* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (105) *
Raspunsuri - Pagina 21
danybv spune:
Ellenuta
observ ca ma mai lasat durerea .
Angi bine ati venit acasa , sa fiti sanatosi si fericiti 
Cyntia , felicitari pentru bebe, refacere rapida.
.
Noi tocmai ne-am trezit din somnul de frumusete iar acum o sa incepem sa facem
ca sa intram in noul an fresh ![]()
danybv
38
Maria
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv
AMR : 2 SAPTAMANI !!!
grati.ela spune:
Dany si eu am tricou ca al tau cu baby...il purtam cand mergeam cu metroul sau in hipermarket sa sensibilizez...din nefericire nu a avut succes! Burtik mea fiind mai micuta nu impresiona pe nimeni asa ca si in ziua de azi conduc masinuca (decat sa ma inghionteasca toti la metrou), iar la shopping merg cu sotul sau cu fetitza mea (cand o vede lumea ca impinge la carutz se milostiveste si ne lasa in fata, desi intotdeauna mergem la casa de gravide!).
35+ Tudor Gabriel
AMR 25 de zile
Miutza spune:
la multi ani!!! sa aveti un an nou plin de vise devenite realitate, sa fiti sanatoase voi si familiile voastre, sa aveti parte de tot ce e mai bun si neaparat si de dragoste, bani si prieteni adevarati si sa fiti cele mai implinite mamici cand va strangeti bebelusii SANATOSI la piept! va pupacesc si va imbratisez cu drag pe toate!
Miutza
36+
Maya Victoria, minunica noastra :)
amr 4 saptamani!
http://www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/
grati.ela spune:
...mi-am spalat parul la pranz si apoi prin preumblarile mele am ajuns si pe la mama in bucatarie unde mirosea a bors si tocana de bame si....m-am imputzit!!! Cred ca nu scap fara o mana de sampon...Asa patesc si la scoala...in fiecare dimineata imi spal parul...intru in cancelarie si acolo exista macar o persoana care mananca usturoi sau ceapa ...simt ca imi miroase si parul din nas si efectiv nu ma pot concentra la ore.
35+ Tudor Gabriel
AMR 25 de zile
Ellenuta spune:
dany, bine ca ti-a mai trecut durerea. si eu sunt mai bine. dar bebita ma tot inghionteste de zor!
zuzici .. eu si acum mai conduc masinuta .. bine ca nu singura ci cu sotu' langa .. cand bea el cate o tuica fiarta sau vin fiert ca tot e sezonu' .. ultima oara cand am condus singura a fost pe 21 dec, de ziua mea ..
39+
EVA MARIA
AMR 5 ZILE!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
danybv spune:
grati.ela , mie mi-a placut mult acest tricou , l-am vazut prima data la carrefour in Constanta si pur si simplu numai la el imi era gandul, cand am revenit a doua oara in CT sotul meu mi l-a cumparat si l-am purtat toata vara
.Stii cum este lumea din ziua de azi nu prea respecta pe cei din jurul lor, pe gravide nici atat.Am avut si eu experiente neplacute cat am fost gravida chiar daca mi se vedea burtica degeaba ...
Eram cu Andrei la plimbare cu carutul si ma chinuiam sa urc carutul pe niste scari si era acolo un domn si ma vedea cum ma chinui dar nici macar nu mi-a intins o mana de ajutor ; vineri eram la rand la cabinetul ginecologic si era langa mine o gravida care manca dintr-o ciocolata si se auzea la urechile mele pur si simplu cum ploscaia asta din ciocolata dar nici macar nu s-a sichisit sa ma intrebe daca vreau si eu ca doar se vede ca sunt gravida slava domnului. (astea sunt doar 2 exemple ca ele sunt mai multe ) Sunt fel si fel de oameni .
danybv
38
Maria
danybv spune:
Ellenuta ce ma bucur ca te simti mai bine , sunt fericita ![]()

danybv
38
Maria
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
dany, bine ca ti-a mai trecut durerea. si eu sunt mai bine. dar bebita ma tot inghionteste de zor!
zuzici .. eu si acum mai conduc masinuta .. bine ca nu singura ci cu sotu' langa .. cand bea el cate o tuica fiarta sau vin fiert ca tot e sezonu' .. ultima oara cand am condus singura a fost pe 21 dec, de ziua mea ..39+
EVA MARIA
AMR 5 ZILE!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC![]()
si eu conduc in fiec zi cu sau fara sot...dar prefer sa iau merreu pe cineva cu mine ca nu stii niciodata cand te apuca...azi in schimb am tras o spaima cand trebuia sa intru pe o strada cu sens unic si ma trezesc cu un dobitoc intrand pe interzis edra sa intre in mine ....bai hai mai inteleg te bagi pe interzis da nu cu viteza ca nebunu ai un pic grija sa nu incurci circulatia...vai ce m-am speriat cred ca la 5 cm era sa nu se bage in mine...dobitocu...noroc si cu grijile materne ce s-au trezit in mine
na....va urez si eu UN AN NOU FERICIT PLIN DE BUCURII SI IMPLINIRI!
ma bag si eu la dusulica sa intru curata in anu nou
si apoi in pat sper sa gasesc ceva interesant la tv ca de nu 
va pup si ne auzim la anu
Moni
36+, 
www.flickr.com/photos/14883580@N05/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496"poze de tot felul[/url]
atat mai avem
AMR 4 SAPTAMANI!!!!!
jelimoni spune:
hmmm..oare apare vreun bebe in noaptea dintre ani???
Moni
36+, 
www.flickr.com/photos/14883580@N05/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul
atat mai avem
AMR 4 SAPTAMANI!!!!!