Mamici ce asteapta al doilea copil (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Of Crisu, imi pare asa de rau.......nu m-am asteptat la asa ceva.
Trebuie sa fi tare scumpa mea sa treci peste aceste momente dificile...........nici nu am cuvinte.

Te rog sa nu ne uiti, sa mai intri din cand in cand sa ne spui cum esti..........poate peste cateva luni vei fi din nou graviduta.

Ada 10+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Bravo Acina, ne bucuram si noi pt tine.

OanaRusu pe fiul meu il cheama Alvin Raul si nu cred ca am mai spus asa ca nu esti senila

Ada 10+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Crisu imi pare sincer rau.

Anca 20 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

salut, salut!!
Multumesc tare mult pentru raspunsurile voastre in legatura cu numele pentru bebei. Sunteti tare dragute!

Acina felicitari pentru rezultatul bun la amnio!!

Crisu imi pare tare rau sper sa te refaci cat se poate de repede si sa te intorci cat mai curand in randurile burticoaselor.

Oana grozava treaba ai facut cu listuta!!

Mess4u2000 bine ai venit si multa bafta la doctor!! te asteptam cu vesti bune!!

Danybv suntem inca pe baricade cu galeria!!

Crengu si la noi e Sabina pe "lista scurta" de nume .. ne mai gandim.

Cami 22+ & Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Buna fetelor!

Oana, poti sa ma treci si pe mine in listuta? Cu Stefan nascut pe 19.08.2004 si cu bebe mic in burtica de 12 saptamani.

Crisu, imi pare rau de ce sa intamplat!Sa fi tare!si te asteptam cu vesti bune in curand!!

Eu desi am scris mai rar v-am citit zilnic.

Nici eu nu am inspiratie la nume de data asta, cu Stefan a fost foarte simplu, asta ne-am dorit, nici nu am cautat alceva Acum cautam nume si de fetita, tati sa oprit la numele Laura, eu as mai face o lista sa am de unde alege. Mai intai sa vedem ce vom alege, baiat sau fetita si apoi ne mai gandim.

danybv, nastere usoara!!Si asteptam cu sufletul la gura vesti!Sa aveti drum bun spre brasov!

Am sa incerc sa fiu mai activa de acum in colo desi imi este greu ca la munca nu pot si acasa nu ma lasa Stefan....iar seara dupa ora 21 cad de oboseala...nu mai rezist si ma culc

Va doresc o dupamasa placuta in continuare!

Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vela spune:

Oana, multumim pentru listuta.
Crisu chiar imi pare rau pentru tine, n-a fost sa fie, ai grija de tine sa o poti lua de la capat.

vela35+ cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Am ajuns si noi cu bine acasa. Pfiuu ca bine mai e acasa la tine fara lume sa te bata la cap. Si fata doarme mult mai bine aseara la 7 am pus-o la nani dupa baitza la 6 fara ceva a abaut un laptic si a dormit pana pe la 8 si un sfert si la pranz a dormit de la 12 2 ore jumate. Deci sunt super happy.[:d]
Crisu imi pare tare rau iti doresc numai bine si sa treci cat mai usor peste aceasta experienta si te asteptam cu vesti bune cat de curand.
Oana multumim pt lista.
Camy nici noi nu avem nume si data trecuta ne-am tot chinuit cu numele si aveam numai de fete la baieti nici macar un nume nu ne-a placut noroc ca a fost fata. Si la noi sunt procese si de aia multi evita sa zica sexul si atunci cand il zice scrie mare la intrare ca nu e suta la suta si daca e invers nu este vina lor. Si mai e o chestie care am aflat-o aici sunt multe persoane care isi doresc neaparat un anume sex si atunci cand afla ca e de sex opus se cam supara au fost si cazuri mai extreme si de aia ei sunt f precauti.
Mai vroiam sa mai scriu ceva merg sa mai citesc din urma si revin stau tare prost cu memoria asta. Plus tre sa ma apuc si de facut papa ca Flo deja a plecat de la servici e in drum spre casa si am si un munte de vase in chiuveta plus niste rufe in masina ce asteapta intinse.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Oana, multumim pentru lista. Este foarte frumoasa. Am mai putea trece DPN, ca sa stim cand sa facem galerie, dar nu vreau sa te stresez, asa ca eu doar propun...

crisu, imi pare tare rau pentru tine, este o veste cumplita. Doamne, de ce atat de multe sarcini oprite in evolutie?

si eu stau cu morcovul pana la urmatorul echo.

acina, felicitari pentru amnio si bine ca totul e ok. cred ca esti tare mandra de fetita ta.

Buna mariaana, ma bucur ca ne-ai dat o veste. Te pup.

Nu mai tin minte ce vroiam sa va mai zic , asa ca voi reveni cand imi voi aminti.
pupici la toate.

Visul meu
Crengu 10+, mami lui Cristian(30.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna gagici,
Oana , Ada , Camy, Crengu sunteti niste dragute.
Oana super listuta, m-am vazut acolo cap de linie, mama ce bine m-am simtit(stiu ca e in ordine alfabetica)
In rest la noi toate bune, veverita din burtica se misca intr-una, Andrei e un haios, de vreo 2 zile vrea sa vina cu mine la bucatarie cand ii fac laptele dimineata (se trezeste pe la 6) azi s-a trezit la 4.Sa-l vedeti ecjipat cu paturica in brate si cu maimutoiul de plus muriti de ras..."cu tine la bucatie mami" Si se apuca mama copilului sa-i caute pe intuneric papucii (apropo in dimineata asta nu i-am gasit si a trebuit sa-l iau in brate).
Sta acolo pe scaunel si imi tot povesteste ...diverse pana termin de preparat lapticul.

Anca 20 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu spune:

Multumesc din suflet tuturor pentru vorbele frumoase si pentru sustinere!
Astazi voi merge la chiuretaj.. si mi-e ffff frica, nu am mai facut niciodata!
Sper ca in 2-3 luni daca totul este ok sa revin printre voi, dar pana atunci va voi fi alaturi si va tin pumnii pt bebei sanatosi!

VA pup dulce!

mami Cris si bb Alex(05.11.2003)

Mergi la inceput