Mamici ce asteapta al doilea copil (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

A..., si cu numele de bebe......declar ca nu am nici o idee, nici de baietel , nici de fetita. Prima data , mi-a gresit la eco si mi-a zis pe la 6 luni ca voi avea fetita si aveam un nume sigur: Sabina. Dar pana la urma a fost baietel si nu prea eram pregatiti de nume, dar, ne-a venit dupa ce l-am nascut, am zis sa fie simplu , Cristian , adica crestinul.
Acum nu am deloc inspiratie. Sabina nu-mi mai place, nici unul inca nu mi-a ramas la inimioara, nici nume de baiat, nici de fetita.
Am sa ma mai inspir de pe net.

Visul meu
Crengu 10+, mami lui Cristian(30.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Fetelor, am facut o prima lista pe prima pagina - va rog sa va dati cu parerea si, mai ales, sa-mi spuneti pe cine am sarit!

Daca vreti sa adaugam si altceva in lista, astept propunerile voastre , daca e de scos la fel, numai spuneti ce si cum

Oana 17+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess4u2000 spune:

multumesc fetelor pt.cuvintele voastre frumoase de intampinare. Eu maine intru in sapt.13 si parca, parca incep sa ma simt mai bine. Problema mea mare este nu ca am greturi si vomit, ci ca salivez ffff abundent si nu imi pot inghiti saliva. Si.... desigur, un disconfort in stomac, un soricel care-mi roade mancarica si-mi cere mereu. Uneori am dureri de stomac si arsuri.... ehe, dar asta sa fie baiul! maine merg la echo sa vedem ce zice doctore. Medicul meu este Cristian Radoi din Universitar.
Va pup si ne mai auzim. O sarcina usor de suportat si fara probleme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Oana e foarte bine multumim pt listuta.

Danybv, ce ai facut?Ai plecat la Brasov? Daca apuci eu zic ca e mai bine sa mergi daca acolo te simti mai in siguranta.

Stie cineva ce zodie e anul acesta in zodiacul chinezesc?

Ada 10+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Crisu cum a fost ieri la eco?

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna, mamici...
V-am promis ca nu plec de aici...asa ca mai intru si eu cateodata sa vad ce mai faceti.Ma bucur sa vad ca listuta se mareste incet, dar sigur.
Ada,anul acesta e anul sobolanului, in zodiacul chinezesc.De ce, are vreo relevanta pentru tine acest lucru?
Pupici...

mariaanna

Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729

Mergi la inceput

Mariaanna, chiar m-am gandit la tine si vroiam sa intreb ce mai faci, dupa care am renuntat, ma gandeam sa nu te bat la cap.......dar se pare ca m-ai simtit caci ai scris imediat.
Am aflat si eu pana la urma ca e anul sobolanului, nu ca ar avea vre-o importanta,nu sunt superstitioasa doar vroiam sa stiu si eu asa fara un motiv anume. In 2006, cand s-a nascut fiul meu, a fost anul cainelui si atunci tot aratau la tv cum serbeaza chinezii deoarece ei considera anul cainelui cel mai norocos si de fiecare data ma suna cineva sa imi spuna sa ma uit la tv si ma stresau deja........de data asta nimic, dar eu ma bucur.

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna fetleee,
Am o veste mai mult decat bunaaa.
Am rez la amniocenteza...
Fetita mea e sanatoasa nu are SD.
Sunt super fericita.
Va doresc o zi ca a mea.

Anca 20 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Bravo acina

Ada, nu ne spui cum il cheama pe feciorul tau? Daca deja ai spus si am uitat, scuze, sunt batrana si senila cateodata sau macar ma folosesc de scuza asta....

mess4u2000, nici la puiul tau n-am retinut nume...

Am pus data nasterii sa fie "actuala" mereu varsta puilor, ce credeti, e ok?

Oana 17+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu spune:

Offf.. tare trist.
Bebe a incetat sa ma traiasca. Aseara la dr., desi nu aveam vezica plina, nu-l prea vedea, era f. mic, desi sarcina avea 8 saptamani dupa calcule.
De dimineata am repetat echo, la unul mai sofisticat (doppler), si inimioara nu-i mai batea, era ffff mic.
Fara explicatii, fara alte simptome care sa-mi dea de gandit. am avut pana azi greturi, parca si acum mai am putin iar la control ginecologic totul parea normal.
nu stiu ce sa va mai spun... urmeaza zilele astea chiuretajul.

mami Cris si bb Alex(05.11.2003)

Mergi la inceput