Mamici ce asteapta al doilea copil (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna, dragi mamici!

As vrea sa ma alatur si eu voua. Mai am un beietel, Stefan nascut pe 03.04.2005 iar acum am o burtica de 7 sapt. cu DPN 28.08.2008. Sper din tot sufletul sa reusesc sa aduc pe lume un bebe sanatos, altceva nu-mi doresc. In rest... eu sunt ok, am ceva greturi si citesc avida tot ce se poate despre sarcina desi am mai trecut o data prin asta dar parca am cam uitat.
Crisa, imi pare teribil de rau! Fruntea sus, rezista, treci peste aceasta experienta urata, o sa rasara soarele din nou!

Va pup! Pa!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Crisu tinem pumnii sa fie bine. Pupici!
ClaudiaH bine ai venit. Sarcina usoara si bebe sanatos si papcios! Daca nu ai trecut inca si vrei poti trece si pe la mamici de iulie august 2008 eu si Ada mai suntem acolo.
La noi azi ploua de rupe. Zi mohorata si f urata as dormi non stop daca as putea da normal ca nu am cum.
Luni trebuie neaparat sa merg la spital ca am deja 16 sapt si douza zile si tre sa merg sa imi ia sange pt analize. Sper sa fie mai frumos macar sa nu ploua asa marunt.
Camy si restul de fete pt nume eu am folosit un site f fain behindthename.com au nume de toate originile si unele chiar faine. De acolo am ales si numele fetei pana la urma.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Crisu, tare-mi pare rau, e greu sa treci prin asta, mi s-a intamplat si mie din pacate, sa-ti dea DD putere.

Oana 17+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)

Mergi la inceput

Crengu, de cord cu DPN , doar pe al meu il stiu si la-m trecut - cine mi-l trimite am sa-l pun acolo, e super sa stim cand sarim cu galeria

Apropo, Danybv

ClaudiaH, bun venit, acusi te trec si pe tine

Mada, bine ai ajuns acasa!!!

Acina, Paul nu-si ia paturica, vine pur si simplu in "vizite" noaptea...... a dormit de la 3 luni singur in camera da' acuma ne verifica periodic..... cum dormim, pe ce parte.... de...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Crisu speram ca o sa fie totul in regula si o sa scapi macar de durerea fizica. Asteptam sa ne pove cum a fost dupa ce te simti mai bine.

ClaudiaH, bine ai venit, sper sa te simti bine cu noi.

Mada te cred ca e mult mai bine in casa ta. Cum a fost la aeroport, nu ati avut probleme?

Ada 11+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Acina, Oana sunt simpatici copilasii si se pare ca simt ei ceva. Si fiul nostru a inceput sa doarma cateodata cu noi, daca nu toata noaptea dar cel tarziu la 6 dimineata vine la noi in pat.

Oana multumim ca te ocupi de listuta, iti dau si eu DPN-ul: 01.08.2008

Danybv, si eu sunt aici

Ada 11+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Oana, Ada ms.
DPN 5 iulie 2008 dar nu e chiar definitiv oricum cam intre 29 iuni si 5 iulie trebuie sa nasc. Ca la mine ciclul este de 36 de zile si de aia vine 5 iulie dupa spusele lor 29 iunie ar fi dupa cele 40 de sapt dupa ultimul ciclu. Asa ca trece 5 iulie momentan, daca il schimba pe parcurs anunt.
Ada nu am avut pb acuma la intoarcere chiar f bine si repede a mers atata tot, noroc ca am carat toata hartagoraia cu mine ca la romani mi-a cerut certificatul de nastere al fetei, de ce nu stiu ca ala nu e act de indentitate, daca are copilul pasaport romanesc logic ca ala nul pot face fara certificat, da ma rog.
Fetelor dilema la mine cum culc eu bebeii? Adik ala mic sta cu noi pana pe la 9 luni maxim hai un an sa zic dar apoi? Daca is fete nu e pb iau pat etajat si fac acmera cu printese si gata dar daca e baiata? Ce fac jumate de camera roz jumate belu? ca unul o sa vrea pirati si celalat pintese. Si alta pb camera unde sta fata acuma e f micutza buna pt un copil dar mica si nu merge decat sa pun pat etajat doua nu incap sub nici o forma. Camera mai mare e pt oaseti acuma sa ii mut pe copii in camera mai mare ceea ce inseamna iar rezugravit etc si sa fac aia mica de oaspeti? Da daca aia mica e de oaspeti daca is doi nu prea au loc ca nu incape pat dublu.
Nu stiu cum sa fac, ceva pareri idei?

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

ClaudiaH, colega mea de la spirante, bine ai venit !!!!!!!!!!!

eu am DPN 9.08. 2008. adica am mai pus 7 zile de la UM 2.11.2007. Asa ati facut si voi?
Dr. deja cica m-a "programat" la cezariana, pe 1 augut. Nu e cam repede ptr programani?Chiar si asa teoretice........?

crisu, nu vreau sa te ranesc, adica sa deschid rani, dar zi-mi te rog, te-ai dus pentru eu echo, totul era in ordine si ai aflat? sau ai avut ceva semne, o presimtire?

mai am 2 saptamani de stat " pe ace", pana il vad din nou.

fetelor, ce parere aveti de faptul ca dr. familie mi-a zis sa iau 2 elevit pe zi? Nu e mult? Asa luati si voi?

Visul meu
Crengu 10+, mami lui Cristian(30.05.2003)

Mergi la inceput

Crengu, medicul meu de familie nu-mi prescrie decat ce-mi recomanda ginecologul - eu nu iau nici un fel de vitamine, ce-i drept sun fan fructe si legume crude, asa ca sper sa am destule substante importante de in alimentatie.
Nici cu Paul n-am luat vitamine decat o luna in trim 2 - dupa echo morfo, cel de 20-22 saptamani, iar fier am luat la finalul sarcinii mai ales ca eram cu cezariana - nu programata da' "abonata" pe motiv de bebe mare pozitionat pelvian.
Si am iesit din spital cu analize f bune - fara nici un fel de anemie, asa ca merg pe acelasi principiu, sa incerc sa pap vitamine in forma "natur"

Mada, si noi avem o singura camera pt copii cel putin in viitorul apropiat, insa nu-mi fac probleme de decorat inca - probabil peste vreo 3-4 ani, pana atunci, camera "unisex" cu culori calde, de pamant (deocamdata chiar nedecorata din lipsa de timp pt asta....)

Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Crengu, pt DPN eu am folosit calendarul DC - il gasesti la "odisee.." intre subiectele fierbinti.

Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput