* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (105) *

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Zuzici dragi, fie ca Noul An sa va aduca numai fericire si bucurii! Sa fiti iubite, sa aveti bebelusi sanatosi si sa vi se implineasca toate visurile pe care le aveti! La multi ani!!! Va pup mult si va iubesc pe toate!

Tina 33+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 7 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

gata, ultima postare pe anul asta! :-)

cynthia, felicitari, sa fii sanatoasa si bebe octavian sa se faca mare si frumos. refacere rapida, mamicule!

ange, bine-ai revenit acasa si pe forum! cred ca esti bizi sa il introduci pe bebe viktor in noul mediu dar astept cu neradbdare vesti si povesti!

dragelor, va urez tuturor petrecere frumoasa, oriunde si cu oricine ati ales sa fiti in noaptea aceasta. LA MULTI ANI si sa aveti parte de un 2008 care sa umbreasca, prin stralucirea lui, toti anii trecuti!

va pup pe toate!

irina 38 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Ange , bine ati venit acasa tu si bebe Viktor!!! E asa de scump!!! De-abia astept povestea nasterii!

Felicitari si tie Cynthia pentru clopotzelul tau si refacere rapida! A vrut bebicul tau sa se nasca in 2007, nu in 2008!

Bb2 e tot baietel!
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 7 saptamani !!!

Mergi la inceput

Fetelor, hai ca ma apuc sa deschid capitol nou acum la cumpana dintre 2007 si 2008!

Bb2 e tot baietel!

AMR 7 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by amelia

Buna Fetelor,
Nu am mai intrat de ceva timp...dar am vesti...pe data de 23.12.2007 am devenit mamica.
Micuta Ema s-a nascut la ora 14.50,prin cezariana....s-a nascut cu 4.050 kg si 49,5 cm.
VA PUP PE TOATE SI VA DORESC NASTERE USOARA CELOR CARE DE-ABIA ASTEAPTA SA ISI STRANGA PUIUL IN BRATE...E O SENZATIE UNICA...
VA MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU TOT.....

Amelia , sa-ti traiasca micutza Ema dodoloatza !

Gina , sunteti o familie superba , iar tu...o adevarata MAMA...bravo , deja te candesti la al 4-lea puisor , waaaw !

quote:
Originally posted by cynthia_

Eu plec la spital. Naspa e ca dr mea e plecata. va anunt am 3 nr de tel.

http://www.flickr.com/photos/21644623@N06/sets/72157603394154136/
http://www.flickr.com/photos/21644623@N06/sets/72157603467602054/
39+Octi

Cynthia , tinem pumnii !

Gattasalvaje - mamica Sarei

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

Fetelor, avem capitol nou aici!
Sa fie plin de bucurii!!!
La multi ani!!!
(Tinna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Dragele mele...ajunseram si la final de an ! Un an plin de schimbari , plin de evenimente , de emotii...la mine a fost cel mai frumos an din intreaga mea viata ,
MULTUMESC LUI DUMNEZEU PENTRU TOATA FERICIREA PE CARE MI-A DARUIT-O !

Tot ce-mi mai doresc pentru 2008 este ca micuta mea Sara sa fie sanatoasa !

Astazi am avut o zi de rasfat , Sara a dormit aproape non-stop iar eu m-am rasfatat cu un dush spumos , apoi cremuiala , aranjat parul , manichiura...si probat hainele dinainte de a ramane gravida si...surpriza , inca ma incap pantalonii mulati cumparati in decembrie , anul trecut cand aveam 56kg .
Acum ma pregatesc sa-i fac baita bubulinei , apoi vom petrece intrarea in noul an , alaturi de sot , mama si bunicul meu ...simplu , cu sampanie , prajituri , tort si salata de fructe .
De mancare nu vreau sa aud ...stiti voi...colicile. Azi am incercat sa mananc niste porkarii ( toba , slaninuta , caltabos ) si am vomitat . Asa ca nu ma mai aventurez si merg pe iaurturi , banane si ousor fiert.

Cam asta despre noi...

Va imbratisej pe toate si va urez
UN AN NOU PLIN DE IMPLINIRI , CU BEBEI SANATOSI , CU MULTA FERICIRE SI TOT CE POATE FI MAI BUN !

Gattasalvaje - mamica Sarei

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by ancasoare

Stie cineva cat e de periculoasa varicela in sarcina la 35 de saptamani? Eu tocmai am aflat ca nepoata-mea are eruptie de varicela, eu ma intrat in contact cu ea pe 26 dec si mi-e teama sa nu fi luat si eu ... am citit ca e contagioasa cu 4 zile inainte sa erupa...

Bad Dobby!

35+ BB Stefan Cristian
AMR 5 SAPTAMANI
poze hainute BB http://family.webshots.com/photo/2312401470102534714FRmYZr

dACA N-AI FACUT VARICELA, E NASOL. sUNA DR. REPEDE SAU MERGI LA SPITAL. nU-I DE GLUMIT.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

39+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 3 zile ?!?!

Mergi la inceput