ii treaca totusi mucii intr-o saptamana. Nu sunt foarte optimista, Alex e asa de 2 saptamani si pare mai rau.
Rox ,
Poze
ligeea spune:
La multi ani , multa sanatate si numai impliniri in noul an
Noi cu mutatul am ramas in urma mult cu cititul , am incercat sa tin pasul cu voi dar n-am reusit
Am inceput sa ma obisnuiesc cu noua locuinta dar inca mi-e greu cu ... excedentul de spatiu
In plus am avut si o mare belea-bunica mea si-a rupt piciorul in curte de sus de la femur , am operat-o in 30 dec la Floreasca are 83 de ani . mergem in fiecare zi la spital , mi-e groaza de microbi ma spal de fiecare data cand ma intorc si-mi schimb hainele
mama e de compatimit -nu stiu daca va mai merge singura eu sper ca da, dar e dificil de mobilizat
O data cu mutatul am avut probleme si cu femeia care imi facea curat- vrea 75 de lei pe zi ca e multa munca- e adevarat ca e casa mare dar eu intentionam sa o chem de 2 ori pe sapt nu o data la 10 zile ca pana acum . Nu stiu ce sa zic , Roxana tu ai menajera si parca si tu Andries cat platiti ?
Problema nu e neaparat de bani , dar mi se pare aiurea ca doar un om nu munceste mai mult daca e casa mare sau mica , tot atat poate sa faca .
Si mai am un pitic - o sa trebuiasca sa iau bona -nu ca sa stea numai ea cu bebe dar aici soacra-mea nu mai poate veni usor , ea sta in Berceni iar au langa Casa Scanteii asa ca ...
N-am habar de bone , ce trebuie sa le ceri , cum trebuie sa se comporte eu sunt mai haotica de felul meu il simt pe cel mic si in functie de asta ,,reglez situatia , n-am eguli fixe de masa , etc . Cred insa ca la o bona trebuie sa-i impui niste limite dar n-am habar de ele va rog sa ma ajutati cu sfaturi
De revelion am stat acasa , au venit cativa prieteni , am fost la spital la 10 si apoi am stat la ,,taclale pana la 5 . Piticul s-a pregatit de Revelion - si-a dorit sa nu doarma toata nopatea si se se uite la Tom si Jerry cat vrea el si asa a fost . S- a speriat de la artificii-la Taverna Sarbului a fost super show daca n-aveam musafiri mergeam si noi , iar bebeul a dormit dar de la 12 incolo ca avut colici de la salata de boef halita de mine de mine .
Noi plecam in Germania peste cateva zile - cu ceva treaba si trebuie sa-l iau si pe bebeu , ni-e cam frica de drum ca e lung si-l facem cu masina dar nu cred ca pot sa tin lactatia atata timp si nu vreau sa-l las fara laptic
Va pup si va doresc inca o data La multi ani si multa sanatate tuturor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Vivela/Vivela.jpg)
Vivela spune:
Fetelor, scuze ca ma bag in clubul vostru. Poate ca ati fost prinse cu sarbatorile, dar v-as ruga sa observati ca au aparut printre noi "clopotei si globulete" (de noiembrie-decembrie). Predati-le stafeta frumos, sa se simta bine aici .
Scuze daca a fost inoportuna interventia mea (sau poate ati facut-o si eu n-am vazut ), dar cand a fost cazul sa trecem si noi in clubul scutecelor, am primit de la inaintasele noastre stafeta. A fost foarte emotionant
.
In al doilea rand, LA MULTI ANI si numai bucurii in noul an si sanatate multa puiutilor vostri.
O mamica de strumf de iulie-august 2007.
Gabi, mami de bubulush Davidush (02.09.07)